Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačka1988 Děkuji
Ještě, že vás tady mám holky ![]()
@Kika82a Bude to dobrý! Musí to být dobrý!! ![]()
@Lola81 A kolikati buněčnou jste měli blastocystu? Hatchovat znamená co?
Buď naprosto v klidu - já občas cítím lehce podbřišek a bradavky a prsa mě bolí, ale může to být ze stimulace nebo po Utrogestanu, takže na to nespoléhám jako na příznak. A snažím se neohýbat, ale raději si čapnu a cítím, jak mě pobolívá na bedrech…Ale nějak se snažím nepozorovat a ty se dej taky do klidu, ať má fazolka v bříšku krásně a žádný stres…
@Ovecka7 Jsem z toho jelen - nějak těm „áčkoým“ kvalitám nerozumím…Mně odebrali 6 vajíček, z toho bylo 5 dobrých, ale oplodnit se podařilo jen 2 a z těch 2 přežilo jedno a to mám v bříšku. Modlím se a věřím, že když si to bojovníček vybojoval, tak snad boj nevzdá a udrží se…
Jestli budu testovat, tak možná ve středu večer nebo ve čtvrtek brzo ráno ještě před krví, ale možná se na to vyprdnu a počkám až na krev… @Kika82a Nezoufej, mně říkali a i v pokynech jsem měla, že špinit se může…Dokud neteče červená, naděje je.Zkus si zajít pro jistotu do CARu, ať tě prohlídnou. Držím palce!! ![]()
@Kajule21 Určitě se udrží, musíme věřit ![]()
Mě tak docela pořád bolí břicho, jako na MS.. Už to mám od OPU ale od včera je to takový jiný… Tak mám strach jak to dopadne..
Ahoj holky, tak já skoro celou noc nespala, v noci dělala test a samozřejmě negativní. Tak půlku noci jsem prořvala.
V těch křížích už mě to bolí méně, a špinim trochu.Ale moc tomu nedávám. Pocit jak bych to měla dostat, jen utros tomu podle mě brání. Tak v pondělí zavolám Dr, ale moc tomu nevěřím ![]()
Držte se, ať aspoň Vám to vyjde, držím pesti ![]()
@Ovecka7 Věřím a modlím se…
Já to měla taky od OPU, že mě bolelo břicho. Cca 2 dny zpátky taky ještě pobolívalo a teď poslední 2 dny pobolívá jen občas, tak věřím, že je to OK. Jinak bradavky a prsa už bolí míň
@Kika82a Kolikátý den po transferu jsi? Není třeba ještě brzo? Já jdu na krev ve čtvrtek, 10tý den po transferu a i proto si pohrávám s myšlenkou test nedělat, že by třeba ještě mohlo ýt brzo
Třeba je brzo ještě i u tebe
Hlavu vzhůru, pořád věřím, že to dobře dopadne i u tebe ![]()
Dneska jsem 9.tý den a to nepočítám den zavedení. Tak snad ještě naděje je. Uvidime.
Jediným mým příznakem, že je něco jinak, bylo špatné spaní. Neměla jsem jinak sebemenší důvod, ale probouzela jsem se kolem 3-4. ráno. Jinak nic, nebylo mi špatně, nic mě nebolelo. Jen snad jednou mě divně píchlo, ale toho bych si asi ani nevšimla, kdybych se nepozorovala. Až pak nepřišla MS. Takže, to, že vám nic není, nemusí nic znamenat. Držím palce. Já teď zase jedu v OVU testech a moc doufám, že ještě tento měsíc budu ve stejné fázi jako vy.
Je to k zbláznění.
@Kika82a Nehaž flintu do žita a hlavně se nestresuj - to fazolce nepomáhá. Podle mě je ještě na test z moči brzo, krev už by snad něco ukázala, takže vydrž - všechny musíme vydržet. A když vidím, že jsi 9tý den měla negativní test, jsem rozhodlá, že ho dělat nebudu, abych se taky nevystresovala
Počkám až do čtvrtka na krev ![]()
Ahojte. Neviete preco doktorka nedoporucuje kontryhel ked mam nizsiu sliznicu? Ved ten pomaha a moze sa pit az do 12-13 dna nie?
@Nian1 počkám si s dovolením na odpovědi, taky by mě to zajímalo
@Esterenda az nejaku dostanem aj inde, tak Ti dam vediet…vsade sa ten kontryhel doporucuje…hlavne na tu sliznicu…pri prvom IVF som sa nepytala a pila ho…a sliznica bola v poriadku…no embryjko odislo ale to som uz tak tyzden caj nepila, tak si myslim, ze by to malo byt v poriadku…
@Nian1 Ahoj, také mě to zajímalo a bylo mi řečeno že bylinky, konkrétně právě kontryhel ovlivňuje hormonální hladiny a tím pádem je nevhodný při hormonální stimulaci.. Logiku to má, já neriskovala a nepila ho.. Pila jsem ho při 1.ivf ale až před KET kde už mě nestimulovali. ![]()
@Ovecka7 tak to si mala super, ze Ti ti takto povedala…mne povedala, ze nedoporucuje a dovod presny nie a tym, ze i na grep hovorila nie, tak som si myslela, ze ma oblubu len v liekoch.. pila som ho prve asi 3 dni po 2 salky…potom 2 dni nie a teraz vcera 1 salka a dnes jedna salka… tak snad som si neposkodila a teda budem jest grep a vaj uz nie…ine bylinky neuzivam…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.