Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Toluma neměla, bohužel, kontrolu jsem měla mít za týden a už mělo být ![]()
Ahojky holky, tak já dneska zakoupila těhu test a snažim se být hodná holka a zítra to ještě vydržet a testovat až ve stredu, ale… Nevím, nevím… Na jednu stranu se strašně bojím, na druhou stranu už to chci mít za sebou a vědět na čem jsem…
@Kater90 jak je? Vše v pořádku? Už máš pecka u sebe?
@Hnědočka píše:
Ahojky holky, tak já dneska zakoupila těhu test a snažim se být hodná holka a zítra to ještě vydržet a testovat až ve stredu, ale… Nevím, nevím… Na jednu stranu se strašně bojím, na druhou stranu už to chci mít za sebou a vědět na čem jsem…
@Kater90 jak je? Vše v pořádku? Už máš pecka u sebe?
Testuje zítra. Dobrých zpráv není nikdy dost.
@kveta112 No, když mi to vyjde v práci, tak testnu zítra, ale nechci to hrotit na sílu, tak buď zítra nebo ve středu… Dám vědět… A taky, teď mě to břicho pořád různě pobolívá, jsem nafouknutá a můžu pořád doufat, že to třeba vyšlo… když bude test sněhobílej, nemůžu už doufat…
@Hnědočka uz mam prcka u sebe
vse probihalo tak jak ma..ted si najit cinnost s vydrzet deset dni ![]()
Jestli budes zitra testovat tak budu drzet vse co mam!!!
Urcite tam bude!!!
@Hnědočka píše:
@kveta112 No, když mi to vyjde v práci, tak testnu zítra, ale nechci to hrotit na sílu, tak buď zítra nebo ve středu… Dám vědět… A taky, teď mě to břicho pořád různě pobolívá, jsem nafouknutá a můžu pořád doufat, že to třeba vyšlo… když bude test sněhobílej, nemůžu už doufat…
Máš tam Vojtíška ![]()
@Kater90 ahoj vcera jsem zacala stimulovat. Stimulaci zacinam s gonalem od pátku pridavam Luveris a jdu na prvni UTZ. Jakou mate zkusenost se stimulaci? Jak jste ji zvladaly a na co bych se mela pripravit?
@Morgaine2303 píše:
@Kater90 ahoj vcera jsem zacala stimulovat. Stimulaci zacinam s gonalem od pátku pridavam Luveris a jdu na prvni UTZ. Jakou mate zkusenost se stimulaci? Jak jste ji zvladaly a na co bych se mela pripravit?
Ty asi nechodíš do Gennetu, ten bohužel nejede.
Holky, tak já asi už ani nemám chuť testovat… Včera jsem to břicho alespoň trošku cítila, byla jsem nafouklá a věděla jsem, že se tam něco děje… Dneska nic… vůbec nic… Myslela jsem si, že se nebudu moct dočkat, až testnu, teď to snad ani nechci vidět… Už asi vim, jak to dopadlo…
![]()
@Hnědočka
a kolikaty den po jsi?
ja myslim, ze nic citis nemusis, vetsina z tech pocitu je podle me psychicka - proste vis, ze tam miminko je a chces neco citit ![]()
@Hnědočka píše:
Holky, tak já asi už ani nemám chuť testovat… Včera jsem to břicho alespoň trošku cítila, byla jsem nafouklá a věděla jsem, že se tam něco děje… Dneska nic… vůbec nic… Myslela jsem si, že se nebudu moct dočkat, až testnu, teď to snad ani nechci vidět… Už asi vim, jak to dopadlo…![]()
Zkusila bych test. Hodně holek bez příznaků tu mělo//. Vojtíšek třeba jen odpočívá. Uvidis, že tam bude.
@Tolik a dneska 6.den, ale ten pocit je, myslím, všeříkající… Zítra ráno testnu než půjdu do práce, v pátek bych měla sloužit na pohotovosti, tak ať vím, jestli využít náhradu nebo ne, ale myslím, že půjdu sloužit…
@Hnědočka
to mi prijde celkem brzy, i kdyz bude bilo nemusi to nic znamenat ![]()