IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
2.4.20 09:17

@lumpicka Ahoj, u nás v Motole v CAR taky nejedou :(

Já čekám už jen na KET…no hrůza. Už aby to fungovalo všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
2.4.20 09:18

@Maja25 @Toluma Holky taky se držte. Je to fakt hrozně nefér, někdy už si tak říkám, co jsem komu provedla. S partnerem nemáme žádný problém, nic nám nenašli, z pomalejších spermií jsme to vitamínama vytáhli na nadprůměrný spermiogram a stejně se už x let nedaří. Bylo nám jenom řečeno, že kdybychom byli každý s jiným partnerem tak to jde nejspíš hned. A když už se někam pohneme z místa, tak stopka je jako kudla do zad. Já vím, že je to pro naše zdraví, ale je to šílený, pořád se jenom na něco čeká, na výsledky se čeká x týdnů, na objednání x týdnů, na pojišťovnu x týdnů, tak a když už si tím vším člověk projde a má možnost konečně dojít třeba i do zdárného konce, tak zase kopanec do zadku. Jsem měla 26.3. jít pro protokol a 20.3. mi volali, že stopka, což jsem nejvíc ořvala, stačil by blbej necelej týden a dojelo by se to, takhle mám smůlu no. Njn nenaděláme nic, asi je to vše pro naše dobro. Já věřím, že se nic neděje bezdůvodně, ale i tak mě to hrozně frustruje. Držím holky moc palce, ať nám to všem brzo zase rozjedou a taky se dočkáme vytouženého štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
2.4.20 09:23

@peta19888 : Drž se, moc držím pěsti, aby to bylo vše zase spuštěné, to je fakt jak na palici. Moc mě to mrzí za nás za všechny, páč tohle si nikdo nedovede představit jak je to stresující, jen člověk, který si tím prochází. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 09:42

@lumpicka
ja akorat nevim, jak pro nase zdravi. CARy, ktere jedou ho tedy ohrozuji? Kdyz jdou tehotne na screening, tak jsou tam ohrozeny? a jak dlouho se bude cekat na KET - pul roku nez porodi aspon par zen, ktere otehotneli v prvnim trimestru a nakazili se?
a pokud otevrou po velikonocich, v kvetnu atp, tak uz bude situace jina a vir bude pryc? ne, jen tu bude vic nakazenych a vetsi riziko. Takze muzou udelat jen nejaka opatreni, ale jaka? noseni rousek a dezinfekce rukou - to uz je povinne nekdy od 22.3. takze pak jedine minimalizace cekani, aby se tam pohybovalo, co nejmene lidi. Jenze pocet se eliminuje sam zahranicnima pacientkama a temi, ktere to treba samy odlozi. kromtoho na to nepotrebuji tydny priprav. Pak jeste duslednejsi dezinfekce prostor, ale na to take nepotrebuji tydny priprav. :think:

• Citovat
  • Upravit
kveta112
2.4.20 09:51

....

Ja si také myslím, že kvůli penězům otevřou za nějakou rozumnou dobu. Začíná mi z toho hrabat. Příští týden jsem měla jít na KET:(((((

• Citovat
  • Upravit
190
2.4.20 10:48

@ Anonymní : Samozřejmě máš pravdu, o všem se dá takhle polemizovat. Mě řekli, že to dělají hlavě kvůli našemu zdraví, že chytit vir v prvním trimestru by nemuselo dobře dopadnout, tak jim bylo doporučeno nějakou asociací (nevím pod co CAR spadají), že mají veškeré rozjeté akce dokončit, ale nezačínat nic nového kvůli zdraví pacietek. Já nejsem odborník na to, abych posuzovala tuto situaci. Kdykoliv když jde totiž člověk někam může chytit v podstatě cokoliv a to nemusí být jen korona. Budeme doufat, že nám to brzo otevřou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
2.4.20 10:53

@lumpicka
jo to beru, jenze nez budou aspon nejaka data, tak to bude trvat pul roku a pochybuju, ze nebudou delat KEty tak dlouho :think: a doporuceni, ze ted lidi nemaj tehotnet prirozene jsem zadne nevidela. :think:
a presne tech dalsich nemoci je a to i takovych, kde se vi, ze to je blbe, je hafo. S tim proste nic neudelas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
2.4.20 11:26

@Toluma Přesně, proto nevím, proč nemůžeme pokračovat a stopli nám to. Kdo ví zda se vůbec letos dočkáme. Můj muž pořád říká, že letos už to nevidí a já z toho úplně šílím :( Ale myslím, že jim půjde o peníze, tak to snad brzo obnoví chod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
2.4.20 11:41
@lumpicka píše:
@Toluma Přesně, proto nevím, proč nemůžeme pokračovat a stopli nám to. Kdo ví zda se vůbec letos dočkáme. Můj muž pořád říká, že letos už to nevidí a já z toho úplně šílím :( Ale myslím, že jim půjde o peníze, tak to snad brzo obnoví chod…

Bože, to jsou výhledy. Přesně, chytit se dá všude všechno a tím, že čekáme se akorát zvyšuje počet nakažených a bude to potom více nebezpečné jít na KET. Bojim se toho.

• Citovat
  • Upravit
7486
2.4.20 11:46

@kveta112
presne, hlavne uz mi hrabe z toho, jak se nic nevi. Kdyby rovnou rekli, nebudeme to delat 3 mesice, jenze oni to posunou o mesic a reknou - zkuste to. a pak to odlozi zas a zas. pritom ta situace lepsi nebude. akorat my budem starsi a psychicky vic rozhozene :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.4.20 12:17

@Toluma Přesně tak, taky mi řekli, zkuste si zavolat po 20.dubnu…a pak to zas odloží, že je ještě nouzový stav a nevím co všechno. Taky nechápu ten rozdíl, když ženské těhotní normálně přirozeně a mají stejné riziko nákazy. Navíc když by člověk věděl, že je po transferu a chytlo se, tak logicky nikam chodit nebude. No koukám, že je nás hodně (plus dalších x, které nechodí na emimino), kdo to řeší…Je mi to líto, že je to celé takový stres 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.4.20 12:19
@lumpicka píše:
@peta19888 : Drž se, moc držím pěsti, aby to bylo vše zase spuštěné, to je fakt jak na palici. Moc mě to mrzí za nás za všechny, páč tohle si nikdo nedovede představit jak je to stresující, jen člověk, který si tím prochází. :hug:

Děkuju moc, i já Tobě držím pěsti. Snad to bude brzy za náma a spustí nám to, protože to čekání je hrůza. Taky mě to mrzí za všechny… :? Stresující je to normálně bez těchhle opatření a do toho tohle, tak je to ještě horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
2.4.20 13:11

@peta19888
hlavne nevime na cem jsme a jak si to zaridit casove, treba pres leto se mi moc stimulovat nechce, ale asi mi ani nic jineho nezbude, pokud uz nezacnou
hlavne, ze kazdy den postuji, jak muzu konzultovat pres skype - to je mi k prdu. jenze prejit nekam jinam je taky na dlouho, to si nepomuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.4.20 13:13
@Toluma píše:
@peta19888
hlavne nevime na cem jsme a jak si to zaridit casove, treba pres leto se mi moc stimulovat nechce, ale asi mi ani nic jineho nezbude, pokud uz nezacnou
hlavne, ze kazdy den postuji, jak muzu konzultovat pres skype - to je mi k prdu. jenze prejit nekam jinam je taky na dlouho, to si nepomuzu

Presne tak, je to k nicemu takhle kdyz se primo nic nedeje.No ja jsem v Motole a tam ani na webu nic neni, takze jsem odkazana na to, co mi pak reknou po telefonu.No ale ono i kdyz reknou ze jsou nektere kliniky v provozu stejne toho moc nedelaji, tak je to asi jedno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
2.4.20 14:24

@peta19888
zrovna motol za to nemuze, je to nemocnice a ty dle narizeni vlady musi mit stopnutou veskerou nekautni peci - odkladaji se i operace.
takze u tebe spis sledovat toto, ale myslim, ze ty nemocnicni CARy se otevrou nejpozdeji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí