Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VeraDeFlores @Hnědočka holky to je super. Nádhera. Držím dál pěsti ![]()
@Hnědočka to si umim predstavit, musite so to stesti uzit
Kdy pujdes na ultrazvuk?
Na UZ mám jít v pátek, na Ketu jsem byla 4.5., tak jsem strašné zvédavá, co tam půjde nebo nepůjde vidět
Asi zatím „jen“ bublinka… Podle těhu kalkulačky bych měla být v 5+1…
@Hnědočka Paráda!!!
Tak držím palce ať je vše v pořádku a po takové době čekání konečně uvidíš toho malého tvorečka
Pořád budeš chodit do práce?
Jo, chtěla bych…Dokud to půjde a bude to ok, tak bych chtěla chodit, ale tak nějak to nechávám osudu… Co ty? Kdy se chystáte?
@VeraDeFlores píše:
@kveta112 jo, taky jsem se přidala.
Koukám, že taky ucitelka ![]()
@VeraDeFlores @Hnědočka holky jak já vám závidím. Já se testla a je tam jen /. Na krev jdu už jen z nutnosti. Tam bude výsledek stejný. Vždyť je to 14 dní od KET. ![]()
@Jeřabina1 přesné takhle jsem šla na krev já a když volali výsledek, málem to sebou seklo… Ale jestli jsi testovala 14 den, tak bych asi na zázrak taky nečekala, no… To je pravda… Je mi mi líto, máš nějaké mrazáčky? Půjdeš hned na další KET?
@Jeřabina1 Ahoj, to mě moc mrzí, jak dopadl odběr?
Moje kamarádka každopádně dvě děti a u obou negativní testy, ale hned ji začaly bolet prsa atd. a z krve vždy potvrzeno těhu.
Hlásím se po dnešní kontrole- prý je to velmi kratičké těhotenství, viděli jsme žloutkový váček i embryjko, prý má cca 1,5 mm. Hodnota hcg je prý pěkná, ze jsme jim udělali radost. Byli jsme ještě na klinice. Na další UTZ mám jít k mojí MUDr. za dva týdny a mělo by být vidět i srdíčko a budu si moct říct, že jsem opravdu těhotná
No já si to samozřejmě říkám už teď- po testech a krvi. Je těžké si to neříkat. Dál jedu Utrogestan 2-0-2. Jen nechápu asi délku toho těhotenství.. Samozřejmě mi to došlo až cestou v autě, jak jsem nad tím vším přemýšlela. Jak se to těhotenství po KET vlastně počítá? Poslední MS jsem měla 11.3. a KET pětidenní blastocysty problehl 30.4. Myslela jsem, že už bude bít srdíčko. Snad je všechno v pořádku. ![]()
Tak u mě krevní test dopadl špatně.
Prý můžu jí hned do dalšího KET. Nevím. Dr bych viděla až na kontrolním UTZ před KET. To je až tak 10-12 den cyklu. Řešili jste to už někdo. ![]()
@Jeřabina1 Ahoj. Moc mě to mrzí, že to takhle dopadlo. Zkušenosti nemám, tak neporadím. Co se týče dalšího KET, tak pokud není potřeba, aby se tělo nějak zregenerovalo a dalo si pauzu, asi bych taky nečekala. Ale to je určitě individuální ![]()
@Jeřabina1 ahoj holky
, pokud smím se přidám. Dnes jsem testovala po prvním IVF, 14-tý den od ET(5-ti denni blastocysta) a test je negativní. Zítra jdu na krev, pro jistotu, ale už tomu moc nedávám
. Moc mě to mrzí. Předtím jsem absolvovala 3× IUI, ale to nikam nevedlo. Teď nám zůstal ještě jeden mražáček
, ale mám strach, že se to nepodaří.