IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
12.4.18 15:52

Kika82a : tyjo…tyden máš za sebou, závidím :D A máš už nějaké „symptomy“? Čistě ze zvědavosti, chápeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.4.18 15:58

@Kačka1988 Ahojky a děkuji za přivítání :) Je super, že jsme takhle skoro stejně, hned se člověk v tom necítí sám :dance: Doufám, že nám to všem klapne a nakonec si budeme ukazovat jak nám sili na testicich 2 carky :potlesk: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.4.18 16:16

@Lola81 no nevim jestli to jsou příznaky, už jsem z toho pěkně zblbla :lol: začíná mě bolet žaludek, jsem nafouklá a sem tam podbřišek poboliva, ale to můžou být i příznaky pred menzes.Tak nevím. Snazim se na to nemyslet, ale víte jak to je, každá sebemenší změna je naděje a pak zas jak mi nic není tak hm asi nic :( pořád jak na houpačce, ale to určitě znáte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.4.18 16:31

@Kika82a tak to přesně znám :lol: Snažím se na to nemyslet…ale :P No…kazdopadne jsem ráda, že na to nejsem sama a je moc hezké se tady takhle podporovat.. Takže holky… všecko klapne a za chviličku dvě čárečky jsou tu!! :* :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.4.18 16:43

Díky za uvítání. ;)
@Kačka1988 Dneska nic, že to nevypadá, sliznice nízká, folikul max. 13 mm. Jenže jsem teprv 11. DC a cykly mám kolem 30 dnů, takže ještě úplně nezoufám a doufám, že se to do pondělí zlepší, to mám přijít pro jistotu ještě jednou. Teď to vidíme tak, že do června (tj. 3×) se pokusíme o KET v nativu a až potom kdyžtak stimulace.

Jinak závidím (rozuměj - přeju!) všem, které už objevily //. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.4.18 16:45

@Kika82a Vydrž! I když to se lehko řekne, což?! :) Jediný, co zabíralo na mě, abych netestovala, tak to, že jsem neměla koupené TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.4.18 18:14

@Lola81 Já se naštěstí nepozuruju :) Jen mě dost bolí prsa, ale může to být asi ještě po stimulaci…Jinak sem tam lehce cítím podbřišek :nevim: @Kačka1988 Jooo alergie, vysedla jsem z auta a hned jsem to ucítila :( Ale nevezmu si nic, kdyby mě to mělo zabít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
12.4.18 18:26

Ahoj holky mužu se přidat? taky nás čeká ivf, dnes jsem absolvovala podruhé(teda dnes pod narkozou) dilataci děložního hrdla, mám to hodně zužené takže ani dnes se tam nedostal, takže se nám to o měsíc protáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.4.18 18:53

@prdulka Ahoj určitě můžeš, au, to muselo ale bolet, chudáku. A to tam nedostane ani tu tenkou hadičku, to je šílené. Tak hlavně ať Ti to rychle uteče. A kam chodíš? To jsem ještě ale neslyšela. Budeš zvláštní případ :oops:
@Jezelia Ano,to je přesné, TT doma nemám, proto netestuji :D ale už jsem si objednala na netu 10ks a zítra mi asi dojdou, ale i tak chci vydržet do pondělí. Nebo uterý, uvidím, jak budu zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.18 19:40

Ty jo holky, uz aby bylo po transferu..nervy pracujou aby bylo dost vajicek a aby byli ok..no hruza..zitra pisnu co se dozvim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
12.4.18 20:36

@Kika82a no já to taky slyšela prvně, že něco takovýho muže být…ale prodělala jsem před 8lety potrat, a mám to zužený a hodně zjizvený, tak musím počkat na květnovou ms a udělají to znovu, když to nepomuže tak pak operace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
12.4.18 21:36

@Kajule21 Jeee já taky chodím do caru ve Zlíně :) Ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.4.18 21:59

@nedline Ke Křenkovi a ty? :) Ale jen jedno IUI že tří mi dělal on a IVF mi dělal někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
12.4.18 22:35

@Kajule21 Já chodím k paní Štochlové, u Křenka jsem párkrát byla, když zastupoval, a přišel mi fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.4.18 07:17

@nedline Jo fajn je, takový „muchy sežerte si mě“ :) Jednu IUI mi dělal Chovanec, ten byl takový nemastný, neslaný, ale fajn byla dr. Linhartová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.