IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4084
19.4.20 08:05

@Mišule06 ahojky, muzu se zeptat, kam v Plzni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.20 08:19

@LucieKLuc Do Natalartu ;) Ty chodíš taky v Plzni?!
@Stella15 Ahoj, já budu jist ananas poprvé takže jen ten střed? Nebo normalka cely plátek :think: a 3 dny před pak den transferu a 2 dny po? :potlesk: Každý píše jinač :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.20 08:21

@Dysis1 uvidíš, určitě Vám to taky povolí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4084
19.4.20 08:24

@Mišule06 mockrat dekuju. Byli jsme na Slovensku a uvazujeme o presun do Plzne. Proto me zaujalo, kam chodis a jestli ses spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.4.20 08:27

@Mišule06 já si stojím za tím koupíš cely ananas, rozkrajis na 5 plátku a jíš 4 dny před ket a v den ket /et, víc ne, cely plátek s tím středem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.20 08:35

@LucieKLuc Takhle vím, že jsou v Plzni centra 2, ;) někdo nadává na jeden, další na druhý, 8) někdo říká ze v Natalartu je to,,levnější,, ale to netušíme, zatím je to moje 1IVF a první KET. Já osobně jsem spokojená v Natalartu, (Žádné nepříjemné sestřičky, a divni doktoři, jak už jsem kolikrát tu četla ) :nevim: mám i PCOS a tak jsme stimulaci přizpůsobili a nejnižší dávnou aby nenastal hyperstimulak, a mužů říct cítila jsem se po celou dobu, jako bych žádnou stimulku neměla, ale juuu každá jsme jiná :dance: Tak uvidíš, co vyberete pro :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.20 08:39

@Stella15 Díky díky, je připraven :srdce: a Tobě gratuluji k //… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
19.4.20 09:56
@Mišule06 píše:
@Stella15 Díky díky, je připraven :srdce: a Tobě gratuluji k //… :srdce:

Nádherny kus.Ja bych ho musela udělat kryoananas. Já jdu až koncem května.

• Citovat
  • Upravit
4084
19.4.20 10:13

@Mišule06 mockrat dekuju. Nemas nahodou cenik pro samoplatce? Docela by me zajimalo srovnani cen. Dekuji a tobe drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.20 10:48

@LucieKLuc Úplně nevím, to by jsi si musela třeba zkusit zavolat do obou center, ale mám kolegyni a ta by chtěla druhé k malé(41let už Ji je) a v našem CAR ji řekli ať počítá kolem 70 tisíc jako samoplátce.

@kveta112 Do května to uteče jako voda, :srdce: A brzo budeš mít určo také // :oops:

@Stella15 A ty jsi měla ji staré embryjko na KET? Jestli mužů vědět. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.20 12:18

Ahoj :) tak jsem po opu a měla jsem 24 folikul, ale z toho jen 13 vajíček a z toho 11 zralých. Zatím se počítá s ET, máme isci a prodlouženou kultivaci, tak se modlím, at se jich co nejvic oplodní a nejaka udrží. Mate někdo zkušenost s tolika prázdnými folikuly? :nevim: A jak dlouho vás bolelo po opu břicho? Díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
19.4.20 12:29

@Stella15 krasna carka!!! Ja jsem taky jedla ananas kazdy den od 2 dny pred KET a naposledy 2 dny po KeT a taky se zadarilo..urcite doporucuji!! Nevim jestli to bylo ananasem ale urcite jako podpora dobry… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4084
19.4.20 12:47

@Mišule06 dekuji, z toho druheho mi cenik uz poslali, rak jsem byla zvedava, jak moc se lisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.20 13:11

@LucieKLuc
Tak schválně dej vědět :) třeba ve finále, ty tlachy ze kde je to,,levnější,, budou blbosti a bude to tak na stejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
19.4.20 13:57

Natalart

@LucieKLuc ahoj, já jsem do Natalartu chodila. Přesně jak píše Mišule, tak někdo nadává na jeden a někdo zase na druhý CAR. Každému vyhovuje něco jiného. Já tam byla moc spokojená. Akorát mi nevyhovoval dr. Bouše, tak jsem přešla k Rokytovi ( má takový pozitivní přístup). Ale zase o Boušem říkají, že je odborník. Jinak ceník jsem nikdy neviděla( neřešila jsem penize), ale vždy mi řekli, kolik to stojí.
Jinak co jsem se bavila s holkama z druhého CAR v Plzni, tak vychází Natalart o něco levněji. Ale je to třeba 500-1000 za jeden úkon ( třeba za KET). Ale beru to, když je to přes pojišťovnu, netuším rozdíl u samoplatců.
Přeji, ať se co nejdříve zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital