Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišule06 příští čtvrtek jsem rovnou objednaná na krev. Tak si test udělám než tam půjdu, ať vím na čem jsem
Moc vás tu všechny zdravím. Jsem po 1.IVF, stimulace i odběr jsem absolvovala v březnu, 30.4. proběhl KET. Mám 2 pozitivní těhu testy, z 8. a 12. dne (slabší čárka, silnější čárka). MS 7 dní zpoždění. Bojím se radovat naplno, ale snad se nám povedl tento malý zázrak. V pondělí mám jít na krev a začínám být pěkně nervózní. Je tu někdo v podobné fázi?
@kveta112 moc děkuji, ale ještě to není jisté. Už jsem měla před synem (9 let) zamlklé a teď se mi to všechno vrátilo a opravdu se bojím naplno radovat. V pondělí jdu na krev a uvidíme, zda mi udělá i UTZ - myslím, že snad ano ![]()
@VeraDeFlores ahojik, vítáme Tě 🤩
Nervozita je jasná, ale krev bude v pořádku a za další týden už ho uvidíš na UTZ. Mas fotky testu? My jsme tady hrozně zvědavé ![]()
@Mišule06 Jj, 5- ti denní a ještě jeden 6-ti denní prďolka je v mrazáčku. ![]()
@VeraDeFlores píše:
Moc vás tu všechny zdravím. Jsem po 1.IVF, stimulace i odběr jsem absolvovala v březnu, 30.4. proběhl KET. Mám 2 pozitivní těhu testy, z 8. a 12. dne (slabší čárka, silnější čárka). MS 7 dní zpoždění. Bojím se radovat naplno, ale snad se nám povedl tento malý zázrak. V pondělí mám jít na krev a začínám být pěkně nervózní. Je tu někdo v podobné fázi?
Ahoj, jsem na tom asi na den stejně
Já měla 28.4. ET třidenního embrya, test jsem dělala 10. den a pak testy krásně sílily. Krev těhotenství potvrdila, ale po té jsem začla špinit a to stále trvá. Nicméně další krev i UTZ ukázaly, že zatim je vše ok, ale jsem hrozně nervózní a bojím se.. Další kontrolu mám za dva týdny. Ale věřím v dobrý konec.
Držim moc palce i tobě, ať vše krásně pokračuje. ![]()
@VeraDeFlores to je super. Přeji i závidím
Já nemám odvahu testovat. Ve čtvrtek jdu na krev, tak se raději testnu ráno.
Občas mě pobolívá břicho, tak mám strach
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem na tom asi na den stejněJá měla 28.4. ET třidenního embrya, test jsem dělala 10. den a pak testy krásně sílily. Krev těhotenství potvrdila, ale po té jsem začla špinit a to stále trvá. Nicméně další krev i UTZ ukázaly, že zatim je vše ok, ale jsem hrozně nervózní a bojím se.. Další kontrolu mám za dva týdny. Ale věřím v dobrý konec.
Držim moc palce i tobě, ať vše krásně pokračuje.
To bude určitě dobrý konec
. Ani nevíte holky, jak vám závidím
@Mišule06 píše:
@Jeřabina1 Já bych to do čtvrtka nevydržela![]()
Možná proto, že se po tolika nevydařených pokusech i bojím
@Jeřabina1 @Anonymní
Holky, moc držím pěsti, aby nám to vyšlo. To špinění opravdu je docela časté. Věřím, že se to umoudří. Já jsem byla rozhodnutá testovat až 12.den podle pokynů lékaře, ale nakonec ta neprocházející MS mě tak hlodala, že jsem testla dřív (jinak ji mívám na den přesně hned ráno). Víc testů už dělat nebudu. MS nepřišla, nešpiním. Zavádím Utrogestan 2-0-2. Občas cítím tlak v břiše, ale takový ten tupý, trošku mě bolí prsa a už mi teda vyrostly dost
Mám teda šílené chutě a pořád hlad, dneska si chci trochu rozplánovat jídelníček, abych tomu ťápání 5. přes 9. předešla. Jinak obden cvičím na stepperu, cviky na zadek, stehna, záda a ruce a chodím rychle 7km (vyměnila jsem za běh).
Jinak co se týče anamnézy, tak mám 9-ti letého synka z předešlého vztahu. Před ním jedno zamlklé v 9.tt. S manželem jsme se teď snažili od podzimu 2017. U mě vše ok, u něj špatný spermio. Bohužel tak špatný, že ani IUI by nemělo význam. IVF jsem se bránila zuby nehty, ale než si pak vyčítat, že jsme to tenkrát měli třeba zkusit, tak jsme se dohodli, že jednou to zkusíme. 💚
@VeraDeFlores trochu jsi mě uklidnila. Cvičíš? To je super. Já si říkala, že počkám. Ale chození by šlo. Kolem domu mám okruh. Do vedlejší vesnice a zpět ![]()