Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBohl byla jsem tehotna nekolikrat bohuzel vzdy se špatným koncem a kazde bylo uplne jine.. jednou vsechno jednou vubec nic.. ukáže az test
zitra jdu na transfer tak uvidim ted co bude
kazdopadne se nebudu vubec hlidat.. budu v praci a ta me zamestna dost ![]()
@Dysis1 Muj ukazatel byla taky prsa, ale tale to bohužel skončilo špatně.
Aktuálně jsem byla po ET a vůbec nic. Taky teda to nedopadlo. ![]()
Chtěla bych jeden cyklus vynechat, srovnat hlavu a pročistit tělo, ale pak bych další stimulaci rozjela, vlastně se na ni už celkem tesim. ![]()
Ale doktorka psala něco o dvou cyklech.. Tak uvidíme az na schuzce, jak se domluvíme ![]()
@Mik.Martina chce to si odpočinout.. ja uz to poznala taky.. mela jsem pauzu 3 mesice a super jsem připravena
tobe drzim palce at se povede
a nasli neco proc to dopadlo spatne?
@Dysis1 zatim jsem s nimi neměla schůzku, ale myslím si ze u toho prvního, to je vzdy takové buď a nebo. Nevim zda pak hledají, kde by mohl být problém. ![]()
3 měsíce bych asi nevydržela čekat
, odstranili mi cystu, ktera branila tvoření vajicek při stimulaci, proto jsem mela jen 3.
A tak si myslím, ze by byla ideální doba a byla by i lepší úroda
![]()
@Mik.Martina me na to jen rekla ze ta byla urcite špatná genetika tak ted jsem zvědavá
je vysetrene
@JanickaJa já blázen už 4 den a měla jsem tam ducha
ale to nedělej..
výdrž tak na 8 den si myslím že by mělo být rozhodnuto.. Hodně stesti ![]()
@yogina ahoj, nezlob se, teprve az ted na to reaguju. Museli jsme pockat a nechali jsme je prevezt do Cech. Jak jsi vlastne dopadla?
@LucieKLuc
Jee ahoj ![]()
My nakonec vydrželi čekat do června a pak jsem odjela na transfer (byla jsem asi měsíc a půl v zahraničí). Teď končím 33tt. ![]()
A jak vy?
my si chceme asi taky embrya pak nechat převézt do ČR, ale ještě uvidíme kdy a jak, teď máme kryo zaplacené do srpna. Převoz u vás byl v pořádku?
@yogina
Tak to moc gratuluju ![]()
My jeste cekame na leto, kdy to zkusime znovu…tak doufam, ze nam to vyjde.
Prevoz byl uplne v pohode, samozrejme musi to byt specializovana firma na prevoz biologickeho materialu ale neni ceho se bat.
Chteli jsme do Nemecka, ale tu maji zakon o emryiich tak prisny, ze jsme se rozhodli proti.
@LucieKLuc
Dekuju ![]()
A moc vám držím palce, aby vám to v létě vyšlo
je pravda, že oproti loňsku se to s cestováním vůbec nezlepšilo, snad i naopak
i v tom červnu to byla docela velká bojovka, ale stálo to za to ![]()
Na ty firmy už jsem koukala, je jich na trhu docela dost. Myslím ale, že to naše centrum v Kyjevě bude mít nějakou vlastní společnost, protože fungují hodně mezinárodně
jen tedy ještě vymyslet do jakého centra tady v ČR je převézt ![]()
@yogina mockrat dekuji ☺️️☺️️☺️️
I my doufame
, ze se tentokrat zadari
Ahoj vespolek
přišlo mi upozornění a tak jsem si řekla, že vám napíšu, jak jsme byli úspěšní my
přes rizikové těhotentsvtí to opravdu vyšlo napoprvé a teď vedle mě leží téměř dvouměsíční holčička. Jinak jsme si připlatili za embryoglue a já jsem dle vašich rad jedla ananas. zamražených máme 8 krásných embryií. Všem přeji moc štěstí <3
@eva90
Tak tomoc gratuluju 🥳 🌷 💓.
Verim, ze to rizikove tehotenstvi muselo byt psychicly narocne.
Hlavne, at se dari jste s malou obe zdrave
![]()