IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
10.4.20 19:56

@sharkac
ja mela od 2 DC bemfolu 300 j a od 5 DC Cetrotide. a pred odberem otvirelle.
kolik j Gonalu sis pichala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.20 20:31
@Toluma píše:
@sharkac
Mela jsi pocet na ukor kvality. Priste by ti meli dat protokol, aby vajicek bylo mene, ale kvalitnejsi

No ja mam za to ze dlouhy protokol je na kvalitnejsi vajicka..a vetsinou byva i vetsi pocet. Ja mela 25, nechali jsme oplodnit 20 a do 5/6 dne jich vydrzelo 14.. takzw super vysledek!!! Ted uz jen aby se povedl KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.20 20:33
@Stella15 píše:
@Kater90 tak budu držet palce, kdy budeš testovat? Noo byla jsem, ale dneska to ze mě nějak opadlo🙂nějak to dopadne :) moc nemám čas nad tím přemýšlet, pecu beránka 😁barvim vajíčka a do toho starost o batole🙂spis se děsím toho klidovyho režimu po ket..ten nejspis úplně nedodrzim uplně tak jako naposled :)ale v sobotu máme s manzelem výročí 😁tak by to byl pěkný dárek :)😁

Zatim se na to vubec nechystam, doufam ze vydrzim 12-14 dni, uvidime :think: tak dnesek pekne utekl a zitra jees na to! Budu na tebe myslet a at to vyjde :)
@sharkac ahoooj :mavam: vitej mezi nas, kdy hodlas testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
10.4.20 20:34

@Kater90
no vsak to pisu, pri dlouhem mene a kvalitnejsich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.20 20:39
@Hnědočka píše:
@sharkac Tak nějak vím, testovala jsem jen jednou a bylo to 6.den negativní. Sice to bylo brzy, ale nějak prostě vím, že se stav nezměnil. Takže už vymýšlím další KET a zjišťuji tady na skupině, jak moc pomáhá ananas při zahnizďování blastičky :D

Kdy budes zkouset druhy trst? Zitra? Podle me ten 6.den bylo hodne brzy..nekomu uz se to muze ukazat, ale kazde telo se chova jinak..i se wmbryjko mohlo pozdeji zahnizdit atd.
@Petka1991 dovnitr transferove mistnosti, tak to sme se asi uplne minily, ale nikoho jsem nepotkala nebo si to alespon nevybavuji :think: ja jsem samozrejme chtela nechat zamrazit vsechny, ale nakonec jsme se s pritelem domluvili ze nechame 7 kousku, finance by to bylo hodne narocny..uz takhle to byla raketa.
@Rachel_cz zitra hodne stesti!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.20 20:40

@Toluma no ja sem pri dlouhem mela hodne.. :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 20:43

@Toluma nejdřív 200, pak asi 4 poslední dny 300. To je taky zajímavé, jak v každém centru používají ke stimulaci jiné léky, že? 🤔 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 20:45

@Kater90
Ahoj :mavam:
Dnes jsem to měla dostat, a pořád nic, i když mám pocit že to přijde. Tak zítra to asi zkusím. Moje děloha je z těch všech léků chudák asi tak zmatená že teď neví co má dělat 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.20 20:48

@sharkac jestli budes testovat tak na tebe budu myslet at tam je duch nebo rovnou dalnice!! :palec: kolikadenni embryjo ti vkladali? A to druhe zamrazili nebo nevydrzelo?
Asi bohuzel byla spatne zvolena stimulace nebo davkovani, ze jsi mela tak velky ubytek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
10.4.20 21:07

@Kater90
a kolik? vim, ze se rika, ze pres 20 uz je to hodne. Me dve zname meli pri kratkem protokolu jedna asi 23 vajicek a druha 11, ale embryii zustalo jedne 8 a druhe 7. takze ta, co mela vajicek mene je mela kvalitnejsi.
me dr rikala, ze kvuli tomu popraskani zvoli ten dlouhy, ale ze byva folikulu mene a ze 3 budou uspech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
10.4.20 21:09

@sharkac
tos mela podle me zbytecne moc.
no ono ale Bemfola je vpodstate Gonal, ale od jine firmy a ten druhy lek, tam jsou oba zas na to, aby to nepopraskalo brzy, ale leky jsou jine a funguji i na jinem principu myslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.4.20 21:16

@Kater90 jojo, chci testnout zítra nejpozději pozítří, to by mém být tuším 10.den, tak kdyby náhodou… 14 mrazáčků je super číslo! A já si říkala, jak je to super výkon, když jich máme ještě 6 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
10.4.20 21:17

@Hnědočka
Kdy budeš testovat oficiálně? Tu přípravu na testování bych nebrala nijak vážně.

• Citovat
  • Upravit
506
10.4.20 21:18

@Toluma aha.. :think: ja sem to prave slysela obracene..kratky protokol malo, dlouhy protokol hodne… kvalita spis zalezi na stimulaci a jednotkach a spravnem nacasovani.
Ja mela tedy dlouho protokol, 25 folikulu a ve vsech byly vajicka a my jsme nechali oplodnit 20..
Podle me je to dost individualni, zalezi na AMH atd… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.20 21:21

@Hnědočka nechala bych to na pozitri ;) cim dele tim lepe..
My mame 7 mrazacku, 7 dalsich jsme nenechali zamrazit kvuli financni strance.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí