Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky díky, prednison beru taktéž, to už asi 6 týdnů a já měla sliznici 11 den 10 mm, ale zítra jdu na UZ, tak to ještě proberem, zda by to nebylo lepší ho brát. Taky věřím, že se tady za pár týdnů budeme všechny radovat z těhotenství a řešit úplně jiné věci
![]()
@Camiben Však já se snažím, ale znáš to… je to první ivf, tak jsem z toho hotová.
@ajleenka Jasný......chápu
Já jsem z toho poprvé taky byla hotová…všechno bylo nové. Teď už to beru jinak…
Ahoj holky, tak už jsem se trochu vzpamatovala. Mám 27 oocytů
a teoreticky v úterý by měl být transfer pokud nenastanou komplikace. Přímo po OPU mě dost bolelo břicho, ale když jsme šli za hodinu domu by to už fajn. Pak jsem si doma tak na 3 hodinky chrupla
Cítím se trochu nafoukle, ale bolesti nemám. Už jsem vypila skoro 3 litry a dala jsem si Protifar, tak snad ťuk ťuk hyperstimulák nepřijde, pořád se toho dost bojím. Zítra mi budou volat jak se to vyvíjí s prckama ![]()
@Mar.O Panečku, to je krásný počet. Tak držím palečky, ať je co nejvíce krásných miminek.
Mar, tak to je krásná úroda, držím palce, ať je co nejvíce embryjek!
![]()
To tedy, za chvíli se to tady bude hemžit pořádnýma dálnicema
![]()
Moc Vám to všem přeju, vy už to budete mít za sebou a těšit se z pupku a já začnu teprve s fetem ![]()
Ahoj holky, byla jsem dnes na UZ, jak mne bolí to břicho, tak jsem tam radši zaběhla, vaječníky jsou zvětšený a malinko volné tekutiny, ale nevypadá to nijak tragicky a mělo by se to samo vstřebat, dává mi to ale zabrat, čůrání je horor, jak mi to tam tlačí, to je daň za hodně vajíček
Holky, mam dotaz, sliznice mez 9 –10 mm je ok, že? Mne ten můj dr napsal estrofem, ale Turková mi řekla, že bych ho brát nemusela, že sliznice je pěkná, tak nevím, aby pak to embryo mělo pěknou postýlku…
Abych to vysvětlila, můj dr. co mne stimuloval prvně mi napsat v lednu protokol a odfrčel si nějak do Vietnamu na stáž, ale mezitím uběhlo dost času a převzala si mne Turková, kt. pracuje i v Iscaru v Praze, chodím do Medivy, to je zase jiné centrum, ale na výkon do Iscaru, aby to nebylo málo komplikované ![]()
Pche endometrium 9-10mm je krásný ![]()
kéž bych se toho někdy taky dožila… 3 roky jsem měla endo nádherný a letos začlo nějak protestovat… ![]()
Ahoj holky, tak mi volali z CARu a po 24hodinách se nám vyvíjí 18 vajíček
čůrání zatím v pohodě, břicho jen občas maličko zabolí. Je teda pravda že od včera v podstatě jen ležím, piju a chodím na záchod ![]()
@MR mě taky dali baštit estrofem a to sliznici mám pěknou, tak to chtějí aby to tam měli jako v peřince ![]()
Držím všem moc moc palce ![]()