Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 Já nejen, ze bych ji cítila ale mám neskutečnou rýmu a hepcikam
Nooo zavolám alergolozce co s tim, protože mě to asi položí
Mám silnou alergií a okolo našeho domu kvetou všude stromy, děsný.
Dneska se cítím lépe než včera s tou DEPKOU
Jak vy holky dneska?
@Kačka1988 ahoj já dneska nervózně už ať je neděle a vím jak na tom jsem a jestli reaguji krásně. Občas břicho cítím nafouklá. Už jde na.me nervozita už si říkám ať je to zamnou všechno
@Renula5 Neboj a uklidni se, dobře to dopadne
@Kačka1988 Já to včera taky cítila, dneska u nás pršelo, takže se ten bordel smyl a zase se krásně dýchá - do doby, než to uschne. Já mám alergii na pyly a traviny, takže celkem peklo.Ale zajímavé je, že to na mě dolehne cca až kolem léta
Tak a teď jsem to zakřikla a zítra to na mě sedne
Kdysi mi alergoložka říkala, že těhotenstvím se spoustě žen alergie ztratí, kéž bych byla ta šťastná. Já nedepkařím a beru to tak, jak to je - snažím se myslet pozitivně a žít ve sladké nevědomosti ![]()
Za jak dlouho po transferu jste holky testovaly?
Ahojte, já dnes dobrý, ale nejradši aby už byl čtvrtek. A hlavne aby vysledek byl //.Mě sem tam pobolivá podbřišek vždycky spíš k večeru tak nevim.Chjo.
@Kajule21 Já to minule ivf chtěla taky vydržet těch 14 dnů, ale 2 dny před tím než jsem měla jít na krev jsem začla i pres utros špinit, tak jsem letěla do lékárny pro test a samozřejmě negativní pak mi to na krvi za dva dny akorát potvrdili.
A teď snad asi vydržím do čtvrtku nakonec, ať se nestresuji dřív. Buď to tam bude nebo ne ![]()
@Kajule21 Já mám právě silnou alergií od března do konce léta skoro na vše a teď zrovna na břízu a lípu, a jak byla dlouho zima tak to na mě vyběhli včera. Volala jsem na alergologie a tam mi řekla, že sním jen kapky do nosu a do očí jako výplach nic víc. I tak jsem ráda, třebas aspoň tohle pomůže.
Holky já dneska 6den. Čekám do příštího pátku 20.4 na test a jak tak poslouchám asi si nebudu dělat dřív, abych nebyla zklamaná, je to už za pár dní a vydržím to, když už jsem vydržela čekat na to vše
Co senma stát se stane
Prsa mě bolí méně a bříško občas cítím ale spíš vaječníky. Až na tu alergií teď je to docela dobré. A překvapuje mě, že nemám tolika chuť po té kyselině listové na jídlo. Nějak dřív jsem.mela větší chutě tedy. Taky to tak někdo máte? ![]()
@Renula5 taky to včera na mě nějak. padlo ale říkám si, že to asi přijít muselo a dneska je to super. Jinak nejsme nějaká depkarka ale taky na tom mají podíl hormony. Neboj se, zkus to bude zaspat a nebo nějaký program
Vše bude jak má být ![]()
Holky já vím, že už jste to sem některé psaly ale některé ne. Proč jste museli na ivf? Já si říkám, proč by se to neudrželo když nemám žádný problém? Jako já osobně. Manžel pomalé spermie ale má jich hodně a kvalitní, takže by to mělo vyjít
![]()
@Kačka1988 Já jsem vlastně nepsala důvod, mám endometriózu, ale slabou jen dva ložiska malé v děloze ale vejcovody průchodné a měla jsem i polycysticke vaječníky ale to taky slabé pz ovulaci jsem měla, tak nevim.
@Kajule21 jojo děkuji taky si to říkám. Ale zítra Budu ve svém živlu jedeme na nákupy
tak se těším konečně zase pořádně nakoupím ![]()
Holky ty jo alergie no to vám můžu povídat od malá jsem alergická na vitamí C takže ovoce vůbec nejím když si dám tak mám na sobě strašnou krupicku, která kouše. A vůbec kde jsou vitamíny s C tak vůbec… Teď před 2lety mi našly náhodně alergii. To bylo hodně vtipné měli jsme v bytě psa a manžel se začal kousat rýmu no říkám mu ty jo ty jsi alergický na srs. A já už 3mesice jsem se dávila rýma tak říkám to je děsný já se toho nezbavím dlouhá chřipka. Jdeme na alergologii na testy chlap samozřejmě čisto nic a já srst, prach
takže žádná chřipka ale alergie. Takže jsme psa dali je tchanovcum na zahradu a mě rýma zmizela ![]()
@Kačka1988 já podstupuji IVf. Iui nám nepomohlo imunologie dopadala špatně NK buňky na které beru léky. Ale manžel má kolísavé spermio jednou výborne podruhé katastrofa a jsou lenosny. Snažíme se už strašně dlouho tak jsme řekli dost a jde se na Ivf tak jdeme.
@Kačka1988 jo program mám dneska dělám slabý dort pro tchána půllitr piva. Zítra na oběd k tchanovcum a jedeme na nákupy do Freeportu. Takže to uteče teď mám co dělat. ono to někdy prostě musí padnout takiva depka strach
Ahoj holky
Tak dnes 5.den po ET a konečně paťulínek..vikend ma byt nádherný, takže velké plus
Včera jsme vecer grilovali, takže jsem se cítila jak v třetím měsíci, kolik jsem toho snedla
Zítra si zajedeme asi do ZOO a v neděli na menší výlet na hory… Nuze.. plány jsou a doufám, že se to bude líbit i té naší malé kuličce u mě v bříšku ![]()
@Kika82a Ty jdeš ve čtvrtek? Já taky
Říkala jsem si, že bych možná zkusila test ve středu večer a ráno na krev, abych se tam třeba nerozeřvala před doktorem, kdyby to nedej bože nevyšlo
@Kačka1988 My „museli“ na IVF proto, protože už se snažíme 2 roky, já mám po laparo a všechno krásně průchozí, oba dva naprosto zdraví, manžel kolísavé spermio, 3× neúspěšné IUI a už nás nebavilo jen tak sedět a doufat, že se to podaří, když dokotři tvrdili, že „není důvod, aby se to nepovedlo přirozeně“…A k endometrióze mám také blízko - neím teda jak silnou, ale na laparo jsem šla hlavně kvůli endometriální cystě a přitom, když už ve mně byli, mi udělali i to ostatní… @Renula5 Mně nakupování tak strašně nebaví, že si to ani nedokážeš představit
@Lola81 No hezké plány
Já se teda snažím šetřit, ale taky jsem říkala manželovi, že má být krásně, tak bysme mohli vzít haváka na prochajdu
Předtím ještě oběd u tchánů a večer asi přijde na návštěvu kámoška…A neděle nevím…Chci si pouklízet, takže udělám prach a zbytek bude muset udělat manžel a my s fazolkou budeme odpočívat
![]()
@Kajule21
jasný mě to taky nebaví ale nechám tam majlant že musím koupit ještě jednu skříň
manžel jenom nadává že nic neunosim a musím kupovat dál… Ale já to potebuji na dovolenou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.