IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
12.4.20 21:16

@Rachel_cz to ti věřím :roll: me když rekli pichnete ovitrrile a uz nic nemusite.. mela jsem takovou radost :lol: a po odběru neskutečna úleva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.4.20 21:19

@TerkaBohl sice jsem ho neměla, ale podle zkušenostech ostatních ma tohle i své výhody :) ted abych nekecala možná me nekdo opravi, ale prej se embryo lépe chytne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561

@TerkaBohl měla jsem, ale slo to.. Hlavně pít 5l vody a DOST bílkovin 🙏 údajně kdy ho mas, tak je lepší sance uchyceni (mě se zadarilo, bohužel ted potrat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265

@Dysis1 tak to jsi stastlivec, jestli jen Ovitrell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.4.20 21:22

@TerkaBohl ale pred KET asi nehrozi, protože už nebudes mit odběr vajíček a vše kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.4.20 21:32

@katka-365 to je mi lito. Kdy jdes na dalsi pokus? My prave premyslime, kdy do toho jit. Asi pockame mesic dva a uvidime, jak se bude vyvijet situace s koronavirem, ale to cekani je hrozny. Ja se prave syndromu dost desim, minule jsem nemohla poradne ani dychat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
12.4.20 21:33

@TerkaBohl
myslim, ze riziko je pouze pri ET, nekde z toho duvodu delaji uz jen KETy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
12.4.20 21:35

@TerkaBohl ja ho měla už v říjnu, to jsem skončila v nemocnici. Kdy do dalšího nevím, pdole kontroly zda se telo vycistilo nebo ne a pak budu muset stimulovat sliznici, mam ji nizkou, takže az jak poroste.. Takže nedokazem říct kdy, doudam, ze co nejdříve.. Vir tu bude dlouho, podle me nelze cekat, az tu nebude.. To by mohlo byt rok, dva, tři a přijde zas něco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.4.20 21:36

@Toluma dekuji za info, to jsem nevedela a moc pomuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.4.20 21:40

@katka-365 urcite tu bude dlouho, ale ja doufam, ze nebude takovy naval v nemocnicich a hlavne ted kdyz se ma karantena povolovat, tak stoupne promoreni, ale to se musi v nejakem bode stabilizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
12.4.20 21:42

@TerkaBohl ja vim, je to tezky..a clověk se bude vát už vždycky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
12.4.20 23:00
@katka-365 píše:
@TerkaBohl ja vim, je to tezky..a clověk se bude vát už vždycky..

Duben už asi nedáš, v květnu KET asi jo. Doufám, že květen a červen bude šťastný na transfery. Hlavne, aby i ten Gennet nám začal normálně fungovat, ten je omezený nejvic:(.

• Citovat
  • Upravit
4561
12.4.20 23:05

@kveta112 to nedam, s tim ani nepočítam, aby mi sliznice narostla behem par dni v prvnim cyklu..Pronatal frčí normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.4.20 23:15

Ahojky holky, testovala jsem až dneska ráno nějak moc se mi do toho nechtělo, ale dopadlo to přesně podle předpokladu… Sněhobílo… Ale fakt jsem to čekala, tělo už mi dává dost jasné signály, že by potřebovalo MS, takže bolí záda i břicho… Byla jsem na neúspěch připravená, takže nebyly ani slzičky… v úterý zavolám do CARu a vysadím prášky… A začnu domlouvat další KET… Jen teda už nevím, co mám udělat, aby byla příšté šance, že se chytne… Teď jsem byla v pohodě, byla jsem před KETem na akupunktuře, baštím vitamíny, nestresuju, nemaluju si vzdušný zámky, po KETu jsem se snažila být v klidu, i když jsem chodila do práce… Ale zase nic… Mám pocit, že se snad nikdy těch // nedočkáme… Už to pro mé začíná být tak nedosažitelné, že si říkám, že jestli já je nékdy na tom testu uvidím, tak to se mnou sekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.4.20 23:42

@Hnědočka podle mého všeho moc škodí.. co ja vypila čajů a vitamínů a cvičení a furt neco.. nene uz na to kašlu.. objednala jsem si akorat detox pred Ketem budu jist jen listovku a vic nic.. zkoušela si embryoglue? Hodně lidi s tim moc nesouhlasí, ale hodně úspěchů je také :) me se povedlo ale nedopadlo ale o to nejde uchytilo se.. ted jdu do nej znova.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí