IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
4.4.20 09:42

Ja uz toho mam take plne zuby. Mozna, ze zacnou po velikonocich, ale v cem ta situace za tyden bude lepsi, to netusim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.4.20 09:54
8)

Příspěvek upraven 10.04.20 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4082
4.4.20 20:12

Holky, i ja dam svoji zkusenost. V lete mi uz bude 39, CAR jsme si vybrali na Slovensku, protoze zijeme v zahranici a jsme Samoplatci. Prvni KET V unoru nevysel - biochemicke tehotenstvi. Mam tam 2 embryjka zmrazena a nedostanu se k nim, kvuli zavrenym hranicim. Ani prevoz mozny neni, protoze to je kuryrni preprava. Tak ted uplne trnu a modlim se, aby se hranice otevrely, ikdyby za zprisnenych podminek jako rouska, chytra karantena, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
4.4.20 20:21

@LucieKLuc
tak to je na pytel, A proc jste si vybrali Slovensko - je to levnejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4082
4.4.20 21:35

@Toluma chteli jsme v eurach, centrum melo dobre hodnoceni. Tak jsem ted vcelku hotova. Tady v DE stoji cele IVF cca 6000eur, tak to je proste moc obzvlaste ted, kdy kurzarbeit hrozi kazdym dnem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.4.20 14:24

@LucieKLuc tak to je pěkně zapeklitá situace :? na druhou stranu hranice se Slovenskem budou otevřené jako první, no prostě si nevybereš :nevim: tohle čekací období, kdy se nic neděje je na nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4082
5.4.20 15:12

Ale tak snad se to do leta otevre :D…musi :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.4.20 16:31

První IVF s dlouhým cyklem

Zdravím :dance: a přidávám se, měla jsem jit na svoji první stimulaci min. týden, ale bylo mi to den před termínem zrušeno.. Pry si mam volat v pondělí jak to bude dál.

Dochází do pce do Sanusu a pry maji příští týden nějaké velké jednání jak vše bude dál a dle info, by po Velikonocich již měli začít fungovat normálně. :roll: Tak jsen na to vše zvědavá, je to už šílené to čekání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.4.20 17:55

Ahojky, můžu se přidat? Chodíme do Heliosu a jsem 4.den po KETu… Kupodivu nám to nestopli, ale vyšli nám vstříc, i když už jsem byla připravená na to, že dostaneme stopku… Je mi líto, že to některým z Vás stopli 😪 Musím to čekání na testování s nékým sdílet, nebo mi z toho hrábne…
Je to náš 4.KET… 3×IVF na Obilňáku s DV, teď už jako samoplátci jsme přešli do Heliosu… Nikdy se nic nechytlo, testy vždy sněhobílé… Do dneška jsem cítila, že se v břiše „něco“ děje, pobolívalo, byla jsem nafouklá, věřila jsem… Dneska bolí o dost míň, až tak nafouklá nejsem, i když ještě malinko jo, jen mě bolí prsa… A doufám… A držím se, abych si neudélala test hned zítra, i když vím, že je to absolutní blbost… Je tu ještě někdo, kdo je po KETu/ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
5.4.20 19:02
@LucieKLuc píše:
Holky, i ja dam svoji zkusenost. V lete mi uz bude 39, CAR jsme si vybrali na Slovensku, protoze zijeme v zahranici a jsme Samoplatci. Prvni KET V unoru nevysel - biochemicke tehotenstvi. Mam tam 2 embryjka zmrazena a nedostanu se k nim, kvuli zavrenym hranicim. Ani prevoz mozny neni, protoze to je kuryrni preprava. Tak ted uplne trnu a modlim se, aby se hranice otevrely, ikdyby za zprisnenych podminek jako rouska, chytra karantena, atd.

Držím palečky. Take se nedostanu k brouckovi, protože Gennet KET teď nedela. Příští týden už měl být v brisku:(. :zed:

• Citovat
  • Upravit
kveta112
5.4.20 19:08
@Hnědočka píše:
Ahojky, můžu se přidat? Chodíme do Heliosu a jsem 4.den po KETu… Kupodivu nám to nestopli, ale vyšli nám vstříc, i když už jsem byla připravená na to, že dostaneme stopku… Je mi líto, že to některým z Vás stopli 😪 Musím to čekání na testování s nékým sdílet, nebo mi z toho hrábne…
Je to náš 4.KET… 3×IVF na Obilňáku s DV, teď už jako samoplátci jsme přešli do Heliosu… Nikdy se nic nechytlo, testy vždy sněhobílé… Do dneška jsem cítila, že se v břiše „něco“ děje, pobolívalo, byla jsem nafouklá, věřila jsem… Dneska bolí o dost míň, až tak nafouklá nejsem, i když ještě malinko jo, jen mě bolí prsa… A doufám… A držím se, abych si neudélala test hned zítra, i když vím, že je to absolutní blbost… Je tu ještě někdo, kdo je po KETu/ET?

Závidím KET.
Jsi těhotná, jiná možnost není. Prostě jsi a hotovo. Jinou možnost nepripoustet a vyjde to.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
5.4.20 19:10

:)

Tak kdo sem hodí pozitivní testy, potrebuji se nějak uklidnit v nekonečném čekání na KET.

• Citovat
  • Upravit
115
5.4.20 19:16

Cauky holky, dneska kontrola sliznice v heliosu a plánování ket, sliznice 8,6mm, hned mi píchla pregnyl(11dc) a v sobotu na ket, no netušila jsem ze to bude takovej ficak, měla sem už jeden ket před 2 lety a máme z nej chlapecka 16 měs. Ale s ketem bez léku nemám zkušenosti 🧐tak doufám ze se zadari, mám koupené dvě flašky vina, kilo grapefruitu a ananas a dej se vůle Boží🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.4.20 19:50

@kveta112 No, to si právě vůbec nejsem jistá 🤔 ale snad… Pořád doufám… Zrovna jsem masírovala psici, moji první a v této tobě nejstarší, dneska nám přestala chodit, tak se jí snažíme postavit na nohy a břicho se zase ozývalo… Už se snažíme 8 let, tak už by nějaký posun fakt bodl…
Jinak Helios provoz neomezil, jen se snaží, aby se klienti moc nepotkávali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
5.4.20 20:08

@Hnědočka
ja v lednu po nepovedem ivf uvazovala prave o zmene na Helios, nakonec jsme rikali, ze jeste jeden pokus dame, kde jsme. A ti stimulace ted vubec nedelaji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí