Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kveta112 myslíš???
Nu je to OVUlacni, tak si nejsem jistá
proto se ptám jestli mate někdo zkušenost.
@Anonymní píše:
@kveta112 myslíš???
Nu je to OVUlacni, tak si nejsem jistáproto se ptám jestli mate někdo zkušenost.
Zkušenosti nemám, ale četla jsem, že ovulacni test reaguje na hcg stejně jako na lh (které primárně měří), takže by to mohlo vyjít! Moc držím palce!
@eva90 děkuji za zprávu zkoušela jsem dnes ( teď odpoledne ) já blbá
TT Aaa tady je můj duch
![]()
Předem se omlouvám za opakovaný dotaz, ale nejsem si jistá zda je lepší stimulovat od zitra, nebo az v neděli ![]()
Dopolko silnější špinění, od 14 hod standartni MS (jak když podrezou kravu)
- pardon za ta silná slova.
Prosím o radu děkuji ![]()
@Mik.Martina určitě od zítra
doktorka mi rikala ze pokud dostanu ms do 17.00hod mam to počítat jako ten první den cyklu
hodně štěstí..
Zdravím
, ženy taková otázka od cesty. Jak jste snášely stimulaci? Já jsem si říkala jak to bude v pohodě, ze to přijde treba az koncem, ale ja jsem jak balon a uz od druhého dne, kdy teda to přisuzuji spíš MS, mam pocit stale na curani a hlavne takovy tlak v podbřišku.
Jinak ve středu první UTZ. To jsem na ty dárečky zvědavá ![]()
@Mik.Martina každá to má jinak
ja trpěla poslední dva dny a rikala jsem si, jestli to ze me nevyndaji tak se zblaznim
to dáš.. říkej si ještě pár dni
treba tam mas uz hoodne folikulu
je toto dobré znamení že krásně reagujes na stimulku
držím palce
@Dysis1 dekuju za podporu, ja si připadám jak blbec
, bojim se to i říct nahlas. Jinak si to teda oduvodnuji vysokými dávkami a ze mam jen jednu stranu, tak proste se snazi makat za dva. Ani nevím jak dlouho se stimuluje, to mě nějak z hlavy vypadlo.
![]()
@Mik.Martina cca 11dni
úplně te chápu.. taky jsem byla rada za holky co mi radily
hold vše je jednou poprvé a jsme z toho vykulene
tak to pokud mas jeden tak se ti nedivím ![]()
@Mik.Martina to zvládnea. Zrejme ti dobre rpstou folikuly. Stimulce je neprijemna ale je to kratke casove obdobi tak se da zvladnout. ![]()
Ahpj dnes 11 den po Et a na testu se objevila slaba druha carka. Co myslite?
@Morgaine2303 ahoj, pěkný duch vypadá to na dobré cestě
Jak staré jsi měla,,mimčo,, ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Krásný test. Moc gratuluji k tehu!