Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja uz toho mam take plne zuby. Mozna, ze zacnou po velikonocich, ale v cem ta situace za tyden bude lepsi, to netusim ![]()
Holky, i ja dam svoji zkusenost. V lete mi uz bude 39, CAR jsme si vybrali na Slovensku, protoze zijeme v zahranici a jsme Samoplatci. Prvni KET V unoru nevysel - biochemicke tehotenstvi. Mam tam 2 embryjka zmrazena a nedostanu se k nim, kvuli zavrenym hranicim. Ani prevoz mozny neni, protoze to je kuryrni preprava. Tak ted uplne trnu a modlim se, aby se hranice otevrely, ikdyby za zprisnenych podminek jako rouska, chytra karantena, atd.
@LucieKLuc
tak to je na pytel, A proc jste si vybrali Slovensko - je to levnejsi?
@Toluma chteli jsme v eurach, centrum melo dobre hodnoceni. Tak jsem ted vcelku hotova. Tady v DE stoji cele IVF cca 6000eur, tak to je proste moc obzvlaste ted, kdy kurzarbeit hrozi kazdym dnem. ![]()
@LucieKLuc tak to je pěkně zapeklitá situace
na druhou stranu hranice se Slovenskem budou otevřené jako první, no prostě si nevybereš
tohle čekací období, kdy se nic neděje je na nic ![]()
Zdravím
a přidávám se, měla jsem jit na svoji první stimulaci min. týden, ale bylo mi to den před termínem zrušeno.. Pry si mam volat v pondělí jak to bude dál.
Dochází do pce do Sanusu a pry maji příští týden nějaké velké jednání jak vše bude dál a dle info, by po Velikonocich již měli začít fungovat normálně.
Tak jsen na to vše zvědavá, je to už šílené to čekání ![]()
Ahojky, můžu se přidat? Chodíme do Heliosu a jsem 4.den po KETu… Kupodivu nám to nestopli, ale vyšli nám vstříc, i když už jsem byla připravená na to, že dostaneme stopku… Je mi líto, že to některým z Vás stopli 😪 Musím to čekání na testování s nékým sdílet, nebo mi z toho hrábne…
Je to náš 4.KET… 3×IVF na Obilňáku s DV, teď už jako samoplátci jsme přešli do Heliosu… Nikdy se nic nechytlo, testy vždy sněhobílé… Do dneška jsem cítila, že se v břiše „něco“ děje, pobolívalo, byla jsem nafouklá, věřila jsem… Dneska bolí o dost míň, až tak nafouklá nejsem, i když ještě malinko jo, jen mě bolí prsa… A doufám… A držím se, abych si neudélala test hned zítra, i když vím, že je to absolutní blbost… Je tu ještě někdo, kdo je po KETu/ET?
@LucieKLuc píše:
Holky, i ja dam svoji zkusenost. V lete mi uz bude 39, CAR jsme si vybrali na Slovensku, protoze zijeme v zahranici a jsme Samoplatci. Prvni KET V unoru nevysel - biochemicke tehotenstvi. Mam tam 2 embryjka zmrazena a nedostanu se k nim, kvuli zavrenym hranicim. Ani prevoz mozny neni, protoze to je kuryrni preprava. Tak ted uplne trnu a modlim se, aby se hranice otevrely, ikdyby za zprisnenych podminek jako rouska, chytra karantena, atd.
Držím palečky. Take se nedostanu k brouckovi, protože Gennet KET teď nedela. Příští týden už měl být v brisku:(. ![]()
@Hnědočka píše:
Ahojky, můžu se přidat? Chodíme do Heliosu a jsem 4.den po KETu… Kupodivu nám to nestopli, ale vyšli nám vstříc, i když už jsem byla připravená na to, že dostaneme stopku… Je mi líto, že to některým z Vás stopli 😪 Musím to čekání na testování s nékým sdílet, nebo mi z toho hrábne…
Je to náš 4.KET… 3×IVF na Obilňáku s DV, teď už jako samoplátci jsme přešli do Heliosu… Nikdy se nic nechytlo, testy vždy sněhobílé… Do dneška jsem cítila, že se v břiše „něco“ děje, pobolívalo, byla jsem nafouklá, věřila jsem… Dneska bolí o dost míň, až tak nafouklá nejsem, i když ještě malinko jo, jen mě bolí prsa… A doufám… A držím se, abych si neudélala test hned zítra, i když vím, že je to absolutní blbost… Je tu ještě někdo, kdo je po KETu/ET?
Závidím KET.
Jsi těhotná, jiná možnost není. Prostě jsi a hotovo. Jinou možnost nepripoustet a vyjde to.
Tak kdo sem hodí pozitivní testy, potrebuji se nějak uklidnit v nekonečném čekání na KET.
Cauky holky, dneska kontrola sliznice v heliosu a plánování ket, sliznice 8,6mm, hned mi píchla pregnyl(11dc) a v sobotu na ket, no netušila jsem ze to bude takovej ficak, měla sem už jeden ket před 2 lety a máme z nej chlapecka 16 měs. Ale s ketem bez léku nemám zkušenosti 🧐tak doufám ze se zadari, mám koupené dvě flašky vina, kilo grapefruitu a ananas a dej se vůle Boží🙂
@kveta112 No, to si právě vůbec nejsem jistá 🤔 ale snad… Pořád doufám… Zrovna jsem masírovala psici, moji první a v této tobě nejstarší, dneska nám přestala chodit, tak se jí snažíme postavit na nohy a břicho se zase ozývalo… Už se snažíme 8 let, tak už by nějaký posun fakt bodl…
Jinak Helios provoz neomezil, jen se snaží, aby se klienti moc nepotkávali..
@Hnědočka
ja v lednu po nepovedem ivf uvazovala prave o zmene na Helios, nakonec jsme rikali, ze jeste jeden pokus dame, kde jsme. A ti stimulace ted vubec nedelaji ![]()