IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
16.4.18 06:55

@Kajule21 já krev v pátek a modlím se, aby vše bylo jak má. :srdce: Takže ještě vydržíme a napíšeme si :D Budu ti držet palečky :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.4.18 07:20

Holky tak já dnes 12 den po ket :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.4.18 07:23

@Kačka1988 Krásná čárka, potichu gratuluji :)
@lucinka1985 To mě moc mrzí, vyjde to třeba příští měsíc, máte zamraženo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
16.4.18 07:29
@kleris89 píše:
Holky tak já dnes 12 den po ket :srdce:
:potlesk: :* :dance: Gratulace největší :) A na krev ve středu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 08:26

Ahojky holky, vsem gratuluju k pozitivním testikum, já dnes zkoušela, jsem 8. den po et, ale bilo :,( Díky tomu, že si zavádím utrogestan, tak jsem si už před 2 dny nenahmatala ani cipek, který byl do té doby hmatatelny a tvrdý. To, že zmekne, udává příchod ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.4.18 08:32

@kleris89 @Kačka1988 holky velká gratulace. Držím palečky jen tak dál ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 10:24

Teda holky, moc gratuluji, to je super.
Já volala dnes do Reprofitu, budou mi volat zpět. Pořad špinim, ale jinak mi nic není, stejně asi budu muset počkat do čtvrtku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.4.18 10:26

@Kika82a No a zkoušela jsi test? Kolikátý den jsi po transferu, to už by mohlo být něco vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 10:44

Zkoušela jsem hned v pátek v noci jak jsem začla špinit, to byl 9.tý den, a negativní. Dnes jsem 11.ctý. Test už nedělám, maximálně ve čtvrtek, ale moc už nevěřím, mám úplně pocit, že to dostanu.
Takže mužem jít znovu.Jen budu zvažovat, jestli nepujdem do dárcovského vajíčka. Asi ale jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.4.18 11:03

Ahojte…tak som bola dnes na kontrole a len 1 folikulu mam po vsetkych tych injekciach :,(…pytala som sa doktora na ten kontryhel…zda nemohol uskodit, lebo som ho pila na zaciatku… ani nevedel co je to za bylinku a este ma ztrapnil…nakoniec mi povedal, ze som starsi rocnik…no pekne ma dnes rozladil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.4.18 11:09

@Kačka1988 Děkuji, já tobě samozřejmě taky :dance: @kleris89 No tak to je ale ovšem nádhera 8o Já gratuluju klidně i nahlas :dance: Nějaké příznaky na sobě pozoruješ? @Lola81 To mě mrzí :( Snad to ještě dopadne s dobrým výsledkem. Já čípek nikdy nesledovala, takže těžko říct :nevim: @Kika82a Proč do dárcovského vajíčka? Tvoje nejsou kvalitní? @Nian1 Takže co se bude dít dál? Odeberou i ten jeden folikul nebo jak budete dál postupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 11:17

@Kajule21 Ano,moje asi nejsou kvalitní, pokaždé z 12.ti odebraných zbyde jen jedno a nikdy nic k zmražení. Kdybych měla aspoň dva zmražené, tak jsem klidnější, ale s tím jedním je to děs. Tak třetí pokus to asi zkusíme, uvidím, co manžel, ten se o tom ještě nechce bavit, až ve čtvrtek, až budem vedět, ale neměl s tím problém.
Ale pořád to stejně nechápu, měli jsme krásnou zdravou hatchující blastocystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 11:18

@Kika82a A nechali jste si dělat i imunologicke vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 11:23

@Kajule21 no..porad jeste doufám, ale jsem už připravena i na to, že to může nevyjit.. máme ještě 2 mrazácky, ale u těch se právě dělá geneticky test, jestli jsou zdrave, tak čekáme na vysledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 11:25

@Kika82a Taky jsme měli jednickovou hatchujici blastocystu.. :srdce: ale bez vyšetření…na PGS byly odeslány vzorky těch dvou kulicek, co jsou v mrazáku…vysledky zatím nevíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.