Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kika82a je tak to mě mrzí že nemáte nic
tak to je blbé. Uvidíš jaký je postup další. Chápu ty otázky každá si to klade důležitá je psychika. Ale teď se pěkně vybreč ono to pomáhá a zítra bez a něco si hezké kup udělej si radost
sice je to těžké ale je fajn si udělat radost ![]()
@Kajule21 určitě to dobře dopadne uvidíš
hlavně máš velkou vůli že netestujes tak uvidíš. Já věřím, že to tam bude //
držím palečky
@Lola81 pokud nemáš imunologie určitě bych nad ní trvala ještě než půjdeš na Ket
může být třeba tam. zakopany pes. Určitě trvej na imunologií ![]()
@Kika82a Uvidíš, co ti zítra řeknou, je to těžké, ale neves hlavu, musíme věřit, že to prostě vyjde!! Já už se taky vyplakala a teď musím nabrat zase sílu a jde se dal…budeme bojovat, ju?
Určitě pisni, jak jsi dopadla a co vám navrhuji dál.. Zvládneme to! ![]()
@Renula5 Juju…určitě ano…nechci bezhlavě další pokus, protože to zklamání opravdu za to nestojí… A teď si hlavně chci vyčistit tělo od těch všech hormonů a dát se dokupy, třeba i proto se mimi neuchytilo… moc chemie ![]()
@Renula5 nakonec z té úrody bylo 10 co oplodnili a 8 jich bylo 2.den pak 3.den 3 co byli rychlejší a 3pomalejsi,4.den stejně a 5.den najednou 5pomalejsich a 1 top nejvyšší kvality to nám zavedli ale ostatní se nedali zamrazit, protože by se po rozmrazení rozpadli nám bylo řečeno. Takže z toho vyplívá, že nemáme žádné nanučky. Tak. proto se modlíme, aby nám to vyšlo
Říkám si, proč by nemelo, když jsme oba dva zdraví, jen manžel měl pomalé spermie a metodou ICIS nám pomohli k oplodnění
Test mám pozitivní i dnes 10.den,čekám na krev v pátek, a modlím se, abych měla krásné výsledky. DRZIM PALECKY, ABY VAM ZBYLY NEJAKE NANUČKY ![]()
@Lola81 možná ano možná ne… Uvidíš ale určitě imunologii. A pročistit to je dobře když se na to necítíš hned tak pokud neuteče hlavně ať se dáš do kupy psychiku. A mezitím se uděla vyšetření ![]()
@kleris89 gratulace největší
Doufáme že budu mít podobný výsledek v pátek
@Kika82a Držím palečky, zázraky se dějí ![]()
Holky na všechny myslím a držím všechny palce co mám ![]()
@Kika82a @Lola81 Holky to je mi líto..
Držte se. Nikomu to nepřeju
Uvidíme, jak dopadnu já pozítří…
@Kika82a Jakou metodu IVF jste měli? @Renula5 No snad jo…Pořád věřím fazolce, že to zvládla. @Kačka1988 Taky žádné nanuky nemáme a zbylo nám jedno kvalitní, které zavedli.My si teda vybrali PICSI - taky jsme měli pomalejší spermie, ale zase množství super, takže z toho něco vybrali. A jelikož je PICSI lepší než ICSI a Vám to s ICSI vyšlo, tak máme zase o malinko větší naději. Na krev jdu ve čtvrtek…
@Kajule21 manžel.ma hodně spermií, kvalitní jen pomalejší a já v pohodě, takže nám jinou metodu než tuto nedoporučili
Takže nám asi stačila, snad je vše jak má být a kde má být. Po čtení různých příspěvků tomu snad neuvěřím dokud to neuvidím v krvi a hlavně na usg
Tak držím palečky ![]()
@Kačka1988 no to chápu asi každá se modlí… Já se teď už modlím aby byly kvalitní aby aspoň při takovém velkém počtu zbylo aspoň 5nanucku. No uvidíme necháme se překvapit. A tobě držím palečky určitě bude všechno v pořádku
![]()
@Kajule21 My jsme měli ICSI, prodlouženou kultivaci.Nebo nevím teď, co myslíš za metodu.
@Kačka1988 No, my jsme na tom úplně stejně, ale dali nám i tuhle variantu, že je ještě lepší než ICSI, tak jsme do toho šli, abychom měli snad to nej, co nám nabídli
@Kika82a Jj,přesně tohle jsem myslela - my měli taky prodlouženou kultivaci a zvolili jsme si PICSI.Tak tobě to dopadlo na první dobrou
,tak snad se budu taky radovat ![]()
@Kajule21 Myslíš,že kdyby jsme měli PICSI tak máme více lepších embryi? Nám to nikdy nenabídli a dělali automaticky to ICSI.Budu se muset zeptat. ![]()
@Kika82a píše:
@Kajule21 Myslíš,že kdyby jsme měli PICSI tak máme více lepších embryi? Nám to nikdy nenabídli a dělali automaticky to ICSI.Budu se muset zeptat.
Myslím si, že určitě, tahle metoda zkoumá kvalitu spermií a vyberou tu nejlepší. Ale pokud máte dobré spermie tak vám to asi jako nám nenabídli ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.