IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
11.4.20 21:02

@Dysis1 a kam chodíte? Gennet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.4.20 21:03

@katka-365 ano gennet Liberec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
11.4.20 21:05

@Dysis1 co to znamená patologické? 🙈 Ze i kdyby se chytlo, tak odejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.4.20 21:07

@katka-365 ano bud by se nechytlo v tom. lepším případě nebo by se stalo to co teď přestane se vyvíjet a odejde biochemko.. taky bez vyšetření embrya uz žádný nechci radeji si počkám měsíc a pak KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
11.4.20 21:14

@Dysis1 to je jasné a za to jste si priplaceli? My jsme v Pronatalu, chytlo se mi u ET a po měsíci konec 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.4.20 21:37

@katka-365 meli jsme Microfluidic sperm sorting -nějaký čip kterým projdou jen kvalitní spermie, prodlouzenou kultivaci, ICSI, embryoglue, embryoscope a provedení biopsie embryi.. ted u KET si nechám dát take embryoglue :) takze také tak jako já.. :roll: musíme věři, ze příště to vyjde :) snad aspon na ten květen lasky čas :) ted koukám my jsme si psali soukrome vlastně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
11.4.20 21:51

@Dysis1 jeeee aha, to mi ani nedošlo 🙈 🙈 🙈 my tedy žádnou genetiku neměli, proto jsem se ptala. Tohle se asi dela jen u čerstvých ze, ne u mrazácku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
11.4.20 21:52
@katka-365 píše:
@Dysis1 co to znamená patologické? 🙈 Ze i kdyby se chytlo, tak odejde?

Je. Ty jsi dávala k výročí// partnerovi. Moc gratuluji.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
11.4.20 21:53
@katka-365 píše:
@Dysis1 jeeee aha, to mi ani nedošlo 🙈 🙈 🙈 my tedy žádnou genetiku neměli, proto jsem se ptala. Tohle se asi dela jen u čerstvých ze, ne u mrazácku

Ono to nedopadlo nakonec? To je tedy pěkně blbe. Ted tedy čekáš na KET?

• Citovat
  • Upravit
4561
11.4.20 21:56

@kveta112 dávala, ano… Ale za 10dni jsem se utapěla v slzach, což pretrvava do dnes 🤦‍♀️ zatím nemam další postup, musim počkat do kontroly jesrli jsem se vyčistila sama nebo revize, potom řešit dál, ale mam nizkou sliznici celoročně, takže budu muset stimulovat 100% a pak podle toho ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
11.4.20 21:56
@Dysis1 píše:
@katka-365 meli jsme Microfluidic sperm sorting -nějaký čip kterým projdou jen kvalitní spermie, prodlouzenou kultivaci, ICSI, embryoglue, embryoscope a provedení biopsie embryi.. ted u KET si nechám dát take embryoglue :) takze také tak jako já.. :roll: musíme věři, ze příště to vyjde :) snad aspon na ten květen lasky čas :) ted koukám my jsme si psali soukrome vlastně

To embryoglue jsem někde četla, že prý je to jen placebo a někdo si to chválí. Já přemýšlím, jestli je důležitější AH nebo to embryoglue.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
11.4.20 21:59
@katka-365 píše:
@kveta112 dávala, ano… Ale za 10dni jsem se utapěla v slzach, což pretrvava do dnes 🤦‍♀️ zatím nemam další postup, musim počkat do kontroly jesrli jsem se vyčistila sama nebo revize, potom řešit dál, ale mam nizkou sliznici celoročně, takže budu muset stimulovat 100% a pak podle toho ket

No, je to boj. A ty už máš děti? A kolik ti je?
Já měla jen 2 vajíčka a z toho 1 embryo. Čekám na KET v Gennetu. Docela se bojím. Musím vsadit vše na 1 kartu. Další pokus celé nové IVF by taky mohl být až koncem roku. Vyšetření, žádosti, injekce atd. Tak se modlim ke Ketu.Je mi už 31.

• Citovat
  • Upravit
4561
11.4.20 22:01

@kveta112 nemáme žádné dítě, je mi 28 a snažíme se už 3roky, muž OK, já PCO.. Doufám, že nás nenechají čekat, máme 4 mrazácky zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
11.4.20 22:02

@kveta112 folikulu sem měla 16,oplodnilo se jich 10,vydrželo 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
11.4.20 22:07
@katka-365 píše:
@kveta112 nemáme žádné dítě, je mi 28 a snažíme se už 3roky, muž OK, já PCO.. Doufám, že nás nenechají čekat, máme 4 mrazácky zatím

PCOS mi našli v Pronatalu, ale tam to bylo dílo. Prakticky žádná vyšetření a střídání doktorů. Hodně jim šlo o peníze, mi to přišlo. V Gennetu už sice hodně peněz skončilio, ale přístup se mi po roce tam zatím líbí. Vyšetření důkladná, stala lékařka. S PCOS mám dost problémů, k tomu mikroadenom v hlavě, který zvyšuje prolaktin, tak jsem už trvale na endokrinologii, nepruchodne vejcovody a chybějící ovulaci beru jako bonus. Mám toho celkem dost no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex