Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kika82a jo aha pardón… No taky jsme s manželem o tom přemýšleli že bysme dotoho šly jako samoplatci. No ale ještě nevím když nám zase genetika vyšla v pořádku. No ještě to musíme probrat. No já doufám že to vše bude v pořádku a Budu dobře reagovat
Ahoj holky, vítám vás tu.
Moc držím palečky, ať to dobře dopadne, já to mám ještě před sebou. ![]()
@Renula5 píše:
Ahojky holky, tak krev mi vyšla krásně tak si vezu injekce a dneska jsem si Pichla první injekci. V neděli jdu na UtZ. Tak uvidíme jestli bude prodávat nebo ne. Už aby to bylo zamnou.
Holky jinak všechny nové vítám a držím palce aby se zadařilo
Koukám že jste se bavili o genetice tu máme už taky a naštěstí dopadla v pořádku bez genetiky a imunologie bych do IvF nešla.
Jakto, že mě nikdo nenabídl genetiku a imunologii?
Myslela jsem, že se na to chodí až po neúspěšném IVF.. ![]()
@Renula5 V pohodě nemusíš se omlouvat;-) A proč jako samoplatci?
@nedline děkujeme, snad to vyjde, Tobě taky ať to jde jak má vše.
@nedline My měli to první neúspěšné, jen jedno embryo a z 12.ti se všechny špatně dělily, tak nás Dr poslala hned po tom prvním na ty vyšetření ať to všecko máme před druhým hotové. Zalezi asi na doktorech. ![]()
@nedline mě vypsaly hned žádanky hned první konzultaci, že bez toho ani ránu že bych zbytečně platila peníze a byla by někde nějaká chyba. Tak jsem chodila jenom na IUi. A jakmile všechny výsledky přišly tak IVf. Jsem ráda že jsem šla na imunoligii se ukázalo že mám v sobě NK buňky. A genetika dopadla dobře. ono pro záleží jaký Car. Kamarádka si i to musela taky přihlásit aby ji to udělali někomu to třeba udělají ale až po 3-4 neúspěchu.
@Kika82a no nám řekli že když genetika dopadla dobře tak bysme si to. museli genetiku samy zaplatit, že se embrya někam posílají.
Holky pocháte někdo puregon? Mám 2dny 250j.2 dny 225j a v sobotu 200j. Zajímá mě to jak jste se po něm cítili?
Ahojky, nám genetiku vůbec nedělali, ale budeme doufat, že vše dopadne dobře, protože se nám krásně vyvíjely embrya. jen nám z 8 oplozených zůstalo 6 které se 3 vyvíjely pomaleji a 3 užasně rychle ale 4 den se jich 5 zastavilo na 4 vývoji a jen jedno se vyvinulo jak mělo a toho šampiona nám dali
A Řekli nám, že se nemůžou v takové fázi zamrazit, že by se po rozmražení rozpadly ![]()
A jediné co nám odebrali byla krev na pohlavně přenosné nemoci, mě krev na to jak mi dozrávají vajička a manželovi spermiogram. Nic víc nám neodebírali. Pak ještě manželovi krev pred odběrem vajiček ale to nám k tomu nic neřekli proč atd…
@Renula5 Ahojky, vůbec nemám s tyto léky žádné zkušenosti, kolikátý den je bereš?
@Kačka1988 no v pátek se mi začínala mrcha rozjíždět ale na intimce nic až při utření červená ještě mi dělala Utz v pátek. Takže počítala dneska že jsem 4dc.
Ahoj, dnes jsem po ET jednoho embrya. Už bych nejradši testovala ![]()
@Busy píše:Ähoj vítáme tě u nás
Ahoj, dnes jsem po ET jednoho embrya. Už bych nejradši testovala
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.