Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kater90 ahoooj prosím už te objednali?:) zajimalo by mě po jaké době zvou na utz
já jdu na krev až v pátek prave ![]()
@Dysis1 Já bych do toho taky normálně šla. V mým centru tohle vůbec neřeší, ani neměli zavřeno. Jen v březnu, když to začalo, mi nabízeli odklad, ale když nikdo nezaručí jak dlouho by ten odklad trval… 🤷♀️
Jdi do toho, budu držet palce ☺️️
Ahoj. Ja jsem rozhodnuta do KET jit taky. Ted jen cekam na MS. Nemyslim, ze to tady bude chvili a rok se mi cekat fakt nechce a navic si myslim, ze cekat mesice nema smysl, protoze je spise predpoklad zhorseni situace v podzimnich mesicich, kde se bude navic jeste populace promorovat chripkou. Ted se to dost vsude resi a je karantena, ta ale pozdeji nebude z ekonomickych duvodu podle me mozna a spis bych ocekavala problem.
@TerkaBohl Přesně tak, teď když vám to vyjde, tak strávíte to nerizikovější období (první 3 měsíce) vlastně v karanténě, takže to riziko je asi nižší než bude za pár měsíců…
Ale bůhví co bude za těch pár měsíců 😁
@Stella15 rekli mi ze hodnota ok a ze se muzu objednat ke svemu gynekologovi, kdyz to mam do CAR daleko
takze se tam teprve objednam, ale rada bych to jeste nechala az na ten 5-6 tyden asi ![]()
Ahoja holky ![]()
Tak hlásím, že už mám mrazáčka u sebe
… hezky pěkně si poležím 2 hoďky a hurá domu ![]()
@Mišule06 píše:
Ahoja holky
Tak hlásím, že už mám mrazáčka u sebe… hezky pěkně si poležím 2 hoďky a hurá domu
Tak to budeš mít ok. A snad to vyjde. A papas ananas?
Ahoj holky, tak včera mi řekli, že se oplodnilo všech 11 vajíček a v pátek by měl být transfer, ale mám si volat v pátek ráno, aby mi řekli, co a jak. Máte zkušenost, kolik jich to dalo do toho 5. dne? A ještě jedna otázka - beru utrogestan a prednison, ale asi bych neměla už v den trasnferu, nebo? Já si tam kdyžtak zavolám, ale říkala jsem si, jestli náhodou nevíte
díky moc a všem vám moc držím palce ![]()
@eva90 ano nevysazovat brát dále po transferu ti to mozna navýší.. hodne stesti me ze 7 oplodnenych zbyli 3 do pátého dne, ale opravdu kazda to ma jinak
nekomu vydrží všechny nekomu bohužel nic ![]()
@Mišule06 hooodne štěstí ![]()
@eva90 píše:
Ahoj holky, tak včera mi řekli, že se oplodnilo všech 11 vajíček a v pátek by měl být transfer, ale mám si volat v pátek ráno, aby mi řekli, co a jak. Máte zkušenost, kolik jich to dalo do toho 5. dne? A ještě jedna otázka - beru utrogestan a prednison, ale asi bych neměla už v den trasnferu, nebo? Já si tam kdyžtak zavolám, ale říkala jsem si, jestli náhodou nevítedíky moc a všem vám moc držím palce
Super úroda! To zbyde hodně I na 1,2,3, sourozence do budoucna.
@Dysis1 píše:
@eva90 ano nevysazovat brát dále po transferu ti to mozna navýší.. hodne stesti me ze 7 oplodnenych zbyli 3 do pátého dne, ale opravdu kazda to ma jinaknekomu vydrží všechny nekomu bohužel nic
@Mišule06 hooodne štěstí
To jsem nevěděla, že to někomu i z tak velkého počtu nedá ani 1 třeba.
@kveta112 s holkama co si pisu tak i to se bohužel stalo nebo se špatně rozmrazila a rozpadli se.. stát se může vše.. ale tim nechci nekoho strašit jsem optimista ve všem ale v ivf jsem realista a počítám s každou variantou pak je lepší být překvapen 😊
Zdravím,
prosím zda některá z Vás nejde na ET ted nekdy v brzké době, případně zda nevíte jak je na tom Sanus s ET. ![]()