Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jak zvládáte to čekání na potvrzení, jestli se vajíčka oplodnila atd? Já pracuju z domova, ale stejně jsem z toho strašně nervózní a pořád na to myslím, i když vím, že teď už to nijak neovlivním ![]()
@eva90 píše:
Holky, jak zvládáte to čekání na potvrzení, jestli se vajíčka oplodnila atd? Já pracuju z domova, ale stejně jsem z toho strašně nervózní a pořád na to myslím, i když vím, že teď už to nijak neovlivním
No, byly to nervy. Volali mi hned druhý den, jestli se ta vajíčka oplodnila. Ty ještě nevíš? Určitě se všechna krásne oplodnila.
@kveta112 píše:
No, byly to nervy. Volali mi hned druhý den, jestli se ta vajíčka oplodnila. Ty ještě nevíš? Určitě se všechna krásne oplodnila.
Říkali mi ať si zavolám až v úterý ráno, máme prodlouženou kultivaci, tak asi proto? Jsou to strašný nervy ![]()
@eva90 píše: Říkali mi ať si zavolám až v úterý ráno, máme prodlouženou kultivaci, tak asi proto? Jsou to strašný nervy
Kolik jsi měla? 15? Tak to vidím, že do 5.dne to dalo 15,14.
@Stella15 mela jsem 899,5
ja mam takovou radost…snad vse bude dobre…
@Kater90 To je úžasný,
já půjdu nejspis v pátek, kdy mas další kontrolu?
@Stella15 zitra teprve zavolam vysledky do CAR, byla sem u nas jako samoplatce..uvidim kdy me poslou znovu nebo jaky bude dalsi postup..
@Dysis1 ano dnes je to 14 den po KeT
doufam ze vse bude nadale v poradku..
Zdravim holky jsem po telefonické konzultaci a doktorka mi rekla, ze muzu na transfer v květnu, ale že populace se teprve ted zámoří az vse uvolní a ze je opravdu velké riziko pro prcka ze doporucuje počkat 2-3 mesice tak ja ted nevim.. mam se rozhodnout ![]()
@Dysis1 píše:
Zdravim holky jsem po telefonické konzultaci a doktorka mi rekla, ze muzu na transfer v květnu, ale že populace se teprve ted zámoří az vse uvolní a ze je opravdu velké riziko pro prcka ze doporucuje počkat 2-3 mesice tak ja ted nevim.. mam se rozhodnout
Já jdu v květnu. Vir tu může být dlouho a celního bylo dost.
@Dysis1 přesně jak říká @kveta112 vir tu muže být dlouho, ono se stim asi i nějak počítá ze bude si myslím
… Je to samozřejmě na Tobě, nikdo nechce ohrozit mimčo, ale na stranu druhou, kdyby jsme otěhotněli přirozeně, tak tomu taky nezabráníš. Držím palce při rozhodování.
@Mišule06 taky si říkám
čekají tam na nás a nejak to dáme.. risk je zisk