Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucinka1985 Tak táhne, ale dokážu se celkem zaměstnat, dneska jsem uklízela a prala, no a tak
Důležitý je zaměstnat mysl
čím se snažíš ty zabavit? ![]()
@kleris89 já dneska okopavala borůvky na zahrádce a tak, ale teď už jsem doma ![]()
@kleris89 chvilkama břicho poboliva, chvilkama o tom nevím..
No a unavená su pořád
co ty?
@lucinka1985 taky tak, únava, jinak mě bolí břicho jako na měsíčky, jenže to už od minulých měsíčků, může za to asi Estrofem, ale jinak úplně dobrý…
@kleris89 bych už chtěla vědět jak na tom jsem ale zase bojím toho zklamání kdyby nic ![]()
@lucinka1985 je ještě brzy, já chci vydržet aspoň do 10. dne, to je ještě týden, no a kolikáté je to tedy tvoje IVF?
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Chystám se na první IVf. Díky zastavení hormonů jsem měla zpoždění s ms. Takže přišla včera měla jsem začít už včera stimulovat ale bohužel. Tak mi vzali krev a předoperační. Ale hormony mi výšly špatně mam hraniční estrogen kvůli Ms tak v úterý znovu a snad klesne a začnu od úterý s přípravou.
@kleris89 moje to druhé, z prvního byly 4 vajíčka, et nebyl
takže potom ket - 1 embryo
druhý ket - 2 embrya
třetí ket - 1 embryo
ted druhé ivf
první et - 1 embryo
a ty?
@kleris89 já mám 12.4 narozky tak to asi i testnu, to by byl ten nej dárek ![]()
@lucinka1985 Moje je to taky 2. IVF, u prvního ET nevyšel, zamraženo nebylo nic, takže teď druhé IVF - ET nebylo kvůli OHSS, takže až teď KET. No to by byl opravdu krásný dárek ![]()
@kleris89 děkuji
moc… Už se nemůžu dočkat a na druhou stranu mám strach z výsledků krve doufám že se hodnoty snížili.
@kleris89 Můžu se ještě zeptat, kolikátý cyklus po odběru vajíček si šla na ket? Mě právě první řekli, že půjdu hned v dalším cyklu, a teď že až za dva cykly… ![]()
@lucinka1985 @kleris89 Jinak vám holky oběma moc držím palce, potom dejte vědět, jak ste dopadly.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.