Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Docela uvažuju nad tím asistovaným hatchingem. Máte s tím některá zkušenost?
Ahoj holky ![]()
Mužů se přidat?!
po nevydařeném ET v lednu, mě čeká po dnešním kontrolním UTZ ve středu poprvé KET (konečně nam opět otevřeli CAR) a jsem děsně nervózní. Co Vy jak to zvládáte?
@Mišule06 píše:
Ahoj holky
Mužů se přidat?!po nevydařeném ET v lednu, mě čeká po dnešním kontrolním UTZ ve středu poprvé KET (konečně nam opět otevřeli CAR) a jsem děsně nervózní. Co Vy jak to zvládáte?
No, uvidíme. Zatím se těším i trochu bojím. V téhle době.
@kveta112 Jasný, tomu rozumím zas na stranu druhou nikdo neví jak dlouho to tu bude
![]()
@Dysis1 Já chodím v Plzni 🙃…
@Dysis1 Joooop v Černicich, Ty chodíš kde?!
Jsem nějak nestihla přečíst všechny příspěvky, tak se ptám…
@Mišule06 gennet Liberec
právě jsem rada jestli povolili ted KET ![]()
@Dysis1 ano ano, volala jsem před velikonoci a řekla ze mám zavolat PO
aaa hnedka v úterý mi řekla ze když jsem 13DC tak pátek byl UTZ a sliznice krásná tak ve středu KET, mám už nachystanej ananas a uvidíme.
@Mišule06 no to drzim palce me by to mohla udelat pristi tyden kdyz teda rekne ano ![]()
Holky, k čemu pomáhá ten ananas? A je to nějak prokázané? Já teď hodně zjišťuji, v květnu mám mít KET, když vše bude probíhat hladce i ten vir.
Ja vždy jedla ananas (ten stred) a vždycky se zadarilo, dneska jsem 8. Den po ket ![]()
Tak jsem volala do Gennetu. Dneska 1.dc a 7.5. jdu na ultrazvuk před stimulaci, tak snad to bude dobré a koncem května půjdu na KET. Jinak embryo má jen 4dny, jsem myslela, že 5. A má známku 1.
tak nevím. Pry dávají i 2denni. Jsem měla málo vajíček. Druhé embryo to vzdalo, tak asi mrazili dříve.