IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
19.4.18 16:00

@Kajule21 jo každý to má Jinak. A jinou práci. Ale rádia zůstat doma a pak to vysvětlit než chodit do práce a pak si to vyčítat. Já dělám 3smenny jsem doma od 23.4 a jsem ráda za to. Znám kámošky, které chodili až do konce do práce ale pak zase někdo toho litoval někdo ne. Záleží co člověk dělá a jak se cítí. Manžel by mi ani do práce nepustil ten je rád že jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.4.18 16:00

@Ovecka7 ahojky, já měla HCG 11.den po ET 365 a zítra jsi zas. Každá máme jiné hodnoty, takže být tebou počkám na pozdější odběr až tak 13-14den, to už pak bude jasné ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.4.18 16:04

@Kačka1988 souhlasím stebou dělám 3smenny a tohle bude taky naše vymodlený dítě čekáme už 4,5roku takže nechci nic zanedbat. A manžel hlavně chce ať zůstanu doma. A já jsem ráda že budu doma a když mi bude zle tak i to si budu užívat :lol:. Člověk pracuje celý život tak si aspoň oddechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.4.18 16:14

@Lucianka1982 @Kajule21 Dekuju :hug: Ano byla jsem jako samoplatce.. Vím že by se mělo počkat, ale to už se mi jednou vymstilo. Měla jsem mimodelozni a bylo mi řečeno napřed že když mám na testu // tak jsem těhotná a nemam nárok na vyšetření ( musím být na fraxiparine v tehu) A později když jsem měla bolesti a krvácení tak mi byli řečeno že to kdyztak potratim, a hotovo. Krev mi na gynde nechtěla vzít ani jednou a když jsem sama říkala že mám,, mimodelozni hodnoty,, tak stejně nic… Takže já si to radši už hlídám sama a jsem klidná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.18 16:22

@Kačka1988 Tak v tom případě je to bez debat a chápu tě :) My máme to samé - fazolku z IVF. Teď už jen, aby dobře prospívala :srdce: Já jsem OSVČ - mám vlastní prodejnu s kojeneckým zboží :),takže klídek a pohodička. A pokud přijde něco těžkého, bude si to muset zákazník odtáhnout sám :nevim: Já fazolku po tom všem, co jsme museli projít a jak jsme si ji museli doslova vymodlit, teda rozhodně nijak vědomě neohrozím!! :) @Renula5 Tak já do práce musím - kdybych nechodila, musela bych přestat podnikat a horko těžko jsem firmu budovala. Navíc má klid, jsem sama svým pánem a co chci dělat, to si udělám, co nechci, to nedělám…V tom mám výhodu. Já si to 2 den po transferu neuvědomila a přendala karton mléka do vozíku a z vozíku pak do kufru od auta a vyčítala jsem si to a o fazolku se bála. Ty výčitky mi stačily a už ji neohrozím!! @Ovecka7 Tý jo, tak to hledím - já bych byla čertová! Kdyby mi nechtěli vzít krev tak nazdar, jdu jinam. Neplatíme si zdravotní (já navíc ještě dobrovolné),aby mě někdo jen tak odbyl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.4.18 18:50

@Kajule21 Vid? Jenže já byla v té době tak vydeptana a bolavá že jsem prostě držela no.. :roll: Proto také teď tak šílím už po prvním pozitivním testu s krví.. Měla bych se uklidnit a v klidu si počkat, ale jsem hrozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.4.18 18:52

@Kačka1988 já vím že máš pravdu.. ;) Ale ty jsi měla na 11.den kraaasnou hodnotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.4.18 19:16
@Ovecka7 píše:
@Kačka1988 já vím že máš pravdu.. ;) Ale ty jsi měla na 11.den kraaasnou hodnotu :palec:

Njn ale je tu hrozba dvojčatek kvůli brzkému pozitivními testu a hodnotě HCG :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.4.18 19:18

@Kačka1988 To ano, tak bys měla dvojnásobné štěstí :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.4.18 21:27

@Renula5 To je škoda, doufala jsem, že budeme jen o den od sebe. :( Nicméně určitě lepší zamrazit než teď spálit.

Jinak já jsem ještě na rodičáku a chtěla bych přejít hned na druhý. Na jednu stranu fajn, na druhou žádný flákání se nekoná, musím fungovat nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.4.18 21:45

@Jezelia jo taky jsem myslela… Ale člověk je hodně překvapený nic není dle plánu ;) já se jen modlím aby se hyper. Nerozjel tak snad se už ať dostanu Ms. Uvidíme co dál
Tobě držím palce aby bylo vše oka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.4.18 22:49

@Renula5 To bude ok. :) Nám se zadařilo až z 1. KETu, tak není všem dnům konec ani u vás. Hrozně moc doufám, že se zadaří opět, ale je tolik věcí, co musí klapnout… Však to znáte. Dám v pondělí vědět. Momentálně je pro mě nejbližší cíl transfer, dál nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.4.18 07:08

@Ovecka7 Všechny bysme se měly snažit být v klidu. Stres fazolkám neprospívá :( Ale chápu tvé obavy a když je možnost jít jako smaoplátce, proč ne? :nevim: @Kačka1988 Mně teď v jedné diskuzi taky psala holčina, jestli nečekám dvojčátka, že si prej stejný test jako já kdysi omylem koupila a až pak zjistila, že je to citlivost 25 a na to, že to bylo včera 10dní jsem měla tu čárku prej hezky viditelnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.4.18 07:53
@Kajule21 píše:
@Ovecka7 Všechny bysme se měly snažit být v klidu. Stres fazolkám neprospívá :( Ale chápu tvé obavy a když je možnost jít jako smaoplátce, proč ne? :nevim: @Kačka1988 Mně teď v jedné diskuzi taky psala holčina, jestli nečekám dvojčátka, že si prej stejný test jako já kdysi omylem koupila a až pak zjistila, že je to citlivost 25 a na to, že to bylo včera 10dní jsem měla tu čárku prej hezky viditelnou :nevim:

No tak uvidíme :dance: kdy jdeš na ultrazvuk? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.4.18 08:29

@Kačka1988 Další kontrola i UTZ příští čtvrtek, tak snad už fazolku uvidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.