IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.5.20 10:21

@Jeřabina1 jako já cvičím, normálně i s činkama. Ale jak říkám- jen tak, abych vůbec nezapojovala břicho. Tzn. Že činky i zvedám přes dřep. Mám 5kg jednoručky. Kromě stimulace, kdy jsem měla strach z popraskání folikulů, jsem sportovala normálně několikrát do týdne, takže nevidím důvod, proč v tom s přizpůsobením k možnému počátečnímu těhu přestat. Běhání se ale teda bojím (těch otřesů). Dodržujeme teda ale zatím sex. abstinenci. Jinak mi vyhovuje si ráno poležet (cca do 9:30), večer k té 19. hodině už taky, mezitím jsem aktivní. S prací je to teď fajn, mám homeoffice. Akorát se přemlouvám, že se pustím do úklidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.5.20 00:18

@VeraDeFlores to já zvládla úklid před KETEM :lol: Ještě jsem přinutila přítele vymalovat ložnici a už čekám až nám příští týden namontují skříň. Tu starou jsem stihla taky před KETEM zlikvidovat a odnést do sklepa. Zbytek teď holt musí udělat někdo jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
17.5.20 09:31

ET 17.5.

Zdravím, :hug: tak dneska me zavedli cervika. 1.6. Mam jit pak na krev, tak doufam, ze den dětí bude doslova a samé pozitivní zpravy. :kytka: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.20 09:51

@Jeřabina1 Tak takové akčňárny už mám za sebou, karantena byla velmi plodná na jarní úklid a to, na co nebyl pořád čas. Líčit budeme v létě. Já jsem včera jen dělala takový ten běžný úklid- prach, podlahy, koupelna, wc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.5.20 11:42

@Mik.Martina určitě budou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
17.5.20 14:24
@Mik.Martina píše:
Zdravím, :hug: tak dneska me zavedli cervika. 1.6. Mam jit pak na krev, tak doufam, ze den dětí bude doslova a samé pozitivní zpravy. :kytka: :P

Neboj, vše bude ok a za pár dní tu pridáš pozitivní test. 1.6. uz jen potvrzení z krve. Jak to probíhalo? Někde jsem četla, ze musíš být hodně napita…

• Citovat
  • Upravit
2707
17.5.20 14:47

@kveta112 no ma byt plný mocak ja v tomhle docela trpěla a nevydržela jsem to tak jsem si skocila na wc pred et ale jen trosku a byla jsem pochvalena ze ho mam i tak plný :mrgreen: pak si muzes skocit na wc az po pul hodine co lezis na pokoji :) ale muzu rict strasne se na to zase tesim.. videt na ultrazvuku to embryo :srdce: nic krásnějšího jsem nevidela a nejak ani nevnimala ze mi neco dělají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
17.5.20 14:53
@Dysis1 píše:
@kveta112 no ma byt plný mocak ja v tomhle docela trpěla a nevydržela jsem to tak jsem si skocila na wc pred et ale jen trosku a byla jsem pochvalena ze ho mam i tak plný :mrgreen: pak si muzes skocit na wc az po pul hodine co lezis na pokoji :) ale muzu rict strasne se na to zase tesim.. videt na ultrazvuku to embryo :srdce: nic krásnějšího jsem nevidela a nejak ani nevnimala ze mi neco dělají :palec:

A ty jsi těhotná nebo čekáš na test?

• Citovat
  • Upravit
34
17.5.20 15:08

@Dysis1 u nas v Car se lezi 15min a pak se hned muze na wc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.5.20 15:33

@kveta112 nene ceka me ket tento mesic ET nevysel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.5.20 15:34

@lindinka tak asi jak kde :) me tech 30minut vyhovovalo :lol:

Holky mam dotaz myslite ze manžel muze jit semnou na pokoj i na sal? Poprve jsem to na ET neresila a sla na sal sama.. ale jestli to je v téhle situaci možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
17.5.20 15:52

@Dysis1
To bych taky chtěla vědět. Pokud dojdeme až do Ketu, tak tam chceme být ideálně oba, ale zvládnu to i sama. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1127
17.5.20 19:02

Me teda přítele na sal ani na pokoj po ET nepustili, pouze při opu na pokoj po probuzení :). Jinak vse probíhalo dobře a celkem rychle, na pokoji jsem pak ležela hodinku.

Jen teda zadny ultrazvuk me teda nedělali / neukazovali embryo :nevim: Tak jsi me ted úplně vyděsila, zda je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.5.20 19:08

@Mik.Martina pri ET mi ukazali. nejdříve embryo na obrazovce samotné a pak jak mi ho tam davaji delali ultrazvuk pres bricho ale to ti urcite take delali aby videli kam ho davaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.20 19:19

@Mik.Martina
Neboj se, urcite vse probehlo jak ma. :srdce: Zalezi na CAR a postupech lekare. Ten utz nedelaji “pro tebe”, ale pro sebe, aby videli, kam embryo dat. Nekdo ma obrazovku namirenou i na tebe, nekdo ne. Nekdy vidis na obrazovce i jak ho berou v laboratori, nekdy ne. Nekdy ti ho ukazi, a nebo taky ne. Uz mam tech pokudu par za sebou, takze vim, ze kazdy to dela jinak. Ted naposled jsem utz taky nevidela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex