Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kveta112 ja mam treba z 15 oplozenych 9 zamrazenych. Rozmrazovani bych se nebala, na to jsem se primo ptala a pry jsou to vyjimky. Urcite to vyjde a budes jich mit dost ![]()
Ahoj holky
V pondělí jsem byla na OPU - 1 IVF a odebrali 6 vajíček do druhého dne zbyly dvě oplodněná embrya, která se prý vyvíjí dobře. V pátek bych měla jít na transfer. Máte některá zkušenosti s tím, že i s takhle malým počtem se zadařilo?
@Morgaine2303 píše:
Ahoj holky
V pondělí jsem byla na OPU - 1 IVF a odebrali 6 vajíček do druhého dne zbyly dvě oplodněná embrya, která se prý vyvíjí dobře. V pátek bych měla jít na transfer. Máte některá zkušenosti s tím, že i s takhle malým počtem se zadařilo?
Já měla pouze 2 vajíčka a zbylo 1 a stále čekám na zavedení.
Tak já jsem dnes mluvila s doktorkou. Na 30.dubna jsem objednaná na UZ. To mě řeknou, kdy půjdu na transfer a kdy si mám nechat udělat před transferem PCR test na koronavir. Samozřejmě jako samoplatce
Bez testu si mě nevezmou na sál. Už teď lupu 3× denně estrofem a kyselinu listovou
Uvažuji jestli si mám zaplatit lepidlo
Máte někdo zkušenosti s embryoglue?
@Stella15 píše:
Tak jsem holky začala špinit, hrozne se bojím…
To bude dobré. ty jsi už těhotná, že?
@Jeřabina1 píše:
Tak já jsem dnes mluvila s doktorkou. Na 30.dubna jsem objednaná na UZ. To mě řeknou, kdy půjdu na transfer a kdy si mám nechat udělat před transferem PCR test na koronavir. Samozřejmě jako samoplatceBez testu si mě nevezmou na sál. Už teď lupu 3× denně estrofem a kyselinu listovou
Uvažuji jestli si mám zaplatit lepidloMáte někdo zkušenosti s embryoglue?
Na embryoglue taky sháním recenze.ja budu investovat do hatchingu, ten mi přijde důležitější.
@kveta112 zítra jsem měla jít na krev, testy jsem měla pozitivní
@Jeřabina1 ja s nim mam dobré zkušenosti
ted do KET si ho budu davat take.. kazdy rika ze to je zbytečné, ale co už 4tis navic v takové sumě nic není
a každé procento se počítá
drzim palce ![]()
@Stella15 to jsem mela take pokaždé, ale se špatným koncem, ale znám holciny co i krvacely a bylo vše dobré.. těžko říci co se tam děje
nemysli na to.. dokavad není ms vždy je naděje a veliká..
@Stella15 jeste ti poradim skoč si za doktorkou a řekni ji to.. me kvůli tomu vyšetřovala
treba ti nasadi nejake leky nebo zvýší utrogestan
@Dysis1 no na mě není ještě co vyšetřovat, utrogestan jsem si navysila sama a dala ascorutin, tuk tuk zatím dobrý
Tak ja se konečně přidávám, mam léky jiz u sebe a okolo 1.-2.5. Začínám stimulovat ![]()
@Stella15 vysetrovala me zrcadlem zda se cipek otevírá.. ascorutin je fajn ![]()
@Dysis1 já jsem též oboru dá se říct, s vyšetřování zrcadlem je na konci 4tt dle mě nesmysl
… jinak opět spinim, daleko víc než včera, už to vidím bledě…