Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj kdo se chystate v dubnu na ivf? Ja zacinam zhruba za tyden stimulovat. Ceka nas prvni IVf tak doufam ze vse bude probihat dobře. ![]()
Příspěvek upraven 01.04.20 v 05:49
@Morgaine2303 tak budu drzet palce! Jaky mas protokol a kam chodis do CAR?
Ja jdu pristi tyden na 2.KET…
@Maja25 a kam chodis ty do CAR? Libi se mi tam moc, Texl je opravdu odbornik a naprosto mu duveruji
sice 1 KET nevysel, ale vkladam hodne nadeji do 2.pokusu..
prostredi fajn, vsechna dulezita vysetreni hned po 1.schuzce a nemuzu si na nic stezovat. I kdyz uplne porovnani nemam, je to moje 1IVF…
@Maja25 tak to me mrzi. Takze problem mate u chlapa? Spatny spermio nebo treba jeste hure? A kolik tedy celkove pokusi mate za sebou? Promin za tolik otazek, ale zajima me to.. a v turo chvili str v nejakym CAR z jmenovanych nebo? Ja jsem puvodne chodila taky nekam jinam, ale jelikoz se u me objevil problem a doktor to neresil a odkladal zacatek stimulace mesic co mesic (nakonec jsem kvuli cyste cekala pul roku nez vubec zacla stimulace) presla prave do Heliosu… taky se mi pristup nezdal, napsala jsem na forum, ktere primar spravuje a odpovida na dotazy, podle toho jak byl ochotny atd. sem vse v prechozim CAR ukoncila a presla prave do Heliosu..
Stimulace dopadla ok, spermio nemame nic moc, ET tam nedelaji..az KeT. Ten jak jsem psala nevysel, ale za to si spis myslim muzu sama…uvidime co prinese 2.pokus
@Kater90 Chodíme do Ferticare- Karlsbad do Karlových Varů. Úplně nevím jak poznám jaký mám protokol. Začínám stimulovat druhý den MS což bude kolem 5 dubna a budu stimulovat přibližně čtrnáct dní. Jen mě překvapilo tím že nemám žádnou zkušenost s IVF, kolik se při něm bere léků… Jak jsi snášela stimulaci a léky? Budu držet palce ať KET vyjde ![]()
Ahoj muzu se přidat? zitra du na ko, a asi přístí týden bych měla mít zahájení 1.Ket
Ahoj holky, já měla mít KET teď v dubnu, svůj první… A je to celé zavřené. Jsem zoufalá z toho, že někde to dělají a někde ne. Nechápu to
Chápala bych to, kdyby to bylo celoplošné, ale není. Někomu to v klidu udělají a někde vůbec. Nebo vám někomu to taky zavřeli? Já čekám už jen na KET, jinak mám všechno za sebou. OPU jsem měla 12.3.
@Maja25 Ahoj já chodím do CAR Motol v Praze a není to otevřené ![]()
Já mám KET stoply. Velmi nefér jednání k ženám tedy v Gennetu, když to stopnou.
@kveta112 No to je právě i v Motole v CAR, ono je to někde stoplé a někde ne. To mi přijde divné. To mě teda mrzí, že to máte v Gennetu taky tak
Kéž by to alespoň v květnu začalo zas běžet… Když se to odvíjí jen 1× za měsíc podle menstruace. Nevím přesně teda, kdy přesně se to má dělat po menstruaci…
@peta19888 píše:
@kveta112 No to je právě i v Motole v CAR, ono je to někde stoplé a někde ne. To mi přijde divné. To mě teda mrzí, že to máte v Gennetu taky takKéž by to alespoň v květnu začalo zas běžet… Když se to odvíjí jen 1× za měsíc podle menstruace. Nevím přesně teda, kdy přesně se to má dělat po menstruaci…
Bojím se do Gennetu volat. Stejně mě odpalkuji.
@kveta112 A jsou tam ochotní nebo jakože myslíš, že Tě odpálkují, že KET stejně teď nedělají? No mně řekli v Motole, že mám zavolat až po 20. dubnu a že mi řeknou jak to vypadá. Stejně se obávám, že mi řeknou, že teď nefungují ![]()
@Morgaine2303
Ahoj, jestli začínáš úplně od píky, tak by tě mohl zajímat tenhle stream. Doktor bude mluvit o průběhu IVF, když jsou teď ty opatření: https://www.facebook.com/…75717620580/?…
Sama jsem na to zvědavá. ![]()