IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3265
12.4.20 09:18
@kveta112 píše:
KET je kryoembryotransfer. Zamrazene miminko, na to čekám já a další holky tady.

Aha, tak my zatím jen ET. Jsem zvědavá, kolik se jich oplodnilo a bude se vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.20 09:25

@kveta112 no, je to 12cty den po transferu, to si myslím, že už se neobjeví… Ale uvidíme toho 15cteho.
Jinak, taky mi přijde zvláštní že některý centra jsou zavřený a některý ne. To moje zrovna není. Ale doktorka mi nabízela možnost ještě před odběrem, že se embrya zamrazí a počkáme, až to trochu pomine, protože nikdo vlastně pořádně ještě neví, jestli by ten virus mohl v případě nakažení něco podělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.4.20 09:53

Ahoj holky tak už mám mrazacka u sebe :) včera sem se snažila polehavat a dneska už normální režim :) jen se teda snazim nezvedat zbytečně syna ale bohužel se tomu nevyhnou, každopádně mi řekli ať se chován normálně :) testovat budu až tak 10.den kvůli ovitrelle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.20 10:00

@Stella15 Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
12.4.20 10:10
@sharkac píše:
@kveta112 no, je to 12cty den po transferu, to si myslím, že už se neobjeví… Ale uvidíme toho 15cteho.
Jinak, taky mi přijde zvláštní že některý centra jsou zavřený a některý ne. To moje zrovna není. Ale doktorka mi nabízela možnost ještě před odběrem, že se embrya zamrazí a počkáme, až to trochu pomine, protože nikdo vlastně pořádně ještě neví, jestli by ten virus mohl v případě nakažení něco podělat…

Gennet nedela KET, ale po Velikonocích asi zkusím volat.

• Citovat
  • Upravit
7486
12.4.20 10:29

@kveta112
ja mela ivf v lednu a dalsi jsem mela mit ted v dubnu, takze ono to jde celkem rychle. Dr vlastne ani zadna vysetreni nechtela, nakonec jsme se domluvili na novem hormonalnim profilu
ke komu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.4.20 10:34

@sharkac
taky nechapu to, ze je nekdo otevreny a jiny zavreny.
jinak odklad bych ja nedelala, tak virus tu s nami nejakou dobu mbude, mozna tu zustane stejne jako kazdorocni chripka.
akorat je to ted podle me vic na PN, aby clovek minimalizoval riziko nakazy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.20 10:34
@kveta112 píše:
Gennet nedela KET, ale po Velikonocích asi zkusím volat.

Nedělá? :open_mouth: A co tedy dělají se zbylými embryi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.20 10:38

@Toluma jj, taky jsem to neodložila, to bych fakt mohla čekat třeba rok. Pracuji momentálně na home office, tak jsem si říkala že to snad nikde nechytim, aspoň do toho 3. mesice… I tak to nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.4.20 11:16

@Stella15 tak supwr!! Delal ti transfer primar nebo syn? Tak drzim palce! A jak se citis? Je mi jasny ze nejaky odpocinek s malym roubirem uplne nejde..
@sharkac na krev jdes kdy? Ja mam taky home office a to byl i jeden z duvodu proc sem sla ted do KeT ze muzu byt pekne doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.20 12:01

@Kater90 15cteho. Ale jelikož mám po 12cti dnech od transferu negativní test, tak to bude spíš na potvrzení, abych mohla vysadit léky a dostat MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.4.20 12:07

@Kater90 noo trosku mě poboliva břicho :), každopádně mi transfer dělal primář, predtim mi ho dělal syn :) tak jsem zvědavá, predtim jsme měli hatchujici blastoccystu, teď jsme měli expandovanou:) co u vás? Ty odpočívas?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
12.4.20 12:31
@Toluma píše:
@kveta112
ja mela ivf v lednu a dalsi jsem mela mit ted v dubnu, takze ono to jde celkem rychle. Dr vlastne ani zadna vysetreni nechtela, nakonec jsme se domluvili na novem hormonalnim profilu
ke komu chodis?

Chodím k doktorce Kadyrove, Praha 1

• Citovat
  • Upravit
3265
12.4.20 12:52

Aktuální info

Všem (které říkaly, abych se ozvala) se na vědomí dává, že mise byla zatím úspěšná :)
Odebráno 15 vajíček, zralých bylo 11 a povedlo se jich oplodnit 8.
Ve čtvrtek jdu na ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.4.20 13:27

@Rachel_cz tak drzim palce at se jich dostane co nejvice do zdárného konce :) třetí a čtvrtý den je pro ne klíčové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí