IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
11.4.18 20:17

@Lucianka1982 no já jsem slyšela že i sex zakazují. Nebo že holky prý Při bolesti vaječníků nemůžou. Takže poci Jinak. Ale děkuji ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.4.18 20:34

Já mám dneska nějakou depku, dneska týden a na testu ani tuk :( tak si říkám že jestli nevyšel ani tento 4 transfer tak si dáme asi už pauzu, to asi nějak nedávám půl roku pomalu v kuse to zkoušet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.4.18 20:45
@lucinka1985 píše:
Já mám dneska nějakou depku, dneska týden a na testu ani tuk :( tak si říkám že jestli nevyšel ani tento 4 transfer tak si dáme asi už pauzu, to asi nějak nedávám půl roku pomalu v kuse to zkoušet :(

Ahojky, neboj se. :* výdrž a budou tam //. Já jsme dneska tedy zítra 5den když se první den et nepočítá :) Mám chuť taky testovat ale nechci žádné duchy :lol: já vím, že je to hrozne to čekání. Co nějaký program? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
11.4.18 22:54

:mavam: Ahoj, jsem tu zcela nová a doufám, že se k vám ještě vejdu. Jsem moc ráda, že jsem našla tuto skupinku, však to možná mnohé znáte, není to mezi kamarády a rodinou běžné téma k hovoru… Doufám, že tady s vámi najdu společnou řeč, podporu a že si budeme ukrajovat něco z toho děsně se táhnoucího času.
Tento měsíc bychom se rádi pokusili o KET v nativu, zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme, jestli to projde nebo ne.
Všem držím palce a nezoufejte, jednou to klapnout musí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.4.18 23:19

@Jezelia ahoj vítej tu mezi námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.4.18 06:58
@Jezelia vítej :) :mavam: :mavam:
@lucinka1985 píše:
@Jezelia ahoj vítej tu mezi námi :)

Tak jak se vede dneska? Já dnes celou noc nespala, protože si pořád někde čtu nějaké konverzace, asi bych to neměla dělat. A mám strach. :,( DNESKA MAM ASI DEPKU JÁ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.18 08:20

Holky, tak pro porovnání včera a dnes, akorát dnes to není úplně z rána :)
A co vy? Už jste taky zkoušely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.4.18 08:42

@kleris89 jeeee ty se más :) ticha gratulace :* Já dneska tedy 5den když ti budu brát jako vy holky a dává to smysl. Tak počkám taky 2dny a uvidím :) Zítra budeš zase testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.18 08:47

@Kačka1988 Tak to za dva dny už zkuš. To už by tam mohlo být něco vidět :) A pak dej vědět!!! Jestli zítra nevím, možná tomu dám aspoň dva dny, aby bylo vidět, jestli sílí, ale zatím to vypadá že jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.4.18 09:19

@Jezelia Ahoj, vítám Tě. Taky držím palce ať vše dopadne.
Já budu testovat nejdřív až v pondělí, dřív ne.To budu 12.tý den.Ale taky někdy propadám panice, vůbec nic mi totiž není.
@Kačka1988 Já už to radši nečtu, pz pak jsem z toho taky špatná. Ta nejistota je prostě šílená, nejdelších 14 dnů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.4.18 09:20

Holky kouříte nekdo? Nebo kouřili jste před Et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.4.18 09:23

@Kika82a já mám dneska od noci nějakou DEPKU, fakt nevím co semnou ty hormony dělají :lol: Dnes bez nálady. Ale tak uvidím jak dlouho vydržim. Modlím se, aby nám to všem vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.18 09:26

@Kačka1988 Já jsem kuřák…, před KET klidně 20 denně, teď tak 3 až 5, při minulém ET jsem přestala a nevyšlo to, tak teď jsem si řekla, než abych se nervovala, tak si dám, ale hodně to omezuju, a vypadá to že za chvíli s tím seknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
12.4.18 09:44

@kleris89 no krásný tiše gratuluji. A určitě sílit bude ;) držím palečky :hug:

@Kačka1988 ahoj já jsem bývala kuřačka přestala jsem ze dne na den nekouřím už rok a půl ;). A to jako musím říct že jsem byla hodně silná kuřačka klidně krabičku a půl jsem dala za den. Ale sekla jsem stim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.4.18 10:06

Ahoj holky, přidávám se k Vám :) V pondělí 9.4. jsme byli na ET, takže dneska 3 den po transferu (pokud se ten první nepočítá)… A na testování nemám naštěstí ani pomyšlení :) @Kačka1988 Tak jsme kuřák… Zapálila jsem si ještě v pondělí ráno před transferem :nevim: Ale od té doby nic…I když věřím, že to dobře dopadne, jistotu nemám, ale i přesto jsem nahradila kafé Carem a cigarety jsem vynechala úplně. Snažím se jíst víc zeleniny mléčných výrobků a šetřit se.To ničemu neublíží ani v jednom případě…a snažím se myslet pozitivně :nevim: Držím nám všem palce, aby to dopadlo na výbornou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.