IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
30.4.20 17:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píší raději anonymně kvůli příbuzné. Dnes jsem 9ty den po KET 3 denního embrya, doma jsem měla jen ovu test, někde i holky psali ze muže taky ukázat dříve těhu ( samozřejmě na to nespolehám) co nejdřív pomažu pro TT. Jen nevím jak vyhodnotit ten OVU dělala jsem všudy všeho 3krat a nikdy jsem takovou čaru neměla.

Krásný test. Moc gratuluji k tehu!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.20 17:35

@kveta112 myslíš???
Nu je to OVUlacni, tak si nejsem jistá :zed: proto se ptám jestli mate někdo zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
18
1.5.20 05:41
@Anonymní píše:
@kveta112 myslíš???
Nu je to OVUlacni, tak si nejsem jistá :zed: proto se ptám jestli mate někdo zkušenost.

Zkušenosti nemám, ale četla jsem, že ovulacni test reaguje na hcg stejně jako na lh (které primárně měří), takže by to mohlo vyjít! Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.20 14:17

@eva90 děkuji za zprávu zkoušela jsem dnes ( teď odpoledne ) já blbá :mrgreen: TT Aaa tady je můj duch :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1127
1.5.20 18:14

Stimulace / MS

Předem se omlouvám za opakovaný dotaz, ale nejsem si jistá zda je lepší stimulovat od zitra, nebo az v neděli :nevim:

Dopolko silnější špinění, od 14 hod standartni MS (jak když podrezou kravu) :mrgreen: - pardon za ta silná slova.

Prosím o radu děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.5.20 18:30

@Mik.Martina začala bych zítra Marti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
1.5.20 19:37

@Mik.Martina určitě od zítra :palec: doktorka mi rikala ze pokud dostanu ms do 17.00hod mam to počítat jako ten první den cyklu :) hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.5.20 22:04

@Rachel_cz Nazdarek :dance: Jak dopadla včera krev? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.5.20 20:06

Stimulace

Zdravím :hug:, ženy taková otázka od cesty. Jak jste snášely stimulaci? Já jsem si říkala jak to bude v pohodě, ze to přijde treba az koncem, ale ja jsem jak balon a uz od druhého dne, kdy teda to přisuzuji spíš MS, mam pocit stale na curani a hlavne takovy tlak v podbřišku. :mrgreen: Jinak ve středu první UTZ. To jsem na ty dárečky zvědavá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
4.5.20 20:13

@Mik.Martina každá to má jinak :) ja trpěla poslední dva dny a rikala jsem si, jestli to ze me nevyndaji tak se zblaznim :lol: to dáš.. říkej si ještě pár dni :lol: treba tam mas uz hoodne folikulu :lol: je toto dobré znamení že krásně reagujes na stimulku :) :palec: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.5.20 20:17

@Dysis1 dekuju za podporu, ja si připadám jak blbec :lol:, bojim se to i říct nahlas. Jinak si to teda oduvodnuji vysokými dávkami a ze mam jen jednu stranu, tak proste se snazi makat za dva. Ani nevím jak dlouho se stimuluje, to mě nějak z hlavy vypadlo. :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
4.5.20 21:20

@Mik.Martina cca 11dni :) úplně te chápu.. taky jsem byla rada za holky co mi radily :) hold vše je jednou poprvé a jsme z toho vykulene :) tak to pokud mas jeden tak se ti nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.20 06:23

@Mik.Martina to zvládnea. Zrejme ti dobre rpstou folikuly. Stimulce je neprijemna ale je to kratke casove obdobi tak se da zvladnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.20 06:25

Ahpj dnes 11 den po Et a na testu se objevila slaba druha carka. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.5.20 06:54

@Morgaine2303 ahoj, pěkný duch vypadá to na dobré cestě :srdce: Jak staré jsi měla,,mimčo,, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí