Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renula5 Určitě to bude dobrý, budu držet palce
A jaký hodnoty máš vysoký?
@nedline No a ptala ses, proč změnili názor, že až za dva měsíce?
@kleris89 píše:
@nedline No a ptala ses, proč změnili názor, že až za dva měsíce?
Jojo, prý mám zvětšené vaječníky a kvůli tomu hyperstimulačním syndromu bych neměla kvalitní sliznici na uchycení..
![]()
@kleris89 jeee tak to si teď už nevzpominam jak říkala. Ale říkala že je to tak hraniční. No v úterý jdu tak uvidím snad to bude oka.
@nedline u mě když nebyl ET ale až KET tak jsem měla jít hned další měsíc, ale nanarostla mi sliznice takže jsem šla až v prosince, odběr byl v říjnu a první ket v prosinci
@Renula5 tak snad to bude už lepší…držím palečky a v úterý dej vědět…
Jinak já dneska zkoušela jestli už ze mě vyprchal ovitrelle a asi jo, test úplně bílý…takže až tam budou // jakože doufám že budou ![]()
@lucinka1985 píše:
@nedline u mě když nebyl ET ale až KET tak jsem měla jít hned další měsíc, ale nanarostla mi sliznice takže jsem šla až v prosince, odběr byl v říjnu a první ket v prosinci
Tak to taky budu takhle mít. Je mi moc líto, že to nedopadlo..
Můžu se zeptat proč?
@nedline proč ten ket nedopadl? Nikdo mi neřekl, prý sliznice i embryo bylo v pořádku, byla to Teda jen morula ale nechytla se…
Ahoj, muzu se pridat taky, zrovna stimuluju Puregonem a pocitam tak za 14 dni by mohl byt transfer. ![]()
@Lucianka1982 vítej tu mezi nama a držím palečky…je to první ivf?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.