Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 Já si mám dělat test ve čtvrtek a pokud bude pozitivní tak volat a když negativní tak udělat ještě 21.znovu a pak volat.Tak věřím, že budu volat ve čtvrtek.
Ahoj, já si zatím depku nepřipouštím. Nervózní jsem, načítám zkušenosti ostatních a tak. Naštěstí mám o víkendu vždycky dost práce, tak ten uteče rychle a v pondělí kontrola.
Můžu vám říct, piju kontryhelový čaj a už se mi z něho zvedá kufr. Jestli ten nepomůže na tu sliznici, tak mě trefí.
@Kačka1988 Proč IVF? Já nízké AMH, muž horší spermio. Ale ani u jednoho to neni zas tak hrozný, jen dohromady je to prostě problém.
@Jezelia červené víno je dobré nebo grepik. Mě kontryhel nedělal dobře tak piji víno a grepik si dělám šťávu. A opravdu to pomáhá
Ahojte holky, nějak jsem tady zavítala, aktuálně mame první cyklus IVF, příští týden jdu na punkci, včera 7DC jsem měla kontrolu a nějaké folíky tam mám, ne moc ale některé mají 13mm další 12mm a pak více folíku po 10mm. Dneska se mi spustil silny ovu hled, jsem z toho docela v šoku, zažila jste to některá? Bojím se aby folíci nepraskly ![]()
@Renula5 Jojo, budu si muset pro ten grep dojít. S vínem si moc netykám.
Já věřím, že to ještě doženu.
Díky za tipy.
@Jezelia já teda taky nemusím moc červené ale zvykla jsem si na něho. Ale grepik super dávám si to s pomeranče. A opravdu musím říct že pomáhá. Není zač ![]()
Sliznice
Neměřili vám doktoři děložní sliznici v rozestupu pár dní? Zajímalo by mě, jaký byl rozdíl. Při prvním KETu jsem si jeden den vyslechla, že to dobře nevypadá, že to mám nízké + malý folikul, a za dva dny jakože nakonec ok, že to můžeme zkusit a vyšlo to.
@Maria60 Ahoj,folíky by neměli prasknout, pak dostaneš inj aby nepraskli před odběrem. Ten hlen jsem taky měla, to je z těch hormonů a všeho jak se tvoří i folíky, tak tělo je zblblé, je to zápřah. Tak neboj.
Holky ještě je dobrý buď vnitřek ananasu k zahnízdění, nebo jsou tabletky přímo Bromelin.Ja to teď zkoušela, tak uvidíme jestli úspěšně. Brala jsem 5 dnů od transferu jednu ráno a jednu v poledne po jídle ![]()
@Jezelia Já měla sliznici už týden před KET 9mm a ještě musí být tripl říkala Dr a to jsem taky měla. To jsou nějaké tři vrstvy.
Děkuji za odpovedi
já jsem se právě lekla že je něco špatně, hlen právě nikdy nemám a najednou tohle
injekce dostanu, ale i tak jsem si říkala jestli nebude pozdě.. už bych to chtěla mít za sebou, čas tak pomalu utíká.. na sliznici a srovnání cyklu mi pomohly kapky gynex ![]()
Ahojte. Dnes som bola na kontrole…mam 2 folikuly tentokrat…doktorka mi zvysila davku menopuru na 5 a pridala este orgalutran…v pondelok znova na kontrolu…pytala som sa na sliznicu a povedala, ze je este nizka 4mm…tak som sa pytala na to ci mozem pit kontryhel a to mi povedala, ze mi to nedoporucuje…neviete preco??
@Kika82a jojo ananas je dobrý já jsem slyšela že 3dny před transferem a 3dny po. Už ho tady mám aby dozrál pěkně. A po odběru prý protein je dobrý pít… Ale ten já piji stále jako svačinku dne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.