IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
15.4.20 07:54

@Petka1991 ahoj, myslim na tebe.. :srdce: uz si testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
15.4.20 08:01

@kveta112 tak zatím chtějí jen částečně vysokoškoláky a maturanty ne? No i když ono člověk řekne ze už mají rozum, ale v tehlech letech :think: jsou jak utržený z řetězu. No budeme doufat ze to dobre dopadne. Já mám doma taky školáka v 5 třídě a rozhodne nechci aby do školy šel. Dojizdi do školy autobusem a už vidím jak odejdou ze školy a budou mít vzorne nasazeny rousky. Nemluvě o tom ze jich je ve třídě 32 a autobus kterým jezdí je vždycky nacpanej k prasknutí, protože svazi všechny děti z okolních vesnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.4.20 08:21

Holky kdo má vše ještě testovat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
15.4.20 09:19

@Kater90 moc velka gratulace!!! :srdce: jsem rada, ze ti to vyslo. Ted uz bude carka jen silit!
U me to bohuzel nevyslo, snad priste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.4.20 09:26

@Petka1991 dekuji :srdce: mezi me, ze ti to nevyslo..ale pristi pokus urcite vyjde!!! Pujdes hned dalsi mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.20 10:16

Ahoj děvčata, tak dnes 15cty den po ET, test samosebou negativní, i když MS nikde, odpoledne mi budou ještě potvrzovat krev… Takze u mě bohužel zatím nic 🙄
Ale chtěla jsem se zeptat - kamarádka, co byla před 3 lety ve stejném CARu, tak říkala, že jí transferovali až 8mi denní embryo, že jí dali na výběr. Slyšeli jste o tom někdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
15.4.20 10:21
@sharkac píše:
Ahoj děvčata, tak dnes 15cty den po ET, test samosebou negativní, i když MS nikde, odpoledne mi budou ještě potvrzovat krev… Takze u mě bohužel zatím nic 🙄
Ale chtěla jsem se zeptat - kamarádka, co byla před 3 lety ve stejném CARu, tak říkala, že jí transferovali až 8mi denní embryo, že jí dali na výběr. Slyšeli jste o tom někdo? :nevim:

Tak to slyším prvně, zajímavé. Někde v diskuzi někdo psal myslím i 9, ale předpokládám překlep.

• Citovat
  • Upravit
115
15.4.20 10:52

@sharkac to není možné…nemyslela osmibunecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.20 11:01

@Stella15 NN, fakt až 8my den. Taky jsem na to koukala jak blázen. Zeptám se na to pak v centru, ale zajímalo mě, jestli o tom někdo z vás neslyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
15.4.20 11:14

@sharkac to jsem nikdy neslysela to by uz davno melo být v deloze uhnizdene.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.20 11:21

@Stella15 No ptala jsem se Googlu, a ten o tom taky nic neví, takze nevím tedy :D
A ještě mám dotaz - máte zkušenost, nebo znáte někoho kdo má zkušenost s nativ nebo minimal IVF? Slyšela jsem to dnes poprvé, a mám i pocit, že jsem to v ceníku mého centra neviděla, ale docela mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
15.4.20 14:25

@sharkac většinou davaji jen clostilbegyt a odeberou jen dvě vajíčka nekomu se udela třeba vice :) žádné injekce jen ten ovitrrile..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
15.4.20 14:47

Káva u snažení

Ahoj holky, chci se zeptat, omezovala jste některá pití kávy, když se Vám nedařilo? Jsem po IVF (pozitivní-poté potrat)..takže už vymýšlím možné/nemožné..momentálně piji 1-2 pressa. Prosím o odpovědi :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.20 16:08

@Dysis1 A nevíš, jak je to cenově? Prý se to nepočítá do pokusů hrazených pojišťovnou, což je z jedné strany dobře, ale předpokládám, že to taky stojí… My za to první IVF dali cca 35tis… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
15.4.20 16:54

@sharkac jo tak to netusim usetris asi jen na injekce ale ty veci okolo asi jo :nevim: zkus si neco najit jinde treba na neco narazis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí