IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
16.4.18 14:49

@Lola81 Ahaaa,hned jsem chytřejší…tak my si ten hatching nedávali…A měli jste PICSI nebo ICSI nebo jakou metodu? @Ovecka7 Raději bych si brnkla k dr.,aby mi řekl, co a jak - paralen se prej může, ale přeci…Hlavně lehnout a nsažit se to vyležet třeba s horkým čajem. :nevim: @Kika82a Tak aspoň, že tak…Hlavně ať nám to všem dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.4.18 14:55

Ahoj holky!

@kleris89 Super! Je to tam! :potlesk:
@Kačka1988 Super! Paráda, to je pecka! Jinak prve jsem měla slabého ducha 7. den po KETu.
A vy ostatní, kterým to možná tento měsíc nevyšlo, tak vězte a věřte, že všechno zlé je pro něco dobré a pád na hubu je taky pohyb vpřed. ;) Bude líp. :hug:

No a nás to klaplo, dnešní kontrola ukázala, že sliznice i folikul je akorát (kontryhel zabral a mám nakoupený grepy), takže jdeme do nativu. KET mám naplánovaný na 23. 4. To bude dlouhý týden… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.4.18 14:59

@Jezelia ahoj tak to je super tak držím palečky ;) je na 23.4 já mám v plánu 24.4 budeme stejně o jeden den. Tak držím palečky. Hlavně že kontryhel zabral. Teď pěkně grepik aby sliznicemi byla ještě lepší. A potom čekat. A neboj to uteče hrozně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 16:08

@Kajule21 měli jsme ICSI, po et utrogestan a estrimax…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 16:09

@Kajule21 a ten hatching jsme si taky nedavali, ona se kulicka vyhatchovala sama od sebe…takova šikula, ale v bříšku se jí asi nelíbilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.4.18 16:44

@Renula5 Jeden den je nic, to bude fajn vědět o někom, kdo bude stejně. Ale jo, tenhle nebude ještě tak dlouhý, jako po transferu. :lol: Jdeš na ET nebo KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.4.18 16:47

@Lola81 Tak my jsme měli PICSI a taky mám Utrogestan 3-0-3, jinak nic. U nás jsem žádné informace o hatchování nedostala, takže se nás to asi netýkalo. Tak jen doufám, že se fazolka uhnízdila a udrží se. A tobě přeji hodně sil a pevné nervy. Už víš jistě, podle toho, co píšeš, že to nedopadlo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.4.18 16:53

@Jezelia jdu na Et. Zítra kontrola pokud bude vše oka tak ve čtvrtek odběr a pak šupky dupky pro štěst. Ono to uteče jako voda a.pak těch 14dni taky jenom si najít zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.4.18 17:00

@Renula5 Tak hodně štěstí, aby to všechno klaplo. Já musím někam zamknout a zahodit klíč od těhotenských testů, abych netestovala pak moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.4.18 17:06

@Jezelia :mrgreen: tobe taky hodně štěstí… Tak já naštěstí žádné testy doma nemám :lol: tak mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 17:22

@Kajule21 Víceméně jsem přesvědčena, diky tomu mému čípku, nemám absolutně žádné příznaky a i prsa, která jsem měla puvodne natekla a citliva, tak dnes už vůbec nic. Navic teh.test by už určitě ukázal minimálně dnes ducha, protože jsme měli prodlouženou kultivaci, takže si myslím, že už by něco mělo být… menses mi dle mého drží ty hormony, co beru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.18 17:24

@Kika82a už ti volali z centra o dalším postupu? A pokracujes dále s užíváním hormonu ( utrogestan )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
16.4.18 17:44
@Lola81 píše:
@Kajule21 Víceméně jsem přesvědčena, diky tomu mému čípku, nemám absolutně žádné příznaky a i prsa, která jsem měla puvodne natekla a citliva, tak dnes už vůbec nic. Navic teh.test by už určitě ukázal minimálně dnes ducha, protože jsme měli prodlouženou kultivaci, takže si myslím, že už by něco mělo být… menses mi dle mého drží ty hormony, co beru..

Ahojky, nemusíš mít citlive prsa já už je nemám asi od 5.dne. A test může být pozitivní později. Každá jsme jiná a někdo má a někdo nemá. priznaky a kdybys měla dostat menstruaci tak i utrogestan to pustí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.4.18 17:59

@Lola81 Jj,mám pokračovat ve všem a vydržet do čtvrtka a kdyby se to zhoršilo mám zas volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.4.18 18:29

@Lola81 Tak ještě to není ztracené!! :) Já si teď taky naběhla - normálně bazální teplotu neměřím, dneska jsem trubka po 17hod změřila a byla 36,5 tak mě to akorát rozhodilo. Vím, že se má měřit pravidělně a hlavně ráno hned po probuzení, ale i tak jsem z toho nějaká špatná…

Holky vy měříte bazálku? Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.