Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stella15 to me mrzi… i pres zvyseny utrogestan?
jdes dnes na krev?
@Kater90 byla jsem rano, tak si v 1 budu volat a uvidí se
mám zvýšení na 2-2-2, uvidíme, budu se modlit aby to bylo ok.Vic stejně nezmuzu ![]()
@kveta112 no to asi nebude, tece Jasne červená a test zeslabl…podle krve vysadim utrogestan ![]()
@Stella15 moc držím palce, ať to dopadne dobře!
Dneska jsem šla na transfer. Do pátého dne se udrželo 10 embryí, měla jsem velkou radost a jedno mám už u sebe a 9 šlo na mražení. Kdybyste měly doporučení, jak se teď chovat, jestli jen klidnější režim nebo vyloženě ležet. Tady mi jen řekli opatrně a žádný sporty ![]()
Díky moc všem za podporu ![]()
@Stella15 to me mrzi..
zavolej doktorce ona se o me skvěle vzdy postarala za dva dny zase na odběr krve a tam to bude jasné..me v tvem případě uz hcg klesalo.. budu držet palce, ale naději moc velkou ti davat nebudu.. hlavou vzhůru příště to vyjde..
(lepší ted než později ber to takhle )
Holky moc dekuju, hcg je jenom 280, pořad krvacim, naději nemám už, ale máme ještě tři mrazacky, možná si dam chvíli pauzu, mám ještě čas, je mi 25 a mám 16 měsíčního chlapecka a to je moje štěstí, hug: moc vám všem přeju aby se zadarilo
![]()
@Stella15 jasne uzivej jara
nějaký nezdar nas holky přeci neslozi.. my to jednou dame ![]()
Holky mam pouze jeden vaječník, vůbec nevim kolik by mohla být úroda. Mám teda vyšší dávky gonalu. Nástup stimulace mam začátkem května
máte tady některá zkušenosti? DĚKUJI ![]()
@Mik.Martina píše:
Holky mam pouze jeden vaječník, vůbec nevim kolik by mohla být úroda. Mám teda vyšší dávky gonalu. Nástup stimulace mam začátkem květnamáte tady některá zkušenosti? DĚKUJI
Já jsem rekordmanka v minimu vajíček. Ale asi byla špatně stimulace.
@kveta112 jakoupak jsi měla, případně jaké dávky?
Určitě pri dalším pokusu to dopadne, když uz doktoři vědí jak tvé tělo moc nezareagovalo. ![]()
@Stella15 jeste to nevzdavej!!! Nechci ti davat falesne nadeje, ale nemusi byt vse ztraceno.. odpocivej a dej urcite vedet. Pujdes jeste v pondeli znovu?
@eva90 super uroda!!!
Urcite prvni dva dny odpocivej..a jez ananas ![]()
Ale zalezi na kazdym..ja sem 1.KET tyden jen lezela a pak uz normalne a nedopadlo to…a ted jsem jen po ket odpocivala a druhy den uz normalne a chytlo se ![]()
@Kater90 díky moc! Ananas jím a odpočívám a maximálně půjdu na zahradu nachytat vitamin D
a od pondělí budu pracovat, ale mám homeoffice, takže opravdu nic náročného fyzicky
testovat se mám až 10.5. tak to nevím, jestli vydržím
ale jsem teď mnohem víc v pohodě než při stimulaci a při čekání na vývoj embryí a snažím se myslet pozitivně ![]()