IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
29.5.20 12:56

@TerkaBohl byla jsem tehotna nekolikrat bohuzel vzdy se špatným koncem a kazde bylo uplne jine.. jednou vsechno jednou vubec nic.. ukáže az test :) zitra jdu na transfer tak uvidim ted co bude :lol: kazdopadne se nebudu vubec hlidat.. budu v praci a ta me zamestna dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
29.5.20 12:59

@Dysis1 Muj ukazatel byla taky prsa, ale tale to bohužel skončilo špatně.

Aktuálně jsem byla po ET a vůbec nic. Taky teda to nedopadlo. :roll:

Chtěla bych jeden cyklus vynechat, srovnat hlavu a pročistit tělo, ale pak bych další stimulaci rozjela, vlastně se na ni už celkem tesim. :)
Ale doktorka psala něco o dvou cyklech.. Tak uvidíme az na schuzce, jak se domluvíme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.5.20 13:10

@Mik.Martina chce to si odpočinout.. ja uz to poznala taky.. mela jsem pauzu 3 mesice a super jsem připravena :) tobe drzim palce at se povede :srdce: a nasli neco proc to dopadlo spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
29.5.20 13:20

@Dysis1 zatim jsem s nimi neměla schůzku, ale myslím si ze u toho prvního, to je vzdy takové buď a nebo. Nevim zda pak hledají, kde by mohl být problém. :nevim:

3 měsíce bych asi nevydržela čekat :mrgreen:, odstranili mi cystu, ktera branila tvoření vajicek při stimulaci, proto jsem mela jen 3.

A tak si myslím, ze by byla ideální doba a byla by i lepší úroda :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.5.20 15:48

@Mik.Martina me na to jen rekla ze ta byla urcite špatná genetika tak ted jsem zvědavá :lol: je vysetrene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.8.20 14:25

Ahoj holky kolikátý den po transferu jste testovali? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.8.20 15:00

@JanickaJa já blázen už 4 den a měla jsem tam ducha :lol: ale to nedělej.. :lol: :lol: výdrž tak na 8 den si myslím že by mělo být rozhodnuto.. Hodně stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
14.2.21 14:03

@yogina ahoj, nezlob se, teprve az ted na to reaguju. Museli jsme pockat a nechali jsme je prevezt do Cech. Jak jsi vlastne dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
14.2.21 14:13

@LucieKLuc
Jee ahoj :mavam:
My nakonec vydrželi čekat do června a pak jsem odjela na transfer (byla jsem asi měsíc a půl v zahraničí). Teď končím 33tt. :srdce:
A jak vy? :) my si chceme asi taky embrya pak nechat převézt do ČR, ale ještě uvidíme kdy a jak, teď máme kryo zaplacené do srpna. Převoz u vás byl v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
14.2.21 14:20

@yogina
Tak to moc gratuluju :dance:
My jeste cekame na leto, kdy to zkusime znovu…tak doufam, ze nam to vyjde.

Prevoz byl uplne v pohode, samozrejme musi to byt specializovana firma na prevoz biologickeho materialu ale neni ceho se bat.
Chteli jsme do Nemecka, ale tu maji zakon o emryiich tak prisny, ze jsme se rozhodli proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
14.2.21 14:26

@LucieKLuc
Dekuju :hug:
A moc vám držím palce, aby vám to v létě vyšlo :kytka: je pravda, že oproti loňsku se to s cestováním vůbec nezlepšilo, snad i naopak :( i v tom červnu to byla docela velká bojovka, ale stálo to za to :)
Na ty firmy už jsem koukala, je jich na trhu docela dost. Myslím ale, že to naše centrum v Kyjevě bude mít nějakou vlastní společnost, protože fungují hodně mezinárodně :) jen tedy ještě vymyslet do jakého centra tady v ČR je převézt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
14.2.21 14:31

@yogina mockrat dekuji ☺️️☺️️☺️️
I my doufame :pankac:, ze se tentokrat zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.2.21 08:40

Ahoj vespolek :) přišlo mi upozornění a tak jsem si řekla, že vám napíšu, jak jsme byli úspěšní my :) přes rizikové těhotentsvtí to opravdu vyšlo napoprvé a teď vedle mě leží téměř dvouměsíční holčička. Jinak jsme si připlatili za embryoglue a já jsem dle vašich rad jedla ananas. zamražených máme 8 krásných embryií. Všem přeji moc štěstí <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
22.2.21 12:31

@eva90
Tak tomoc gratuluju 🥳 🌷 💓.
Verim, ze to rizikove tehotenstvi muselo byt psychicly narocne.

Hlavne, at se dari jste s malou obe zdrave :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital