IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
11.4.18 07:15

Ahoj holky muzu se pridat?? Jdeme s pritele za tyden poprve do caru se poinformovat ohledne IVF. Mohla se zeptat jak to u vas probihalo jak dlouho jste cekali na cely cyklus??Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.4.18 08:03

@kleris89 je tam :srdce: gratuluji
Já taky zkusila testnout a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.18 08:27

@lucinka1985 Ještě vydrž, vážně je ještě brzy, vůbec to nemusí nic znamenat, někdo měl pozitivní až 12. den, bude to dobrý, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.4.18 08:42

@Sima1995 ahoj od Listopadu v Sanusu a na Ivf stimuluji už druhý den ;) zdrželi nás žádanky imunologie, genetika, a čekali jsme na výsledky. Tak mezi tím jenom IUi. Nelituji, že mám tyhle vyšetření. Hodně štěstí ;)

@kleris89 vidím tiše gratuluji ať je silnější :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.18 08:51

@kleris89 Ahoj,taky vidím, super,gratuluji.Ses dobrá, já vůbec nemám odvahu testovat.
A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
11.4.18 08:58
@Kačka1988 píše:
Ahojky, myslím si, že ti to měla doktorka říct dříve než jste je společně Zamrazilová ne? Takhle když je rozmrazit a zavedou jen jedno tak to druhé nemůžou už zase zamrazit, nebo ano? Nemám trombofilii a vůbec nevím jestli to c ti říká, je tak ale i když doktoři vědí, co je nejlepší. Tak budu držet palečky :* Já ještě čekám a děkuji za přání // silných :srdce: Dneska 5den po ET 8) Tobě drzim palečky ať ti vše vyjde :srdce:

Taky si myslím, že mi to měla říct.. Určitě už to znovu zmrazit nejde, s takovou o ně přijdu… :,( Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.18 09:00

@Kika82a No já se cítím úplně normálně :D Občas pálí žáha, občas zabolí v podbřišku, ale všechno jen vážně málo, je mi úplně normálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
11.4.18 09:02
@kleris89 píše:
@nedline No to je teda divný, my mrazili 7 embryí a všechny po jednom

No oni to asi tak nedělají všude, my chtěli transferovat dvě embrya už od začátku, protože mám v rodině holky, co byly na ivf a nechávaly také zavézt po dvou a vždycky se chytlo jen jedno. Tak jsme chtěli zvýšit pravděpodobnost. No a když mi volala embryoložka, tak mi to sama navrhla takhle udělat. Jinak vidím dvě čárky a moooc gratuluji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.18 09:04

@nedline Mě třeba v den kdy se zamražovali doktor volal a ptal se jak to chci, ale říkal že lepší je po jednom. Tak o ně nepřijdeš, jestli to dobře chápu, tak jedno máš po jednom, ne? Tak si nech zatím rozmrazit to… Já měla v plánu že zkusím jedno a když by to nevyšlo, tak pak dvě, ale doktor mi to rozmlouval taky, oni nechtějí zavádět dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
11.4.18 09:05
@Sima1995 píše:
Ahoj holky muzu se pridat?? Jdeme s pritele za tyden poprve do caru se poinformovat ohledne IVF. Mohla se zeptat jak to u vas probihalo jak dlouho jste cekali na cely cyklus??Dekuji :-)

Ahojky, vy budete chtít jít rovnou do ivf? U nás to trvalo od října a teď jsem jedenáct dní po odběru vajíček. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
11.4.18 09:09

@kleris89 No vidíš, moje doktorka byla ještě celá usměvavá v pátek, že to dělají normálně po dvou tak proč ne no a pak obrátila.. No teď už s tím nic nenadělám stejně, budeme rozmrazovat jen to jedno no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.18 09:13

@nedline To víš že jo, nenech se tím otrávit, rozmrazíte jedno a další už nebude určitě potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
11.4.18 09:27

@kleris89 To by bylo skvělé, děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.18 10:42

@kleris89 Já mám testovat taky 19.teho a měla jsem taky hatchujici blastocystu, tak doufám, že mi to přinese štěstí, jak Tobě. Ja ještě ale vydržím. Ja akorát nemůžu v noci vůbec spát, je to divné.
Můžu se prosím zeptat kdy jsi měla transfer?4.teho nebo 5.teho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.4.18 11:00
@Kika82a píše:
@kleris89 Já mám testovat taky 19.teho a měla jsem taky hatchujici blastocystu, tak doufám, že mi to přinese štěstí, jak Tobě. Ja ještě ale vydržím. Ja akorát nemůžu v noci vůbec spát, je to divné.
Můžu se prosím zeptat kdy jsi měla transfer?4.teho nebo 5.teho?

Ahojky holky, já mám testovat 20.4 ale možná to testnu s vámi ???? transfer jsem měla 7.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.