IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
18.4.18 20:12

@kleris89 jj Katy máme zmraženo, ale ted na to psychicky už nemám…příští týden jdu na ultrazvuk a pak za 14 dní na nějaké odběry částí sliznice aby zjistili jestli není něco špatně tam…tak se moc těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
18.4.18 20:13

@kleris89 no to už je pořádná čára :-) gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
18.4.18 20:15

@Renula5 embryoglue i hatching já dávála pokaždé a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
18.4.18 20:44

@lucinka1985 jo je to tak půl na půl. nekomu pomohl někomu ne… Uvidíme zítra copak nám poví ale pokud by se nechtělo oddělit tak dáme ten hatching. A o embryoglue uvidím co nam na to poví. Chceme dotoho dat vše ať to stojí co to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.4.18 20:56

@Nian1 Já ne, my měli prodlouženou kultivaci 5dní…Držím palce, ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.4.18 22:34

@Nian1 Když jsem poprvé načítala informace o IVF a o CARech, tak jsem došla k závěru, že nepůjdu do CARu, kde prakticky běžně dělají jen 3denní kultivaci a s „prodlouženou“ mají problém. Jak ti spousta odborníků řekne, po třech dnech od oplodnění nemá embryo v děloze ještě co dělat. Když jsem procházela IVF, tak jsem měla 4. den 4 vhodná embrya, ale 5. den se vývoj jednoho z nich přibrzdil a ukázalo se, že nakonec nebude kvalitní. Ještěže se na to přišlo - mohlo to přinejlepším skončit promarněným pokusem. „Prodloužená“ kultivace by měla být standardem. Takže naštěstí tuto zkušenost nemám. Minimálně bych se na tvém místě na tu prodlouženou poptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.4.18 09:20

Ahoj Holky tak to mám za sebou teď ležím a čekám na chlapa a na embryolozkou. Odsali jenom z levého vaječníku pravý mám srostlý za dělohou. Takže tam se nedostali. Prý na levé bylo 20. Ale transfer asi nebude mám prý špatný hodnoty hrozí hyperstimulacnim syndrom. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.4.18 10:08
@Renula5 píše:
Ahoj Holky tak to mám za sebou teď ležím a čekám na chlapa a na embryolozkou. Odsali jenom z levého vaječníku pravý mám srostlý za dělohou. Takže tam se nedostali. Prý na levé bylo 20. Ale transfer asi nebude mám prý špatný hodnoty hrozí hyperstimulacnim syndrom. :,(

To me mrzi..oni rikaji ze uz kolem 20 folikul se ten hyperstimulak objevuje, ja jich mela 18 tak to bylo nahrane, hodne pij a nestyd si vzit neco na bolest..ja dneska dobry..drz se a vydrte na embryolozku..Kam chodis? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.4.18 10:17

@Lucianka1982 jojo piji doma si dám živiny a bílkoviny. Embryolog tu byl vybrali 17 vajec. A další 18mi zbylo na pravé straně. embryoglue nebudeme dávat prý se to nedává když jsou zamrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.4.18 10:36
@Renula5 píše:
@Lucianka1982 jojo piji doma si dám živiny a bílkoviny. Embryolog tu byl vybrali 17 vajec. A další 18mi zbylo na pravé straně. embryoglue nebudeme dávat prý se to nedává když jsou zamrazene.

A co teda s tim druhym vajecnikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.4.18 11:18

@Lucianka1982 ten nic prý to samo popraská postupně tak budu čekat až to popraská. Jinak když mi to nějak neboli a neomezuje tak jsem. rikala že nepůjde na odstranění srůstů. Já srůsty mám 15ti let. Tohle se stalo teda tou poslední lps jak mi profukovali vejcovody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.18 11:27

Holky, jdu Vám moc poděkovat za podporu:) HCG je 165 :dance: :srdce: :dance: :srdce: Příští týden další kontrola a snad už by mělo být něco vidět na UTZ :) Jinak jsme samozřejmě ještě musela počůrat test, abych konečně v reálu viděla, jak vypadají // :lol: Zatím slabší, ale i tak děkuju Bohu :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.4.18 11:29
@Renula5 píše:
@Lucianka1982 ten nic prý to samo popraská postupně tak budu čekat až to popraská. Jinak když mi to nějak neboli a neomezuje tak jsem. rikala že nepůjde na odstranění srůstů. Já srůsty mám 15ti let. Tohle se stalo teda tou poslední lps jak mi profukovali vejcovody

To me mrzi ty jo..ja uz vim ze nam jich zbylo 10,4 byli nedozraly a 4 prezraly..tak zitra uvidime jak budou bojovat bojovnici..takza ty musis ted pockat az ti popraskaji a pak muzete na transfer..ke komu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.4.18 11:30
@Kajule21 píše:
Holky, jdu Vám moc poděkovat za podporu:) HCG je 165 :dance: :srdce: :dance: :srdce: Příští týden další kontrola a snad už by mělo být něco vidět na UTZ :) Jinak jsme samozřejmě ještě musela počůrat test, abych konečně v reálu viděla, jak vypadají // :lol: Zatím slabší, ale i tak děkuju Bohu :srdce: :dance:

Gratuluju..ja to budu zkouset za tyden.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
19.4.18 11:33

@Kajule21 Moc gatuluju! Takže u dr. Křenka budu ve správných rukou, že? :lol: A musím se smát, já u prvního dítěte taky dělala test až po výsledcích z krve, abych věděla, jaké to je mít na testu //. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.