Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to jsi mě uklidnila, děkuju
Doufam, ze vse dobre dopadne. Začátek stimulace nevypadal moh dobře a proto jsem rada, ze jsme společně došli do konce ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska hned v 7 naklusala na odběr pro ověření těhotenství po KET (30.4.), MS 10 dni zpozdeni, dva pozitivní testy se sílící čárkou a doufala jsem, ze třeba bude i UTZ a nevím nic. Na výsledky krve si mám zavolat zítra po 11.hod., sestra me l MUDr. ani nepustila.
Začínám mít pochybnosi, jestli jsem těhotná. Tak jsem se těšila, ze mi to dneska potvrdí ![]()
@VeraDeFlores neztrácej naději, určitě to dobře dopadne. Jen žádné nervy
Ver, ze to bude v pořádku.
Snad to bude radostná zpráva a co nejdřív pripadne UTZ. To čekání je nekonečné, že? A co vy, jak se vede?
@VeraDeFlores Souhlas, to čekání stále na něco je neskutečný
![]()
Ja teď čekám do 1.6. na krev. Jinak test nevim zda mam dělat dříve
Uvidime asi dle situace.
@Mišule06 ahojky, hodnota 18. den je 5662. Snad je všechno v pořádku. Ve čtvrtek jedu do Heliosu na UTZ ![]()
Hurá, hurá hurá!!! Vy si mě asi už nepamatujete, ale já Vás tu pořád sleduju
V dubnu jsem tu nešťastně seděla nad opět negativním testem po pátém transferu a teď, po osmi letech snažení poprvé v životě vidím své //! Při každém transferu jsem doufala do úplného konce, že se stane zázrak a v krvi se něco najde, když byly všechny testy sněhobílé, ale tentokrát jsem nedoufala, 6.den jsem si udělala test, byl sněhobílý, tak jsem se na všechno vykašlala, v práci odsloužila na potovosti 2×32hodinovou směnu, úplně na to přestala myslet… Muži jsem s klidným srdcem a naprosto chladnou hlavou řekla, že se to určitě zase nepovedlo, obrečela si chvilku sněhobílý test a fungovala dál s vědomím, že se zázrak nekoná… Dneska jsem byla objednaná na krev, tak jsem šla z povinnosti… Fakt jsem byla přesvědčená, že to nevyšlo… První slova do telefonu, když mi to sestřička sdělila byla… „To není možný!!!“Doma jsem si pro jistotu udělala ješté test, jestli to třeba nespletli a… Já jsem asi těhotná!!!
Pořád tomu nějak nemúžu uvěřit ![]()
@Hnědočka Ahojky. Velká gratulace
musíš být štastná, že se to podařilo! Dělala jsi něco jinak než ty předchozí KETy?
Nějaká rada? Jak dopadla konzultace s primářem?
@VeraDeFlores To je náááádherná hodnota! Ve čtvrtek na tebe budu myslet ![]()
@lindinka jen jsem baštila ananas… Četla jsem to tady na diskuzi a řekla si, že za to nic nedám, když to zkusím, ale velkou váhu jsem tomu nepřikládala… Tak nevím, jestli za to může ten ananas nebo něco jiného… Jinak nic jinak… Jo, jen to, že jsem to tentokrát vzdala… Konzultace s primáře v podstatě nepřinesla nic, řekl mi že by nic neménil, že z jednoho transferu soudit nemůže, ale já měla 4 další v jiném CARu… Měli jsme 6 mrazáčků, tak jsem si řekla, že jednoho ještě obětuju, abych mu dokázala, že to fakt nejde… A na další konzultaci budu neústupná a budu mít argumenty… A ono asi ne…
Celou dobu příznaky žádný, možná občas divně od žaludku, ale to mám běžně, jinak žádný zašpinění, žádná únava, žádný bolesti… Absolutně nic… Tak to byl dneska pro mě trošku šok… Jinak se mnou do CARu chodí vždycky můj muž, dneska jsem mu říkala, že je to zbytečný, že tam jen skočím před prací a odbudu si povinnost…
![]()
@Hnědočka to je uzasne!!
Jsi pro nas pro všechny velkym povzbuzenim, ze i po tolika nezdarenych ketech je porad sance, ze to jednou vyjde. Uzivej si to, je to sen kazde z nas najit dve carky po transferu
At se bojovnicek drzi maminky a priste uvidis srdicko
Muz musel byt v soku, ze? ![]()
@lindinka jo, to byl… Volala jsem mu domů ve chvíli, kdy jsem seděla v práci v šatně na zemi a brečela štěstím… V první chvíli mě začal utěšovat, že příště to určitě vyjde
![]()
@VeraDeFlores píše:
@Mišule06 ahojky, hodnota 18. den je 5662. Snad je všechno v pořádku. Ve čtvrtek jedu do Heliosu na UTZ
Ty jsi i na FB skupině? Tento. prispevek jsem tam četla. ![]()