Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucianka1982 paní krásný
taky moc pěkný no mě to čeká zítra aniž se těším až se ulevim. Určitě vám zbyde já tomu věřím že zbyde
teď pěkně odpočívej na cerpej sílu a hurá v pondělí
. Já se těším až to mě vytáhnou zítra dneska i když jsem včera pichla ovittrele 2 ampulky tak stále bolí.
Holky, díky! Mně je 28, v říjnu 29, takže o rok mladší @Kačka1988. Já vím, že to byla chyba, ale uklidňuju se, že už je to nějakej ten pátek nazpátek, co to jiným nevyšlo a od té doby jsou jistě už vymakanější techniky.
@Kika82a Jasně, nevzdávej to! Co se týče adopce, tak to neporadím. Sama bych do toho nešla, na to je pro mě vlastní krev až moc důležitá. Ani nevím, jestli bych dala dárcovství, už to by byl pro mě asi extrém. Každopádně obdivuju všechny, kteří se do toho dali. Je to běh na dlouhou trať. V širší rodině jedno adopťátko máme, rodiče na něj čekali asi 2 a 3/4 roku a ta byrokracie a kontroly kolem toho…
Jako vytrpěli si taky svý. Nicméně znám i několik příběhů lidí, kteří si zažádali o dítě a nakonec žádost rušili, protože počali přirozeně. Pokud bys do toho rozhodla jít, možná by to nebylo úplně špatné, žádost můžeš stáhnout vždycky. Držím palce.
@Lola81 Jo,klidně se ptej.Nam volali sami, bylo to do tří týdnů
Měli jsme dva embrya, jedno bylo nemocné.
@Jezelia Právě,možná by se mi trochu uklidnila psychika. Že bych na to až tak nemyslela. Třeba je problém už jen v tom, ale mě to prostě nejde vypnout
Ale to asi chápete, každá to chceme hrozně moc, jen někomu to vyjde a někomu ne.
@Kika82a děkuji… máme poslané taky dvě… tak jsem moc zvědavá.. a doufám, že budou v pořádku… ![]()
@Kika82a když tak ještě nad tím premyslim…nemohl by být ještě zakopaný pes v tom, že embryjko treba bylo nejake horsi znamky nebo se spatne rozmrazilo? A proto ta chyba vůbec nemusí být v tvém těle ![]()
@Lola81 Já myslim, že ne, kdyby se špatně rozmrazilo, tak by mi ho podle me nezavedli.Ale horší třeba mohlo být, mě říkala Dr předtím jak bylo vyšetřene, akorát že je menší. Tak nevim. Stejne na to asi nepřijdeme. To už je fuk.
Já ještě nikdy těhotná nebyla
Tak nevím v čem je ten zakopaný pes ![]()
@Kika82a Taky nevím, jestli bych se s tím smířila… Kdybych věděla, že je to jediná šance - možná. Ale pořád by to nebylo moje dítě
@Lucianka1982 Já to měla stejně, ve středu odběr a v pondělí transfer
Držím palce, vajíček bylo opravdu dost. Teď ještě, kolik jich oploddní. Jakou metodu IVF jste si zvolili?
@Kika82a Juju…me to jen napadlo… Těch příčin opravdu může být spousta… ale určitě to nevzdavej!! ![]()
Ahojky holky, dneska jsem byla na Alergologii na spirometrii a dělali mi odběry a doktorka mi rovnou nabrala HCG, jsem sice 11. den dneska ale výsledek byl pro mě překvapující
HCG 365,To bude asi dobrý výsledek, že?
Na všechny z Vás myslím ale musela jsem Vám to napsat. V pátek jdu ofiko na HCG, doufám, že bude stoupat jak má.
@Kajule21 píše:
@Kika82a Taky nevím, jestli bych se s tím smířila… Kdybych věděla, že je to jediná šance - možná. Ale pořád by to nebylo moje dítě@Lucianka1982 Já to měla stejně, ve středu odběr a v pondělí transfer
Držím palce, vajíček bylo opravdu dost. Teď ještě, kolik jich oploddní. Jakou metodu IVF jste si zvolili?
Klasicky ICSI, meli jsme ho i pred 6 lety..jo bylo jich dost, trochu mam krece ale u se to lepsi.. ![]()
@Kačka1988 Tak to je krása - gratuluju
Pokud by to zítra dobře dopadlo a bylo by u mě nějaké HCG, jsem zvedavá kolik, když budu 10den po ET…
@Lucianka1982 No,jak to tak sleduju, tak jsme snad jediní, kteří měli PICSI
A spoustě z Vás ICSI vyšlo, tak snad to vyjde i u nás s „lepší“ PICSI ![]()
@Kajule21 píše:
@Kačka1988 Tak to je krása - gratulujuPokud by to zítra dobře dopadlo a bylo by u mě nějaké HCG, jsem zvedavá kolik, když budu 10den po ET…
@Lucianka1982 No,jak to tak sleduju, tak jsme snad jediní, kteří měli PICSI
A spoustě z Vás ICSI vyšlo, tak snad to vyjde i u nás s „lepší“ PICSI
Hele asi to je u kazde jine..zalezi na doktorech co doporuci..spousta zenam to vyslo i s PICSI..ted jen cekat.. ![]()
@Lucianka1982 No právě, to mi dává maličko větší naději, ale záruka, že to s PICSI (když je lepší) vyjde to rozhodně není…Uvidíme zítra ![]()
Ahojte…dnes som mala punkci…cakala som 1 folikulu a nakoniec boli celkom 3 no jedna sa sama uvolnila…ale ostali 2 zrele vajicka a zajtra rano si budem volat zda sa oplodnenie podarilo…pani doktorka hovorila, ze ak bude vsetko v poriadku, tak transfer bude uz v piatok
… mate niektora taku skusenost?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.