IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
27.4.20 18:36

@JanickaJa to mě mrzí, ale určitě to i tak dopadne dobře :kytka: držím pěsti ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
27.4.20 19:59
@Mik.Martina píše:
Holky, nevím zda nejsem už blázen :lol:, ale i tak se zeptám na Vás nazor.

Četla jsem článek, že v rámci stimulace je lepší veškerý kofein vyřadit. Piji 2× denně v praci kavu z kávovaru včetně mléka. Nevim zda to nemám zkusit omezit.

Jinak pokud jsem doma tak si nedávám, jen čaj. :roll:

Děkuji moc za reakci, a pardon za blbý dotaz :P

Já nepiju kávu, ale asi bych to omezila.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
27.4.20 20:01
@JanickaJa píše:
Ahoj holky, tak vime vysledky dopadli bohuzel spatně. Bohuzel z mich vajiček nepoznaji zda by tedy miminko zdedilo nemoc po me.Tak mame jedinou moznost a to jit do darovanych vajiček. Tak ted cekame na email od pani doktorky s pokynama jak ted dal budem pokracovat.

Bude to v pohodě. Moc držím palce.

• Citovat
  • Upravit
1000
27.4.20 20:45

@Mik.Martina dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.4.20 20:46

@kveta112 Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
28.4.20 09:05

@Mik.Martina
Ahoj, já jsem kafe při stimulaci normálně pila, já teda piju jen ráno, ale myslím, že ani dvě kávy za den nevadí :kytka: hlavně se kvůli tomu nestresovat, to může uškodit víc, než nějaký kafe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
28.4.20 16:13

Ahoj holky…
tak já se z toho zblázním :roll: první dvě MS po IVF (bez transferu) proběhly v termínu a teď další cyklus už mám 3 dny zpoždění. :nevim: Nevím co se děje, zkoušela jsem test v den MS a den potom a byl negativní. Od tý doby jsem netestovala…břicho bolí.

Normálně bych řekla, že mám rozhašený hormony po tom IVF, ale když ty dvě menstruace předtím byly v termínu :cert: měla jste to některá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
28.4.20 19:34
@yogina píše:
Ahoj holky…
tak já se z toho zblázním :roll: první dvě MS po IVF (bez transferu) proběhly v termínu a teď další cyklus už mám 3 dny zpoždění. :nevim: Nevím co se děje, zkoušela jsem test v den MS a den potom a byl negativní. Od tý doby jsem netestovala…břicho bolí.Normálně bych řekla, že mám rozhašený hormony po tom IVF, ale když ty dvě menstruace předtím byly v termínu :cert: měla jste to některá podobně?

Já měla po odběru vajíčka MS za 2 dny a další za asi 40.

• Citovat
  • Upravit
18
29.4.20 10:57

@Rachel_cz ahoj, mohla bys mi prosím poradit, kdy je nejlepší testovat? Nechci moc brzy, abych neměla falešně pozitivní test kvůli ovitrelle injekcím (jo, měla jsem dvě :D ) Ty jsi testovala 9. den po ET, viď? To by u mě bylo u mě bylo 16. dní po těch injekcních ovitrelle a to by snad mohlo už být ok? Díky moc za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.4.20 11:39

@eva90 ahoj, nejsem v tom nějak zbehla, prostě jsem to zkusila s tím, že po výsledku nebudu dělat závěry a ono se zrovna povedlo. Dělala jsem test po 9ti dnech, pak ještě kontrolní po dvou dnech. Když ti bude čárka šílí, je to na dobré cestě 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.4.20 12:44

@Rachel_cz ok, díky moc :) není mi moc dobře od žaludku a bolí mě hlava a strašně ráda bych to přisoudila příznakům, ALE spíš si myslím, že to jsou všechny ty hormony, co jsem měla, a co do sebe pořád cpu, protože na příznaky je asi opravdu moc brzo :) každopádně díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.4.20 13:01

@eva90 na příznaky je opravdu brzy, vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
30.4.20 12:15

@Stella15 tak jak to s tebou dopadlo? Uh ses doouho neozvala!
Ja dnes byla na UTZ a uz bylo :srdce: nejkrasnejsi pocit po tech letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.20 15:46

Ahoj holky, píší raději anonymně kvůli příbuzné. Dnes jsem 9ty den po KET 3 denního embrya, doma jsem měla jen ovu test, někde i holky psali ze muže taky ukázat dříve těhu ( samozřejmě na to nespolehám) co nejdřív pomažu pro TT. Jen nevím jak vyhodnotit ten OVU dělala jsem všudy všeho 3krat a nikdy jsem takovou čaru neměla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.20 16:32

Teď ještě tady fotky, mě přijde ze se více vybarvil :think: a předem se omlouvám, jestli je dotaz nevhodný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex