IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
17.4.18 16:11

@Kika82a je tak to mě mrzí že nemáte nic :,( tak to je blbé. Uvidíš jaký je postup další. Chápu ty otázky každá si to klade důležitá je psychika. Ale teď se pěkně vybreč ono to pomáhá a zítra bez a něco si hezké kup udělej si radost ;) sice je to těžké ale je fajn si udělat radost :hug:

@Kajule21 určitě to dobře dopadne uvidíš ;) hlavně máš velkou vůli že netestujes tak uvidíš. Já věřím, že to tam bude // ;) držím palečky

@Lola81 pokud nemáš imunologie určitě bych nad ní trvala ještě než půjdeš na Ket ;) může být třeba tam. zakopany pes. Určitě trvej na imunologií ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 16:23

@Kika82a Uvidíš, co ti zítra řeknou, je to těžké, ale neves hlavu, musíme věřit, že to prostě vyjde!! Já už se taky vyplakala a teď musím nabrat zase sílu a jde se dal…budeme bojovat, ju? :hug: Určitě pisni, jak jsi dopadla a co vám navrhuji dál.. Zvládneme to! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 16:25

@Renula5 Juju…určitě ano…nechci bezhlavě další pokus, protože to zklamání opravdu za to nestojí… A teď si hlavně chci vyčistit tělo od těch všech hormonů a dát se dokupy, třeba i proto se mimi neuchytilo… moc chemie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 16:37

Holky, jste zlaté :hug: jsem ráda, že Vás mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.18 16:50

@Renula5 nakonec z té úrody bylo 10 co oplodnili a 8 jich bylo 2.den pak 3.den 3 co byli rychlejší a 3pomalejsi,4.den stejně a 5.den najednou 5pomalejsich a 1 top nejvyšší kvality to nám zavedli ale ostatní se nedali zamrazit, protože by se po rozmrazení rozpadli nám bylo řečeno. Takže z toho vyplívá, že nemáme žádné nanučky. Tak. proto se modlíme, aby nám to vyšlo :) Říkám si, proč by nemelo, když jsme oba dva zdraví, jen manžel měl pomalé spermie a metodou ICIS nám pomohli k oplodnění :) Test mám pozitivní i dnes 10.den,čekám na krev v pátek, a modlím se, abych měla krásné výsledky. DRZIM PALECKY, ABY VAM ZBYLY NEJAKE NANUČKY :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 16:52

@Lola81 možná ano možná ne… Uvidíš ale určitě imunologii. A pročistit to je dobře když se na to necítíš hned tak pokud neuteče hlavně ať se dáš do kupy psychiku. A mezitím se uděla vyšetření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.18 16:53

@kleris89 gratulace největší :hug: :* :srdce: Doufáme že budu mít podobný výsledek v pátek 8) @Kika82a Držím palečky, zázraky se dějí :*
Holky na všechny myslím a držím všechny palce co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 16:56

@Kika82a @Lola81 Holky to je mi líto.. :( Držte se. Nikomu to nepřeju :( Uvidíme, jak dopadnu já pozítří… :nevim: @Kika82a Jakou metodu IVF jste měli? @Renula5 No snad jo…Pořád věřím fazolce, že to zvládla. @Kačka1988 Taky žádné nanuky nemáme a zbylo nám jedno kvalitní, které zavedli.My si teda vybrali PICSI - taky jsme měli pomalejší spermie, ale zase množství super, takže z toho něco vybrali. A jelikož je PICSI lepší než ICSI a Vám to s ICSI vyšlo, tak máme zase o malinko větší naději. Na krev jdu ve čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.18 17:00

@Kajule21 manžel.ma hodně spermií, kvalitní jen pomalejší a já v pohodě, takže nám jinou metodu než tuto nedoporučili :) Takže nám asi stačila, snad je vše jak má být a kde má být. Po čtení různých příspěvků tomu snad neuvěřím dokud to neuvidím v krvi a hlavně na usg :lol: Tak držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 17:03

@Kačka1988 no to chápu asi každá se modlí… Já se teď už modlím aby byly kvalitní aby aspoň při takovém velkém počtu zbylo aspoň 5nanucku. No uvidíme necháme se překvapit. A tobě držím palečky určitě bude všechno v pořádku ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.18 17:13

@kleris89 Jak dlouho si čekala na výsledek HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 17:34

@Kajule21 My jsme měli ICSI, prodlouženou kultivaci.Nebo nevím teď, co myslíš za metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 19:08

@Kačka1988 No, my jsme na tom úplně stejně, ale dali nám i tuhle variantu, že je ještě lepší než ICSI, tak jsme do toho šli, abychom měli snad to nej, co nám nabídli :nevim: @Kika82a Jj,přesně tohle jsem myslela - my měli taky prodlouženou kultivaci a zvolili jsme si PICSI.Tak tobě to dopadlo na první dobrou :dance:,tak snad se budu taky radovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 21:12

@Kajule21 Myslíš,že kdyby jsme měli PICSI tak máme více lepších embryi? Nám to nikdy nenabídli a dělali automaticky to ICSI.Budu se muset zeptat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.18 21:29
@Kika82a píše:
@Kajule21 Myslíš,že kdyby jsme měli PICSI tak máme více lepších embryi? Nám to nikdy nenabídli a dělali automaticky to ICSI.Budu se muset zeptat. ;)

Myslím si, že určitě, tahle metoda zkoumá kvalitu spermií a vyberou tu nejlepší. Ale pokud máte dobré spermie tak vám to asi jako nám nenabídli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.