IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
16.4.18 11:31

@Lola81 Ano,máme udělané všechny vyšetření, i imunologii.Beru Medrol 4mg. Máme i hematolku a genetiku. Vše vpořádku, jen na tom imunu jsem měla 2 pozitivní protilátky ale je to prý z endometriozy.Tak už fakt nevím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 11:38

@Kika82a hmm..je to naprd… když vše vypadá, že je to ok…a nejde to… a neříkali ti v centru, že ty protilátky z endometriozy můžou být třeba právě ty zásadní, proč je ten neúspěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 11:45

@Lola81 Ne právě že ne. Prý to není tak hrozné, tak nevím.
Tak nevím jestli to je třeba jen o psychice, že to moc chci :,( Ale já to z té hlavy prostě vytěsnit neumím, ještě když vím, že mám tak krásné zdravé embryjko. Prostě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 12:00

@Kika82a úplně tě chápu :hug: U mě to zatím vypadá taky nijak a prožívám to už od 3. dne po et… snažím se zabavit, ale je to jako na houpacce.. myslím, že za to můžou í ty dávky hormonu, které do sebe ladujeme… Ale nesmíme to vzdát, musíme bojovat!!! :srdce: A taky jsme v reprofitu, myslím, že tam jsou fajn, hlavně dr Machac, ale bohužel tam skoro vůbec není, což je škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 12:10

@Kika82a můžu se ještě zeptat…nabídli ti ty imuno testy v centru sami nebo jste žádali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 12:18

@Lola81 Sami,hned po tom prvním IVF jak se nám všechna embrya špatně dělily od druhého dne a fregmentovaly.Tak kvůli tomu to doktorka chtěla mít vše hotové před druhým pokusem.Ja chodím do Ostravy. K MUDr. Kagankove Rákosové a je taky skvělá, ale tam jsou všichni super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.4.18 12:21

Holky dávala některé tu embryoglue nebo hatching?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 12:25

@Kika82a jj…jsou tam fajn :palec: Já mám jít na krev až příští týden v pondělí, tak jsem zvědavá na další postup, když to teď nevyjde… a vlastně ještě bychom v ten termín měli dostat výsledky z genetiky, tak doufám a modelům se, ať alespoň ty dve zbývající kuličky jsou zdravé :srdce: :srdce: sice jsou se známkou 2 a 2-3,ale naděje pořád je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.4.18 12:38

@Kika82a No, u jsem se na to ptala a pořád nevím, co znamená „hatchující“. Vy jste si připlatili za ten asistovaný hatching?
Mě jich odebrali 6, dobrých jich bylo 5, podařilo se oplodnit 2 a zbylo nám jedno 30-40buněčné… Ve čtvrtek krev, tak jsem zvědavá. Taky nevěděli, proč jich bylo tak málo, ale děkuju Bohu aspoň za to jedno. Tak ve čtvrtek si dáme vědět, jak jsme dopadly… @Lola81 A jak dlouho takový genetický test u mrazáčků trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 12:48

@Kajule21 ta hatchujici je, že už se začíná pomalu klikat z obalu, jestli jsem to dobře pochopila… Měla jsem ji já i Kika82a, já mám v papíru z et napsáno - transfer HB 1 jako jednickova hatchujici blastocysta, je to nej stadium jaké může asi 5.den kultivace být… A genetika embryi by měla být do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.4.18 12:59

@Renula5 Ahoj, my dávali obojí, na výsledek čekám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.4.18 13:00

Holky ahoj. Prosím vás, jak moc velký problém je nachlazení po ET? Asi na mě něco leze.. Nejsem ve formě a cítím trošku teplotu. Nic velkého, ale stejně… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 13:05

@Kajule21 Ten asistovaný hatchink jsme neplatili, nám se sama vyhatchovala tak to nebylo třeba. Na výsledky PGS jsme čekali 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.4.18 13:17

@Ovecka7 děkuji chci se právě na to zeptat dáme 5ti denní kultivaci. A chceme dotoho dat maximum. Tak drzim palečky aby tu byly dobre zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.18 13:51

Holky chce to asi myslet i pozitivne..my dnes kontrola, na jednom vajecniku 12 folikulu na druhem asi 8,ve stredu odber a pak se uvidi, musime doufat ze nejaky zbojnik si to vybojuje do pondelka a bude pak bojovat u me v pupiku..holky drzme se, nic neni ztracene a priroda si to udela stejne po svem at chceme ci ne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.