IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
17.4.18 12:12

Holky tak já jsem byla dnes na krvi a 13. den HCG 1016 :D Takže dobré, no a 4. 5. na ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 12:29

@Renula5 Jj, ten OHSS hrozí - já ho naštěstí neměla. Říkali mi v CARu, že mám na pravé straně 7folikulů a na levé4 a nakonec jich odebrali jenom 6 a z toho bylo dobrých 5.Sami říkali, že neví, čím to je :nevim: Ale teď už mi to nevadí, jen „škoda“,že nebylo co mrazit, ale modlím se, aby i se ta fazolka v bříšku chytila a to je nejpodstatnější. @Lola81 No,nic jiného nám nezbývá, ale aspoň trošku jsi mě uklidnila. Pak jsem ještě brouzdala po netu a 99,9% maminek to měl taky a tvrdily, že je to zahnizďování, roztahováním dělohy atd. Tak jsem se uklidnila ještě o malinko víc… @kleris89 Jéé,ty se máš, gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 12:38

Ahojky, tak já to dnes dostala :,( volala jsem do centra a má mi volat lékař, jen nevím jak s nim budu mluvit, uz hodinu tu brecim.Ja už to fakt nachapu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 12:52

@kleris89 tak to je skvělý gratuluji strašně moc :* :*

@Kajule21 tak každá reaguje jinak aspoň to jedno zbylo to je důležité aspoň že tak. ;) A uvidíš že to bude určitě ten největší bojovník. Já jsem ráda kolik tam je ale je mi jasný že něco vyřadí tak. uvidime ;)

@Kika82a ahoj jeeeee tak tomme mrzí :,( strašně moc holka drž se. Jen se pořádně vybreč ono ti to pomůže a bude lépe. A máš udělaný všechna vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 12:58

@Renula5 děkuji, ano, vše máme. Nevím, jestli ta endometrióza, nebo proč, nejsem teď schopna vůbec racionálně uvažovat. Budeme se rozhodovat jestli jít do Dárcovského nebo ještě risknout naše. Ale teď vůbec nevím.
Jinak holky moc gratuluji, těm co to vyšlo, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
17.4.18 13:06

@Kika82a neboj uvidíš copak ti poví lékař proč nebo co vymyslí ještě. Určitě na něco přijde ty teď úplně vypust z hlavy dárce a co máte zamrazeno ;) nadtim vůbec nepřemýšlej hlavně klid. Uvidíš copak ti poví lékař dej hned vědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 13:10

@Renula5 My právě nic nemáme zmraženo, to mě nejvíc štve :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 14:00

@Kika82a Nééé,to néééé :,( A skrz co ti má volat? Mně to přijde, jako by to ještě nebylo ztracené, když s tebou chce mluvit. 8o @Renula5 Modlím se za tu fazolku a věřím jí, tak snad to dobře dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 14:21

@Kajule21 Tak já se jen chtěla zeptat, jestli mam brát utrogestan nebo jaký je postup, kdyz jsem to dostala. Sestřička mi řekla, že mi zavolá doktorka, tak sestřička mi asi nemůže říct, to musí asi lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 15:31

@Kika82a Je mi to moc líto :( a vím, jak ti asi je, protože já právě začínám spinit taky… takhle se mi vždy rozjíždí menses…test negativní a to už by 9. den mělo určitě něco být… a já tomu taky tolik věřila… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 15:32

@Kika82a už ti volali z centra další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 15:38

@Lola81 No to mě mrzí. Nevolali, asi toho měli moc, zítra tam ráno volám. Utros už určitě nezávidím, už není proč. Mě je hrozně, furt to nemůžu pochopit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.18 15:44

@Kika82a Ano, kladu si stejnou otázku…proč? Kde byla chyba?? U nás je ještě možnost, že prostě kulicka nebyla zdravá a tak to vzdala… zbyle 2 se posilaly na genetiku, takže se modlim, aby alespoň výsledky dopadly na jedničku a mohlo dojít na KET.. A taky ještě chci s dr probrat imunologii, tu taky jeste nemame… jsem moc zvědavá, co mi řeknou k postupu dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 16:03

@Lola81 A my měli zdravé a vyšetřene a stejně nic. Potom to bude asi mojí hlavou. Neumím na to nemyslet a ta touha je prostě silnější. V tom případě, nevím, jestli to někdy vyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.4.18 16:10

Tak už volali, zítra mám přijít na krev, léky ještě brát večer i ráno a podle HCG se uvidí. Tak to bude nulové. Zítra dám vědět. Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.