Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mik.Martina ajaj
tak to drzim palce at nejake foliky dorostou.. me pomohl na cystu thyamin ale nevim zda ti to muze pomoc s touhle nemoci..
@Dysis1 dekuju moc zkusim se na to zeptat, případně vyzkouším. Doufam, ze neni vse ztracené. Rada bych alespoň jedno miminko ![]()
@Mik.Martina úplně te chápu.. take mi bude stačit aspon jedno vytoužené po tom cim si všichni procházíme.. ![]()
@Mišule06 uz mam za sebou. A mam potvrzene tehotenstvi. S tim ze hodnoty hcg v krvi v normě a na utz mam přijít za 3 tydny. To bude dlouuhe cekani ![]()
@Morgaine2303 gratulka ![]()
3 týdny?! To bude vážně dlouhé, já jsem rada že mám UTZ po týdnu od krve tak uvidíme, čekat 3 bych se zbláznilaaaa ![]()
@Mik.Martina píše:
@Dysis1 dekuju moc zkusim se na to zeptat, případně vyzkouším. Doufam, ze neni vse ztracené. Rada bych alespoň jedno miminko
Neboj, dopadne to dobře. Já to měla podobne a teď čekám na KET.
Tak mám po dnešní kontrole 3 krásný bojovníky k odsati. Doufam, ze alespoň jeden vydrží az do 9 měsíce
V pondělí Covid test a v utery opu.
Vubec nevim, co vse si nechat dat. Rikala nam doktorka at do pondělí promyslíme vedlejší ukony pokud budeme chtit nějaké. Přítel ma špatný spermiogram, takze dame příplatek určitě za doporučený microfludic sperm sorting chips. Máte někdo zkušenost? Případně nějaký doporučení, co je dobré si připlatit?
děkuji za radu ![]()
@Mik.Martina na ty spermie jsme to meli taky i kdyz manžel ma spermio v pořádku nebo spis jednou dobre jednou špatne tak jsme do toho sli
za me dobrá volba.. ja mela i embryoscope a prodlouzenou kultivaci a embryoglue
procti si co vse znamená a popřemýšlej je třeba je trosku rozmazlit, když už tohle podstupujeme.. každopádně hodně štěstí ![]()
@Mik.Martina My si připlatili ICSI a MACS nebo jak se to jmenuje a při transferu asistovaný hatching a embryoglue
Tak sme to nevydrželi a dnes, 10. Den po ketu první test. Ani náznak druhé čárky. Po takové době by už tam měl alespoň slabý náznak? Je ještě nějaká naděje?
@Adamcav píše:
Tak sme to nevydrželi a dnes, 10. Den po ketu první test. Ani náznak druhé čárky. Po takové době by už tam měl alespoň slabý náznak? Je ještě nějaká naděje?
Vždycky je naděje. Osobně bych počkala 4 dny.
@Mik.Martina píše:
Tak mám po dnešní kontrole 3 krásný bojovníky k odsati. Doufam, ze alespoň jeden vydrží az do 9 měsíceV pondělí Covid test a v utery opu.
Vubec nevim, co vse si nechat dat. Rikala nam doktorka at do pondělí promyslíme vedlejší ukony pokud budeme chtit nějaké. Přítel ma špatný spermiogram, takze dame příplatek určitě za doporučený microfludic sperm sorting chips. Máte někdo zkušenost? Případně nějaký doporučení, co je dobré si připlatit?
děkuji za radu
Nádherný výsledek. Moc gratuluji. Tak to je jedno mimi teď a zbyde i na sourozence. Vidíš, že to nakonec dopadlo zatím dobře. Údajně menší počet vajíček bývá o to kvalitnější. Tak příští týden bys šla na transfer?
@Mik.Martina píše:
Tak mám po dnešní kontrole 3 krásný bojovníky k odsati. Doufam, ze alespoň jeden vydrží az do 9 měsíceV pondělí Covid test a v utery opu.
děkuji za radu
Já priplacela vše, co se dalo. I s léky cca 90 000. Hodně jsme i mrazili. To stojí taky dost. Zase to beru tak, že buď pár dnů v Karibiku nebo se pokusit o životní štěstí. Nelituji ani koruny.
@kveta112 děkuju moc doufám, ze jedno bude bojovník po mamince
Jdu v úterý na opu a doufam, ze v sobotu nebo neděli na transfer. Nevím jak se to pak počítá dle dní. Hlavně aby vydrželo
Věřím, ze to dobře dopadne.
Ahoj, co se vše dělá na první kontrole krom UTZ? Byli jsme na ET, teď jsem dokončila 6.tt, v době kontroly budu 6+4.
Problemy u nás žádné nenašli.
Dekuji.