IVF červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
11.7.13 16:53

Holky díky, prednison beru taktéž, to už asi 6 týdnů a já měla sliznici 11 den 10 mm, ale zítra jdu na UZ, tak to ještě proberem, zda by to nebylo lepší ho brát. Taky věřím, že se tady za pár týdnů budeme všechny radovat z těhotenství a řešit úplně jiné věci :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.7.13 16:57

@Camiben Však já se snažím, ale znáš to… je to první ivf, tak jsem z toho hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
11.7.13 17:56

@ajleenka Jasný......chápu :kytka: Já jsem z toho poprvé taky byla hotová…všechno bylo nové. Teď už to beru jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.7.13 18:01

Ahoj holky, tak už jsem se trochu vzpamatovala. Mám 27 oocytů :) a teoreticky v úterý by měl být transfer pokud nenastanou komplikace. Přímo po OPU mě dost bolelo břicho, ale když jsme šli za hodinu domu by to už fajn. Pak jsem si doma tak na 3 hodinky chrupla :D Cítím se trochu nafoukle, ale bolesti nemám. Už jsem vypila skoro 3 litry a dala jsem si Protifar, tak snad ťuk ťuk hyperstimulák nepřijde, pořád se toho dost bojím. Zítra mi budou volat jak se to vyvíjí s prckama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
11.7.13 18:11

@Mar.O No tak to je krásná úrodička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.7.13 18:15

@Mar.O ahojky samé dobre zpravicky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.7.13 18:18

@Mar.O Panečku, to je krásný počet. Tak držím palečky, ať je co nejvíce krásných miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.7.13 19:25

Mar, tak to je krásná úroda, držím palce, ať je co nejvíce embryjek! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.7.13 09:05

Nazdar ženy, musím říct, že to tady parádně rozjíždíte… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.7.13 10:24

To tedy, za chvíli se to tady bude hemžit pořádnýma dálnicema :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.7.13 10:25

Moc Vám to všem přeju, vy už to budete mít za sebou a těšit se z pupku a já začnu teprve s fetem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.7.13 10:27

Ahoj holky, byla jsem dnes na UZ, jak mne bolí to břicho, tak jsem tam radši zaběhla, vaječníky jsou zvětšený a malinko volné tekutiny, ale nevypadá to nijak tragicky a mělo by se to samo vstřebat, dává mi to ale zabrat, čůrání je horor, jak mi to tam tlačí, to je daň za hodně vajíček
Holky, mam dotaz, sliznice mez 9 –10 mm je ok, že? Mne ten můj dr napsal estrofem, ale Turková mi řekla, že bych ho brát nemusela, že sliznice je pěkná, tak nevím, aby pak to embryo mělo pěknou postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.7.13 10:29

Abych to vysvětlila, můj dr. co mne stimuloval prvně mi napsat v lednu protokol a odfrčel si nějak do Vietnamu na stáž, ale mezitím uběhlo dost času a převzala si mne Turková, kt. pracuje i v Iscaru v Praze, chodím do Medivy, to je zase jiné centrum, ale na výkon do Iscaru, aby to nebylo málo komplikované :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.7.13 10:31

Pche endometrium 9-10mm je krásný :palec:
kéž bych se toho někdy taky dožila… 3 roky jsem měla endo nádherný a letos začlo nějak protestovat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.7.13 13:29

Ahoj holky, tak mi volali z CARu a po 24hodinách se nám vyvíjí 18 vajíček :) :dance: čůrání zatím v pohodě, břicho jen občas maličko zabolí. Je teda pravda že od včera v podstatě jen ležím, piju a chodím na záchod :)
@MR mě taky dali baštit estrofem a to sliznici mám pěknou, tak to chtějí aby to tam měli jako v peřince :D
Držím všem moc moc palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital