Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 jo každý to má Jinak. A jinou práci. Ale rádia zůstat doma a pak to vysvětlit než chodit do práce a pak si to vyčítat. Já dělám 3smenny jsem doma od 23.4 a jsem ráda za to. Znám kámošky, které chodili až do konce do práce ale pak zase někdo toho litoval někdo ne. Záleží co člověk dělá a jak se cítí. Manžel by mi ani do práce nepustil ten je rád že jsem doma.
@Ovecka7 ahojky, já měla HCG 11.den po ET 365 a zítra jsi zas. Každá máme jiné hodnoty, takže být tebou počkám na pozdější odběr až tak 13-14den, to už pak bude jasné ????
@Kačka1988 souhlasím stebou dělám 3smenny a tohle bude taky naše vymodlený dítě čekáme už 4,5roku takže nechci nic zanedbat. A manžel hlavně chce ať zůstanu doma. A já jsem ráda že budu doma a když mi bude zle tak i to si budu užívat
. Člověk pracuje celý život tak si aspoň oddechne.
@Lucianka1982 @Kajule21 Dekuju
Ano byla jsem jako samoplatce.. Vím že by se mělo počkat, ale to už se mi jednou vymstilo. Měla jsem mimodelozni a bylo mi řečeno napřed že když mám na testu // tak jsem těhotná a nemam nárok na vyšetření ( musím být na fraxiparine v tehu) A později když jsem měla bolesti a krvácení tak mi byli řečeno že to kdyztak potratim, a hotovo. Krev mi na gynde nechtěla vzít ani jednou a když jsem sama říkala že mám,, mimodelozni hodnoty,, tak stejně nic… Takže já si to radši už hlídám sama a jsem klidná ![]()
@Kačka1988 Tak v tom případě je to bez debat a chápu tě
My máme to samé - fazolku z IVF. Teď už jen, aby dobře prospívala
Já jsem OSVČ - mám vlastní prodejnu s kojeneckým zboží
,takže klídek a pohodička. A pokud přijde něco těžkého, bude si to muset zákazník odtáhnout sám
Já fazolku po tom všem, co jsme museli projít a jak jsme si ji museli doslova vymodlit, teda rozhodně nijak vědomě neohrozím!!
@Renula5 Tak já do práce musím - kdybych nechodila, musela bych přestat podnikat a horko těžko jsem firmu budovala. Navíc má klid, jsem sama svým pánem a co chci dělat, to si udělám, co nechci, to nedělám…V tom mám výhodu. Já si to 2 den po transferu neuvědomila a přendala karton mléka do vozíku a z vozíku pak do kufru od auta a vyčítala jsem si to a o fazolku se bála. Ty výčitky mi stačily a už ji neohrozím!! @Ovecka7 Tý jo, tak to hledím - já bych byla čertová! Kdyby mi nechtěli vzít krev tak nazdar, jdu jinam. Neplatíme si zdravotní (já navíc ještě dobrovolné),aby mě někdo jen tak odbyl… ![]()
@Kajule21 Vid? Jenže já byla v té době tak vydeptana a bolavá že jsem prostě držela no..
Proto také teď tak šílím už po prvním pozitivním testu s krví.. Měla bych se uklidnit a v klidu si počkat, ale jsem hrozná ![]()
@Kačka1988 já vím že máš pravdu..
Ale ty jsi měla na 11.den kraaasnou hodnotu ![]()
@Ovecka7 píše:
@Kačka1988 já vím že máš pravdu..Ale ty jsi měla na 11.den kraaasnou hodnotu
Njn ale je tu hrozba dvojčatek kvůli brzkému pozitivními testu a hodnotě HCG
![]()
@Renula5 To je škoda, doufala jsem, že budeme jen o den od sebe.
Nicméně určitě lepší zamrazit než teď spálit.
Jinak já jsem ještě na rodičáku a chtěla bych přejít hned na druhý. Na jednu stranu fajn, na druhou žádný flákání se nekoná, musím fungovat nonstop.
@Jezelia jo taky jsem myslela… Ale člověk je hodně překvapený nic není dle plánu
já se jen modlím aby se hyper. Nerozjel tak snad se už ať dostanu Ms. Uvidíme co dál
Tobě držím palce aby bylo vše oka ![]()
@Renula5 To bude ok.
Nám se zadařilo až z 1. KETu, tak není všem dnům konec ani u vás. Hrozně moc doufám, že se zadaří opět, ale je tolik věcí, co musí klapnout… Však to znáte. Dám v pondělí vědět. Momentálně je pro mě nejbližší cíl transfer, dál nekoukám.
@Ovecka7 Všechny bysme se měly snažit být v klidu. Stres fazolkám neprospívá
Ale chápu tvé obavy a když je možnost jít jako smaoplátce, proč ne?
@Kačka1988 Mně teď v jedné diskuzi taky psala holčina, jestli nečekám dvojčátka, že si prej stejný test jako já kdysi omylem koupila a až pak zjistila, že je to citlivost 25 a na to, že to bylo včera 10dní jsem měla tu čárku prej hezky viditelnou ![]()
@Kajule21 píše:
@Ovecka7 Všechny bysme se měly snažit být v klidu. Stres fazolkám neprospíváAle chápu tvé obavy a když je možnost jít jako smaoplátce, proč ne?
@Kačka1988 Mně teď v jedné diskuzi taky psala holčina, jestli nečekám dvojčátka, že si prej stejný test jako já kdysi omylem koupila a až pak zjistila, že je to citlivost 25 a na to, že to bylo včera 10dní jsem měla tu čárku prej hezky viditelnou
No tak uvidíme
kdy jdeš na ultrazvuk? ![]()
@Kačka1988 Další kontrola i UTZ příští čtvrtek, tak snad už fazolku uvidím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.