IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
26.4.20 14:13

@Mik.Martina tak to máme fakt stejně :) už ať je ten týden za námi a směle do toho :potlesk: sice mám strach, ale těším se, že se konečně začne něco dít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
26.4.20 14:30

@Werushk To mi povídej :), můj první pokus tak jsem lehce nervózní. Ale to nadšení z případného prďolky je silnější. Ať už první, druhý nebo šestý pokus. Hlavní jex že pro to uděláme maximum. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
26.4.20 14:37

@Mik.Martina mám to stejně, v podstatě jsme rozhodnutí pro IVF od ledna a vždy do toho něco vlezlo, ať už čekání na pojišťovnu, moje nachlazení nebo koronavirus :zed:
Jak dlouho se vlastně snažíte a kolik ti je let? Jinak jak píšeš o těch pokusech, tak věřím, že každý další pokus je o něco těžší :roll:
Snad se vše vydaří při 1.IVF a bude taky hodně mrazáčků :mrgreen: určitě bychom pak chtěli sourozence :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
26.4.20 14:48

@Werushk Pisnu do soukromého chatu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.4.20 08:26

Trocha motivace... tedy snad ????

Zdravím, chci vás trošku namotivovat, protože vím, co to je, když pořád ne a ne najít ty vytoužené dvě čárky.
Po třech letech konečně první pozitivní test. Zadarilo se po ET. Inseminace 3× bez uspechu. Oba jsme zdraví, žádný problém nenašli a přesto se nedařilo.
No teď už to vypadá o dost lépe. ET 16.4., vkládali mi 5ti denní oplodněné vajíčko. První test 25.4. a druhý 27.4., obojí ráno, čárka sílí.
Sice ještě není zdaleka vyhráno, ale už i tohle je pro nás úspěch🙂
Pícham Agolutin a užívám listovku a Estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.20 08:34

@Rachel_cz wow moc gratuluji!!! :srdce:

Můžu se zeptat, měla jsi po ET nějaké bolesti? Mě včera hrozně bolelo břicho, skoro jako při menstruaci (a ty mívám hodně silné), tak mě to trochu vyděsilo :( dneska už lepší, ale břicho pořád cítím a mám strašně citlivá prsa, ale to připisuju utrogestanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.4.20 08:51

@eva90 Je to v pořádku, měla jsem to taky, držím palce.
Děkuji za gratulaci, mám radost 🙂 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.20 10:48

@Rachel_cz Díky moc! Volala jsem si pro jistotu do caru, protože jsem od začátku měla podezření na OHSS, tak mi řekli, ať přijedu. Udělali ultrazvuk a vše vypadá dobře, žádná volná tekutina ani tak, ale samozřejmě se to může změnit a výsledky krve budou volat, když tam bude něco špatně. Tak hodně piju, jím bílkoviny a tak. Psychicky jsem na tom naštěstí dobře ne jako při stimulaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
27.4.20 11:25
@Rachel_cz píše:
Zdravím, chci vás trošku namotivovat, protože vím, co to je, když pořád ne a ne najít ty vytoužené dvě čárky.
Po třech letech konečně první pozitivní test. Zadarilo se po ET. Inseminace 3× bez uspechu. Oba jsme zdraví, žádný problém nenašli a přesto se nedařilo.
No teď už to vypadá o dost lépe. ET 16.4., vkládali mi 5ti denní oplodněné vajíčko. První test 25.4. a druhý 27.4., obojí ráno, čárka sílí.
Pícham Agolutin a užívám listovku a Estrofem. [/citace
@Rachel_cz píše:
Pícham Agolutin a užívám listovku a Estrofem.

Za pár měsíců je na světě a to bude ještě lepší než teď. Nádhera, dala bych za to samé vše.

• Citovat
  • Upravit
3265
27.4.20 12:19

@eva90 to je dobře, jistota je jistota ;) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.4.20 12:21

@Werushk děkuji moc, snad ot klapne. Drží palce, aby se zadarilo vsem, je to krásnej pocit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.4.20 12:27
@kveta112 píše:
Za pár měsíců je na světě a to bude ještě lepší než teď. Nádhera, dala bych za to samé vše.

Je to krásný pocit, chlap úplně nadsenej, pořád mi chce sahat na břicho. Včera někde našel, jaky už „TO“ má rozměr a nějaký povídání, co jíst atd. Chtěla jsem objednat nějakou prasečinku - BurgerKinga - a on místo toho udělal steaky :lol: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.4.20 13:19

Kofein při IVF

Holky, nevím zda nejsem už blázen :lol:, ale i tak se zeptám na Vás nazor.

Četla jsem článek, že v rámci stimulace je lepší veškerý kofein vyřadit. Piji 2× denně v praci kavu z kávovaru včetně mléka. Nevim zda to nemám zkusit omezit.

Jinak pokud jsem doma tak si nedávám, jen čaj. :roll:

Děkuji moc za reakci, a pardon za blbý dotaz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.4.20 16:30

@Mik.Martina ahoj, no já nic neomezovala a zadarilo se. Dvě kafe denně nejsou nic. Ted se přiznám, že na něj už vůbec nemám ani chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.4.20 18:34

Ahoj holky, tak vime vysledky dopadli bohuzel spatně. Bohuzel z mich vajiček nepoznaji zda by tedy miminko zdedilo nemoc po me.Tak mame jedinou moznost a to jit do darovanych vajiček. Tak ted cekame na email od pani doktorky s pokynama jak ted dal budem pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí