Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, už pár dní vás čtu a ráda bych se přidala. My jdeme v pátek na první konzultaci do car. Vůbec nevím co čekat
Máme trochu horší výchozí pozici - je mi už 40, manželovi 42, oba už máme děti z předchozích manželství, ale spolu nám to nejde
Díky za přijetí ![]()
@Kačka1988 Jo testni s náma, to jsou jen dva dny ode mě. Já jsem ráda, že nejsem sama kdo tak šílí
ale asi je to normální ![]()
@kleris89 píše:
@Kika82a já měla transfer 4.4. dnes je to 7.den
To už máš 8den, ne? Me řekli, že se první den počítá, byla jsem ráno ![]()
@Kačka1988 No u nas v caru se nepočítá, jo byla jsem dopoledne
@Esterenda Ahoj,vítám Tě. A kam jdete? Tak to už budeš muset hradit vše sama, pojišťovny hradí jen do 39+365 myslím a i tak když to hradí, jsou to celkem pálky. Tak držíme moc pěsti. Kolegyně má taky 40 a podařilo se ale měla taky PGS- genetiku embrya.Tak se klidně ptej, ráda poradím, pokud budu vědět ![]()
@Kika82a píše:
@Esterenda Ahoj,vítám Tě. A kam jdete? Tak to už budeš muset hradit vše sama, pojišťovny hradí jen do 39+365 myslím a i tak když to hradí, jsou to celkem pálky. Tak držíme moc pěsti. Kolegyně má taky 40 a podařilo se ale měla taky PGS- genetiku embrya.Tak se klidně ptej, ráda poradím, pokud budu vědět
Děkuju
Já vím, máme nasetreno na 1 pokus, a snad na nějaký ket taky kdyby se podařilo víc drobečků… Podcenili jsme že to nemusí jít tak hladce jako kdysi a už jsme to na pojišťovnu nestihli - potkali jsme se pozdě a snažili se napřed doma. Jdeme do iscare - doporučila mi to Mudr. Nemám vůbec přehled tak jsem nás tam objednala a v pátek snad budu vědět víc.
Holky chci se zeptat jak dlouho vaší partneři měli abstinenci před oplodněním vajíček? Děkuji ![]()
@Renula5 no tak se mame na co tesit ja hlavne doufam ze nam to i takhle vyjde ale mam strasny strach
ale nic jineho nam s pritelem nezbyva ![]()
@Sima1995 neboj bude to v pohodě taky jsem se bála ale super. Neboj všechno bude v pohodě
co bysme proto neudělali
@Renula5 vzdyt jo ja jen doufam ze nebude nejak dlouha cekaci doba nebo tak nez na to prijde ![]()
@kleris89 píše:
Ahoj holky, tak dnes 7 den po let, co myslíte?
Duch jak vysitej.. ![]()
@Renula5 píše:
Holky chci se zeptat jak dlouho vaší partneři měli abstinenci před oplodněním vajíček? Děkuji
Ahoj..cca 5 dni ale doktor rikal ze kdyby jsme to neustali tak i 3 dny ale to je max..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.