Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Busy vítám…já byla na trensferu minulou středu takže zítra tyden a dneska mě dost bolí pravý podbříšek, když se natahnu tak je to lepší…
@lucinka1985 píše:
@Busy vítám…já byla na trensferu minulou středu takže zítra tyden a dneska mě dost bolí pravý podbříšek, když se natahnu tak je to lepší…
A nebolí tě spíše vaječník? taky je mam citlive. mě dneska pobolívá spodek briska taky ale zatim zadne spinění a nic:)Tak držím palčky:)
@Kačka1988 je to možný, je to takový pichnuti, tlak a pak to povoli..
@lucinka1985 píše:
@Kačka1988 je to možný, je to takový pichnuti, tlak a pak to povoli..
To cítím take
bud v klidu. Je to hrozne jak se kontrolujeme co? Nejlepší je si udělat nějaký program a vubec na to nemyslet ![]()
@Busy Ahoj,jsem sice pátý den, ale úplně Tě chapem asi všechny s tím testovanim ![]()
Já byla teď venku s kamoskama na kávě tak aspoň trochu jiné myšlenky.
@Renula5 taky ho mam..asi treti den me vzdycky pobolivalo bricho ale k veceru se to klidnilo..
@Lucianka1982 ahoj děkuji. Ti Jankem na co bych se měla asi připravit. No už ať je to za námi teď to doufám skvěle uteče.
@Kačka1988 píše:Ahooj, předminulou sobotu jsem byla na odběru, jenže kvůli OHHS jsme mrazili a hned další cyklus jsem měla jít na KET. V pátek jsem byla na kontrole a doktorce se zdálo lepší jeden cyklus vynechat a počkat do dalšího..Takže já zatím jen čekám, už jsem se těšila a nic…:-( Jinak máme zmražené tři embrya, dvě společně a jedno zvlášť. Jenže v pátek mi ještě doktorka oznámila, že bych si neměla nechat zavést dvě, protože mám trombofílii a to pro dvojčata není dobré..:-( Což se mi před tím nikdy nezmínila, tak teď nevím, jestli nebyla chyba mrazit ty dvě společně…
@nedline Ahojky a v jaké jsi části?
Holky máte taky některá trombofílii?
@Kačka1988 Jinak moc držím palečky, ať jsou dvě tlusté čáry!! ![]()
@nedline píše:
Ahooj, předminulou sobotu jsem byla na odběru, jenže kvůli OHHS jsme mrazili a hned další cyklus jsem měla jít na KET. V pátek jsem byla na kontrole a doktorce se zdálo lepší jeden cyklus vynechat a počkat do dalšího..Takže já zatím jen čekám, už jsem se těšila a nic…:-( Jinak máme zmražené tři embrya, dvě společně a jedno zvlášť. Jenže v pátek mi ještě doktorka oznámila, že bych si neměla nechat zavést dvě, protože mám trombofílii a to pro dvojčata není dobré..:-( Což se mi před tím nikdy nezmínila, tak teď nevím, jestli nebyla chyba mrazit ty dvě společně…![]()
Holky máte taky některá trombofílii?
Ahojky, myslím si, že ti to měla doktorka říct dříve než jste je společně Zamrazilová ne? Takhle když je rozmrazit a zavedou jen jedno tak to druhé nemůžou už zase zamrazit, nebo ano? Nemám trombofilii a vůbec nevím jestli to c ti říká, je tak ale i když doktoři vědí, co je nejlepší. Tak budu držet palečky
Já ještě čekám a děkuji za přání // silných
Dneska 5den po ET
Tobě drzim palečky ať ti vše vyjde ![]()
@Kačka1988 Tak brzy určitě je, ale já žádnej Pregnyl nepíchala, tak jsem to chtěla zkusit, a je to tam ![]()
@nedline No to je teda divný, my mrazili 7 embryí a všechny po jednom
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.