IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
16.4.18 19:58

@Kačka1988 @Kika82a @Kajule21 Holky já se z Vás zblázním :lol: (myšleno v dobrem) Od rána a teď celé odpoledne už se smiruju s tím nejhorším a teď si tady přečtu, co mi píšete a zase mám v sobě jiskru naděje… :hug: Kiko a nakonec ti ještě ve čtvrtek taky řeknou pozitivni výsledky z krve :* :srdce: Mamka mi rikala, že když byla tehu se mnou, tak takhle „spinila“ 3 měsíce a všecko bylo v pohodě :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.4.18 20:26

@Lola81 Bude to OK, uvidíš…Jen já jsem se rozhodila a už je mi na nic a mám strach, aby to dobře dopadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 20:28

@Lola81 No kéž by, ještě furt doufám, je to sice těžké, ale byla bych prešťastna, kdyby to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 20:44

@Kajule21 Vždyť sama víš, že pokud nemeris baz. teplotu pravidelne, tak je hloupost se podle toho řídit…navic, když jsi ji měřila až někdy odpoledne.. Hod to za hlavu a buď zase nad věcí, tak jako doposud, ju? :hug:
@Kika82a je to těžké a taky bych byla šťastná a proto teď si musíme krátit ty dny už jen pozitivitou, protože stejně na tom už nic neovlivnime… Tak úsměv holky a naděje umírá přeci poslední!! :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 07:14

@Lola81 Jo,máš pravdu :) Večer mě. podbřišek pobolíval malinko víc, kolem 1 jsem šla na záchod a bolelo tak, že jsem byla přesvědčená, že to do rána dostanu. Teď zatím dobré, ale tak mě to vyděsilo, že od rána jenom brečím, jak se o fazolku strašně moc bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 08:11

@Kajule21 bolesti jsou přece dobre znamení ;) Roste děloha, jak se tam to mimi zahnizduje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 08:43

Ahoj holky, tak teď jedu ze Sanusu. No a koukám jak nevím co. Dneska jich doktorka napočítala 20folikul. Prý tam budou i menší ale i tak tam je prý moc pěkná úroda 8o. Tak dneska 2ampule otrivelu. A ve čtvrtek jdu na odběr tak jsem zvědavá. Už aby to bylo zamnou protože ta bolest je šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
17.4.18 09:13
@Renula5 píše:
Ahoj holky, tak teď jedu ze Sanusu. No a koukám jak nevím co. Dneska jich doktorka napočítala 20folikul. Prý tam budou i menší ale i tak tam je prý moc pěkná úroda 8o. Tak dneska 2ampule otrivelu. A ve čtvrtek jdu na odběr tak jsem zvědavá. Už aby to bylo zamnou protože ta bolest je šílená.

Ty jo tak to je pekna uroda..jsem na tom skoro stejne a odber mam uz zitra..jsem jak balon..drzim palce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 09:32

@Lucianka1982 jo to mi povídej taky jsem jak balón a hlavně strašná bolest ale ono to za to stojí. Ale těším se až ti vyndají hlavně ať se najdou kvalitní. Tobě taky držím palečky aby to bylo všechno v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 09:58

@Lola81 Ale myslíš, že to jde až jakoby do křečí? Je fakt, že to bylo jenom chvilku a ráno už to bylo OK a teď je to zatím taky OK. Myslela jsem, že to spíš bývají takové mírné pobolívání podbřišku. Ale zase každé tělo je jiné že? :nevim: @Renula5 Bolí tě to? Mě to teď nebolelo, ale když jsem byla darovat před x-rokama vajíčka, měla jsem břicho jako kdybych byla těhotná. Každopádně držím palce!! @Lucianka1982 I tobě držím palce!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 10:22

@Kajule21 jojo od včerejška už jenom ležím a nic nedělám. Naštěstí vše dělá chlap. Bolí to jako čert ona doktorka dneska říkala že se nediví, že mi tomboli taky jich tam mám hodně. Tak se mám šetřit a byt v klidu. Břicho mám nafouklé. Ještě 2 dny bude snad klid od bolesti. Ještě mě varovala před syndromem hyperstimulacnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 10:47

@Kajule21 Ano, přesně tak… každé tělo je jiné a každá to prožíváme jinak. A stejně nic nevymyslíme do té doby, než se prokáže výsledek po 14.dnech z krve… ;) Přečetla jsem už toho tolik, že se nedivím absolutně ničemu.. :lol: vse je mozne… Takže vydržet, přestat se tolik pozorovat a hlavně se usmívat a užívat si každého dne 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 10:53

@Renula5 Doporučuji hodně pít…nejlepe čistou vodu.. já měla celou dobu stimulace klid…bricho bez bolesti, jen mírně nafoukle a to jsem měla 14 folikul.. horší to bylo 2.den po OPU, to přišly takové krece, že jsem nemohla chodit.. bala jsem se právě hyperstimulacniho syndromu, měla jsem asi náběh, ale začala jsem hodně pít…cca 3-4 litry vody, samozřejmě po menších dávkách, ne najednou po litru…a pomohlo mi to..hodne jsem odpocivala a šetřila se… Tak držím palec, ať vše vyjde na 1 s * :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.18 11:13

@Renula5 ahojky,chápu tě, taky jsem měla bolesti jak blázen a měla jsem 25 folikulů a ještě nějaké drobné ale ty pak už tolika nevyrostli. Co krok to bolest, pripadala jsem si jako když tam mám 2tenisove míčky :lol: Tak odpocivej a šetří se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 11:58

@Lola81 hodně to piji už teď i předtím. Prý je i dobrý protein pít ale ten piji normálně na svačinu ;) ale děkuji ti za radu :hug:. Odpočívám už od včerejška nic nedělám jen WC a do postele já ani nic nemůžu. Všechno dělá chlap ale tak on je šikovný není to naštěstí žádný lenoch jak někteří chlapi :lol:

@Kačka1988 jo přesně tak co krok to bolest no jako. mazec tohle jsem Fakt nečekala :lol: už ať to skončí. A taky jsi měla moc krásnou úrodu teda kolik ti jich zbylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.