Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renula5 No tak to je jasné - jak se jede na dovču, jsou hadříky téměř nutnost
Aspoň nachvilku zaměstnáš hlavu.
@Kika82a Tak u nás v CARu je to asi jinak, mně zrovna objednali na krev a ani nic o testu z moči neříkali…Ale taky ho asi ve středu večer nebo ve čtvrtek hned ráno udělám
@Jezelia A to se může pít v těhu? Nebo máš teprve před nějakým zákrokem?
Ahojky
Rada bych se k vám připojila.. Včera jsem byla na ET dvou embryí, jsem neskutečně netrpeliva
Kdo jste po ET, jaké embryjko vám závadeli?
Pro nás je to 2.IVF z prvního vyšel až KET, z sestibunecneho opožděného embryjka máme skoro šestiletou holčičku ![]()
@Kajule21 Těhotná nejsem, kontryhel se pije do ovulace a měl by pomáhat na růst sliznice. Momentálně čekáme, jestli bude možný KET v nativním cyklu, tudíž musím mít přirozeně ovulaci. Jsem zatím 12. DC, třeba v lednu jsem měla ovulaci až 17. DC. Proto jsem skoro přemlouvala doktora, aby mě vzal ještě jednou na kontrolu za pár dní, že teď je ještě brzo. Tak snad. Pokud ovulace nebude, tak pak znovu stejný scénář příští měsíc.
Tak ja v pondeli posledni utz a ve stredu odber..uz aby to bylo za mnou.. ![]()
@Ovecka7 Cože?
Vy máte ze 6ti buněčného embryjka holčičku? Tak to je nádhera - hned mi svitla další naděje
Já byla na ET v pondělí, měli jsme 5ti denní kultivaci a zaváděli mi jednu 30ti buněčnou blastocystu
Na krevní test jdu ve čtvrtek… @Jezelia Já ho jendu zkusila, ale akorát mi rozhodil cyklus, takže letěl do koše… ![]()
@Kajule21 Taky máme po 5 ti denní kultivaci blasticku, dokonce už začala hatchovat
Jen dneska je den… asi fakt 13.patek…muj den depky… pocitu, že to nevyšlo… nevyjde…
Nemůžu se zbavit toho porovnávání se s ostatnima, kdy už někdo pise, že po 5 dnech už cítil bolesti v podbřišku nebo prostě cokoli, nějaký naznak…a já vůbec nic
Naopak…mi ještě dneska prijde, že už ani ty prsa nemám tak citlivé jako včera…no prostě děs!! Pozoruju se jako nikdy ![]()
Achjo…asi se mnou cloumaj ty hormony, co beru, vůbec se nepoznavam…naladova jak horská draha… uff…
@Kajule21 Ano, měli jsme 3denni kultivaci, delší nedoporučili pro nekvalitu embryí a na ET 2 osmibunecne, ranny potrat. KET zpomalena nekvalitní šestibunka a máme Leontýnku
Teď nám zbyly 3.den jen 2 osmibunecny, áčkové kvality, tak jsem moc zvědavá na výsledek… Doufám a doufám… ![]()
Kdy budeš testovat?
@Kajule21 Pardon, už vidím že jdeš ve čtvrtek na krev
Držím palce! ![]()
Ahoj holky, tak dnes je opravdu pátek 13.teho.Chce se mi brečet, začínám špinit. A bolí mě hrozně v kříži jak před mencky. A to jsem 8.den dnes a měli jsme krásnou hatchujici 6ti denní blastocystu zdravou.Tak už ani ta se nechytne, tak já už to nechápu. ![]()
@Kika82a Nehazej ještě flintu do žita.. Co test, zkoušela jsi už? Špinění nemusí znamenat nic špatného, držím palce! ![]()
@Kika82a ještě nezoufej!! Spineni ani bolesti nemusí ještě znamenat, že se nepovedlo!! Kamarádka taky spinila…jeden den a na druhý měla pozitivni test..a vyšlo ji to ![]()
@Kika82a Drž se a nehazej to do žita
Když jsem to teď četla tak mě rozbolelo břicho, jak t s tebou/vámi prožívám.
musí to být v pořádku. Úplně se bojím co bude za 2dny
Ale pevně věřím, že nám to vyjde holky!
Testik jsis dělala!? ![]()
@Lola81 Buď v klidu, na to, že jsem měla prsa nateklé jak blázen ještě do včerejška tak dneska 6.den necítím prsa skoro vůbec. Takže si myslím, že nemusíš cítit vůbec nic. Každá jsme jiná a každá máme jiné tělo, takže nemůžeme mít všechny stejné příznaky
Každý si tou DEPKOU asi musí projít, ale neboj zase se to srovná ![]()
Ještě ne, uvidím do rána a kdyžtak zkusím ráno. Hrozně mě to rozhodilo, minule mi to též tak začlo, tak proto. Mám strach, ale děkuji za podporu, jste zlaté ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.