IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
10.4.18 10:31

@Kika82a jo aha pardón… No taky jsme s manželem o tom přemýšleli že bysme dotoho šly jako samoplatci. No ale ještě nevím když nám zase genetika vyšla v pořádku. No ještě to musíme probrat. No já doufám že to vše bude v pořádku a Budu dobře reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.4.18 10:38

Ahoj holky, vítám vás tu. :mavam: Moc držím palečky, ať to dobře dopadne, já to mám ještě před sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.4.18 10:40
@Renula5 píše:
Ahojky holky, tak krev mi vyšla krásně tak si vezu injekce a dneska jsem si Pichla první injekci. V neděli jdu na UtZ. Tak uvidíme jestli bude prodávat nebo ne. Už aby to bylo zamnou.
Holky jinak všechny nové vítám a držím palce aby se zadařilo
Koukám že jste se bavili o genetice tu máme už taky a naštěstí dopadla v pořádku bez genetiky a imunologie bych do IvF nešla.

Jakto, že mě nikdo nenabídl genetiku a imunologii? :think: Myslela jsem, že se na to chodí až po neúspěšném IVF.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.4.18 10:42

@Renula5 V pohodě nemusíš se omlouvat;-) A proč jako samoplatci?
@nedline děkujeme, snad to vyjde, Tobě taky ať to jde jak má vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.4.18 10:44

@nedline My měli to první neúspěšné, jen jedno embryo a z 12.ti se všechny špatně dělily, tak nás Dr poslala hned po tom prvním na ty vyšetření ať to všecko máme před druhým hotové. Zalezi asi na doktorech. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.4.18 10:47

@Kika82a Asi jo, záleží to na doktorech.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.4.18 11:04

@nedline mě vypsaly hned žádanky hned první konzultaci, že bez toho ani ránu že bych zbytečně platila peníze a byla by někde nějaká chyba. Tak jsem chodila jenom na IUi. A jakmile všechny výsledky přišly tak IVf. Jsem ráda že jsem šla na imunoligii se ukázalo že mám v sobě NK buňky. A genetika dopadla dobře. ono pro záleží jaký Car. Kamarádka si i to musela taky přihlásit aby ji to udělali někomu to třeba udělají ale až po 3-4 neúspěchu.

@Kika82a no nám řekli že když genetika dopadla dobře tak bysme si to. museli genetiku samy zaplatit, že se embrya někam posílají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.4.18 11:29

Holky pocháte někdo puregon? Mám 2dny 250j.2 dny 225j a v sobotu 200j. Zajímá mě to jak jste se po něm cítili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.4.18 12:37

Ahojky, nám genetiku vůbec nedělali, ale budeme doufat, že vše dopadne dobře, protože se nám krásně vyvíjely embrya. jen nám z 8 oplozených zůstalo 6 které se 3 vyvíjely pomaleji a 3 užasně rychle ale 4 den se jich 5 zastavilo na 4 vývoji a jen jedno se vyvinulo jak mělo a toho šampiona nám dali :) A Řekli nám, že se nemůžou v takové fázi zamrazit, že by se po rozmražení rozpadly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.4.18 12:41

A jediné co nám odebrali byla krev na pohlavně přenosné nemoci, mě krev na to jak mi dozrávají vajička a manželovi spermiogram. Nic víc nám neodebírali. Pak ještě manželovi krev pred odběrem vajiček ale to nám k tomu nic neřekli proč atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.4.18 12:43

@Renula5 Ahojky, vůbec nemám s tyto léky žádné zkušenosti, kolikátý den je bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.4.18 12:44

@nedline Ahojky a v jaké jsi části?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.4.18 13:12

@Kačka1988 no v pátek se mi začínala mrcha rozjíždět ale na intimce nic až při utření červená ještě mi dělala Utz v pátek. Takže počítala dneska že jsem 4dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.4.18 13:53

Můžu se přidat?

Ahoj, dnes jsem po ET jednoho embrya. Už bych nejradši testovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.4.18 14:09
@Busy píše:
Ahoj, dnes jsem po ET jednoho embrya. Už bych nejradši testovala :D
Ähoj vítáme tě u nás :) dneska jsem tu první den ale už jsem 4 den po ET :) Co jsi brala za leky a co bereš ted? kolik jsi měla vajíček? kolikáty den ti zavadeli embryo? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.