Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucianka1982 no já jsem slyšela že i sex zakazují. Nebo že holky prý Při bolesti vaječníků nemůžou. Takže poci Jinak. Ale děkuji ti ![]()
Já mám dneska nějakou depku, dneska týden a na testu ani tuk
tak si říkám že jestli nevyšel ani tento 4 transfer tak si dáme asi už pauzu, to asi nějak nedávám půl roku pomalu v kuse to zkoušet ![]()
@lucinka1985 píše:
Já mám dneska nějakou depku, dneska týden a na testu ani tuktak si říkám že jestli nevyšel ani tento 4 transfer tak si dáme asi už pauzu, to asi nějak nedávám půl roku pomalu v kuse to zkoušet
Ahojky, neboj se.
výdrž a budou tam //. Já jsme dneska tedy zítra 5den když se první den et nepočítá
Mám chuť taky testovat ale nechci žádné duchy
já vím, že je to hrozne to čekání. Co nějaký program? ![]()
Ahoj, jsem tu zcela nová a doufám, že se k vám ještě vejdu. Jsem moc ráda, že jsem našla tuto skupinku, však to možná mnohé znáte, není to mezi kamarády a rodinou běžné téma k hovoru… Doufám, že tady s vámi najdu společnou řeč, podporu a že si budeme ukrajovat něco z toho děsně se táhnoucího času.
Tento měsíc bychom se rádi pokusili o KET v nativu, zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme, jestli to projde nebo ne.
Všem držím palce a nezoufejte, jednou to klapnout musí. ![]()
@lucinka1985 píše:
@Jezelia ahoj vítej tu mezi námi
Tak jak se vede dneska? Já dnes celou noc nespala, protože si pořád někde čtu nějaké konverzace, asi bych to neměla dělat. A mám strach.
DNESKA MAM ASI DEPKU JÁ ![]()
Holky, tak pro porovnání včera a dnes, akorát dnes to není úplně z rána ![]()
A co vy? Už jste taky zkoušely?
@kleris89 jeeee ty se más
ticha gratulace
Já dneska tedy 5den když ti budu brát jako vy holky a dává to smysl. Tak počkám taky 2dny a uvidím
Zítra budeš zase testovat?
@Kačka1988 Tak to za dva dny už zkuš. To už by tam mohlo být něco vidět
A pak dej vědět!!! Jestli zítra nevím, možná tomu dám aspoň dva dny, aby bylo vidět, jestli sílí, ale zatím to vypadá že jo ![]()
@Jezelia Ahoj, vítám Tě. Taky držím palce ať vše dopadne.
Já budu testovat nejdřív až v pondělí, dřív ne.To budu 12.tý den.Ale taky někdy propadám panice, vůbec nic mi totiž není.
@Kačka1988 Já už to radši nečtu, pz pak jsem z toho taky špatná. Ta nejistota je prostě šílená, nejdelších 14 dnů ![]()
@Kika82a já mám dneska od noci nějakou DEPKU, fakt nevím co semnou ty hormony dělají
Dnes bez nálady. Ale tak uvidím jak dlouho vydržim. Modlím se, aby nám to všem vyšlo ![]()
@Kačka1988 Já jsem kuřák…, před KET klidně 20 denně, teď tak 3 až 5, při minulém ET jsem přestala a nevyšlo to, tak teď jsem si řekla, než abych se nervovala, tak si dám, ale hodně to omezuju, a vypadá to že za chvíli s tím seknu ![]()
@kleris89 no krásný tiše gratuluji. A určitě sílit bude
držím palečky ![]()
@Kačka1988 ahoj já jsem bývala kuřačka přestala jsem ze dne na den nekouřím už rok a půl
. A to jako musím říct že jsem byla hodně silná kuřačka klidně krabičku a půl jsem dala za den. Ale sekla jsem stim.
Ahoj holky, přidávám se k Vám
V pondělí 9.4. jsme byli na ET, takže dneska 3 den po transferu (pokud se ten první nepočítá)… A na testování nemám naštěstí ani pomyšlení
@Kačka1988 Tak jsme kuřák… Zapálila jsem si ještě v pondělí ráno před transferem
Ale od té doby nic…I když věřím, že to dobře dopadne, jistotu nemám, ale i přesto jsem nahradila kafé Carem a cigarety jsem vynechala úplně. Snažím se jíst víc zeleniny mléčných výrobků a šetřit se.To ničemu neublíží ani v jednom případě…a snažím se myslet pozitivně
Držím nám všem palce, aby to dopadlo na výbornou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.