Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kveta112 tak zatím chtějí jen částečně vysokoškoláky a maturanty ne? No i když ono člověk řekne ze už mají rozum, ale v tehlech letech
jsou jak utržený z řetězu. No budeme doufat ze to dobre dopadne. Já mám doma taky školáka v 5 třídě a rozhodne nechci aby do školy šel. Dojizdi do školy autobusem a už vidím jak odejdou ze školy a budou mít vzorne nasazeny rousky. Nemluvě o tom ze jich je ve třídě 32 a autobus kterým jezdí je vždycky nacpanej k prasknutí, protože svazi všechny děti z okolních vesnic.
@Kater90 moc velka gratulace!!!
jsem rada, ze ti to vyslo. Ted uz bude carka jen silit!
U me to bohuzel nevyslo, snad priste ![]()
@Petka1991 dekuji
mezi me, ze ti to nevyslo..ale pristi pokus urcite vyjde!!! Pujdes hned dalsi mesic?
Ahoj děvčata, tak dnes 15cty den po ET, test samosebou negativní, i když MS nikde, odpoledne mi budou ještě potvrzovat krev… Takze u mě bohužel zatím nic 🙄
Ale chtěla jsem se zeptat - kamarádka, co byla před 3 lety ve stejném CARu, tak říkala, že jí transferovali až 8mi denní embryo, že jí dali na výběr. Slyšeli jste o tom někdo? ![]()
@sharkac píše:
Ahoj děvčata, tak dnes 15cty den po ET, test samosebou negativní, i když MS nikde, odpoledne mi budou ještě potvrzovat krev… Takze u mě bohužel zatím nic 🙄
Ale chtěla jsem se zeptat - kamarádka, co byla před 3 lety ve stejném CARu, tak říkala, že jí transferovali až 8mi denní embryo, že jí dali na výběr. Slyšeli jste o tom někdo?
Tak to slyším prvně, zajímavé. Někde v diskuzi někdo psal myslím i 9, ale předpokládám překlep.
@Stella15 NN, fakt až 8my den. Taky jsem na to koukala jak blázen. Zeptám se na to pak v centru, ale zajímalo mě, jestli o tom někdo z vás neslyšel.
@sharkac to jsem nikdy neslysela to by uz davno melo být v deloze uhnizdene.. ![]()
@Stella15 No ptala jsem se Googlu, a ten o tom taky nic neví, takze nevím tedy ![]()
A ještě mám dotaz - máte zkušenost, nebo znáte někoho kdo má zkušenost s nativ nebo minimal IVF? Slyšela jsem to dnes poprvé, a mám i pocit, že jsem to v ceníku mého centra neviděla, ale docela mě to zajímá…
@sharkac většinou davaji jen clostilbegyt a odeberou jen dvě vajíčka nekomu se udela třeba vice
žádné injekce jen ten ovitrrile..
Ahoj holky, chci se zeptat, omezovala jste některá pití kávy, když se Vám nedařilo? Jsem po IVF (pozitivní-poté potrat)..takže už vymýšlím možné/nemožné..momentálně piji 1-2 pressa. Prosím o odpovědi
![]()
@Dysis1 A nevíš, jak je to cenově? Prý se to nepočítá do pokusů hrazených pojišťovnou, což je z jedné strany dobře, ale předpokládám, že to taky stojí… My za to první IVF dali cca 35tis… ![]()
@sharkac jo tak to netusim usetris asi jen na injekce ale ty veci okolo asi jo
zkus si neco najit jinde treba na neco narazis ![]()