Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kleris89 juu tak to jsme na tom stejně, kdy jdeš na krev? Já 16.4.. A v jakém stádiu bylo embryjko?
@lucinka1985 pětidenní hatchující blastocysta, já na krev nejdu, 19. 4. si mám udělat test, když bude negativní tak druhý den na krev a když bude pozitivní, tak mě objednají rovnou na ultrazvuk… Chodím v Brně do Unicy a ty?
@lucinka1985 A dodržuješ nějaký režim? já si původně myslela že budu ležet - u prvního jsem ležela a nevyšlo to stejně, tak ted se chovám normálně a chvílema se mi na to podaří i zapomenout
v car taky říkali, že stačí se jen šetřit, že ležet určitě nemusím…
@kleris89 píše:
@nedline Děkuji a ty jsi v jakém stádiu?
Já byla v sobotu na odběru, necháváme zamrazit a hned další cyklus jdem na to..
@nedline Já to taky takhle měla, kvůli OHHS jsem taky musela jít až další cyklus, měla jsem 40 vajíček, nakonec jsme zamrazili 7 blastocyst, teď už jich je teda zamražených jen 6
Kolik máte vy zamraženo?
@kleris89 Také to mám kvůli OHHS. Měla jsem 18 vajíček, před chvílí mi volali, že zamrazit se dají jen tři.. A jak to ten další cyklus probíhalo prosím? Kolikátý den jsi šla na transfer?
@nedline druhý den cyklu jsem začala brát estrofem, pak pět dní před KET jsem začala píchat agolutin (to je jako utrogestan, jen jiná aplikace) a 19. den cyklu - tedy včera jsem šla na to
Jinak beru ještě prednison a kyselinu listovou, já ty měsíčky po punkci vajíček dostala strašně brzo, už 5. den, tak jsem si říkala, ještě že jsem nešla na ET a je to nakonec takhle.. ![]()
@kleris89 Agolutin znám moc dobře, já bez něj nebo utrogestanu nikdy měsíčky nedostala.. Moc děkuji za info, já jdu právě k doktorce až zítra, tak mi teprve bude vysvětlovat co dál.. ![]()
Ahojte…ja dnes zacala stimulovat… po druhy pokus
… minule bola elonva ale teraz mi dali na kazdy den menopur 2 davky a ovaleap pul lahvicky na den ale to davkovacie pero teraz nemam… prve injekcie som dostala dnes rano v ambulancii…myslite si, ze tie dalsie davky mozem casovo zmenit na 19h?
@Nian1 Tak si zavolej do caru a zeptej se na to, já když jsem stimulovala, tak to bylo pouze ráno…, tak nevím, nejjistější bude si tam zavolat a zeptat se, než nad tím pak přemýšlet.. ![]()
U nas sa prave o vikendu volat neda…ale uz som sa s kamoskou dohodla na ranu
…posunieme to len o hodinku skorsie, co uz neni tak moc
…som si hovorila, ze po druhy krat uz budem skoro vsetko vediet a ono sa vzdy nieco najde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.