Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JanickaJa to mě mrzí, ale určitě to i tak dopadne dobře
držím pěsti ✊
@Mik.Martina píše:
Holky, nevím zda nejsem už blázen, ale i tak se zeptám na Vás nazor.
Četla jsem článek, že v rámci stimulace je lepší veškerý kofein vyřadit. Piji 2× denně v praci kavu z kávovaru včetně mléka. Nevim zda to nemám zkusit omezit.
Jinak pokud jsem doma tak si nedávám, jen čaj.
Děkuji moc za reakci, a pardon za blbý dotaz
Já nepiju kávu, ale asi bych to omezila.
@JanickaJa píše:
Ahoj holky, tak vime vysledky dopadli bohuzel spatně. Bohuzel z mich vajiček nepoznaji zda by tedy miminko zdedilo nemoc po me.Tak mame jedinou moznost a to jit do darovanych vajiček. Tak ted cekame na email od pani doktorky s pokynama jak ted dal budem pokracovat.
Bude to v pohodě. Moc držím palce.
@Mik.Martina
Ahoj, já jsem kafe při stimulaci normálně pila, já teda piju jen ráno, ale myslím, že ani dvě kávy za den nevadí
hlavně se kvůli tomu nestresovat, to může uškodit víc, než nějaký kafe ![]()
Ahoj holky…
tak já se z toho zblázním
první dvě MS po IVF (bez transferu) proběhly v termínu a teď další cyklus už mám 3 dny zpoždění.
Nevím co se děje, zkoušela jsem test v den MS a den potom a byl negativní. Od tý doby jsem netestovala…břicho bolí.
Normálně bych řekla, že mám rozhašený hormony po tom IVF, ale když ty dvě menstruace předtím byly v termínu
měla jste to některá podobně?
@yogina píše:
Ahoj holky…
tak já se z toho zbláznímprvní dvě MS po IVF (bez transferu) proběhly v termínu a teď další cyklus už mám 3 dny zpoždění.
Nevím co se děje, zkoušela jsem test v den MS a den potom a byl negativní. Od tý doby jsem netestovala…břicho bolí.Normálně bych řekla, že mám rozhašený hormony po tom IVF, ale když ty dvě menstruace předtím byly v termínu
měla jste to některá podobně?
Já měla po odběru vajíčka MS za 2 dny a další za asi 40.
@Rachel_cz ahoj, mohla bys mi prosím poradit, kdy je nejlepší testovat? Nechci moc brzy, abych neměla falešně pozitivní test kvůli ovitrelle injekcím (jo, měla jsem dvě
) Ty jsi testovala 9. den po ET, viď? To by u mě bylo u mě bylo 16. dní po těch injekcních ovitrelle a to by snad mohlo už být ok? Díky moc za každou radu
@eva90 ahoj, nejsem v tom nějak zbehla, prostě jsem to zkusila s tím, že po výsledku nebudu dělat závěry a ono se zrovna povedlo. Dělala jsem test po 9ti dnech, pak ještě kontrolní po dvou dnech. Když ti bude čárka šílí, je to na dobré cestě 🙂
@Rachel_cz ok, díky moc
není mi moc dobře od žaludku a bolí mě hlava a strašně ráda bych to přisoudila příznakům, ALE spíš si myslím, že to jsou všechny ty hormony, co jsem měla, a co do sebe pořád cpu, protože na příznaky je asi opravdu moc brzo
každopádně díky za rady ![]()
@Stella15 tak jak to s tebou dopadlo? Uh ses doouho neozvala!
Ja dnes byla na UTZ a uz bylo
nejkrasnejsi pocit po tech letech…
Ahoj holky, píší raději anonymně kvůli příbuzné. Dnes jsem 9ty den po KET 3 denního embrya, doma jsem měla jen ovu test, někde i holky psali ze muže taky ukázat dříve těhu ( samozřejmě na to nespolehám) co nejdřív pomažu pro TT. Jen nevím jak vyhodnotit ten OVU dělala jsem všudy všeho 3krat a nikdy jsem takovou čaru neměla.
Teď ještě tady fotky, mě přijde ze se více vybarvil
a předem se omlouvám, jestli je dotaz nevhodný…