IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
14.4.20 20:35

@Stella15 moc dekuji, ale zatim opatrne :srdce: jsem 8.den po..delala jsem ho cca pred hodinou, nebyla to prvni ranni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.4.20 20:39

@Kater90 krásné.. taky jsem takovy mela 8 den po transferu :) držím palce at jde vše jako po másle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.4.20 20:44

@Dysis1 moc dekuji, vim ze je to teprv zacatek… :srdce: snad vse bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
14.4.20 20:45

KET

Ahojky, trosku Vám vpadnu do diskuze :) jestli muzu. Chtěla bych se zeptat jestli Vám taky v CARu říkají, ze transfer nedoporučuji.. já dneska komunikovala s doktorkou mého CAR a ta mi více méně řekla ze to nedoporučuji, ale pokud chceme, tak ze to teda udělají s tím ze jim podepíšu nějaký papír o rizicích. Já samozřejmě nechci situaci podceňovat, ale už mě tlačí čas a nechce se mi dal čekat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.4.20 20:56

@Ajkule take budu mluvit s doktorkou pristi tyden a budu si přát co nejdříve.. kdyby jsme otehotneli přirozeně tak co :lol: taky s nama nic neudělají.. takze muj názor jít do toho na co čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
14.4.20 20:57

@Ajkule
myslim, ze ten papir ted maji vsechny CARy. Ale oni nevedi, nikdo nakazeny v 1 trimestru jeste nerodil. Ale nikde sem necetla, ze by se ted nedoporucovalo netehotnet.
no a ten virus tu s nami bude dlouho, kdovi, jak to bude s pripadnou vakcinou - nebude driv nez za rok.
takze odlozeni o par mesicu stejne nicemu nepomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
14.4.20 22:10

@Dysis1 @Toluma My s manželem prave mame taky ten názor, ze ten blbej virus tady s nama bude ještě dlouho. Já jsem s doktorkou komunikovala přes e-mail a jsem s ni domluvena, ze jak dostanu MS, tak nasadím estrofen a objednam se na 11DC. Akorát s mým cyklem, bůh ví kdy to bude :lol: už jsem 23 DC a ovulace stále nikde :zed: tak snad nebudu čekat dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
14.4.20 22:12
@Kater90 píše:
Holky asi to tam je :srdce: i kdyz se bojim uverit… :srdce:

Wau! Je to tady! Super! Těhotni to tu ve velkem. Tiše závidím. Gratuluji, přeji bezproblémové těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
14.4.20 22:13
@Kater90 píše:
Holky asi to tam je :srdce: i kdyz se bojim uverit… :srdce:

Nádherná dálnice.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
14.4.20 22:15
@Ajkule píše:
Ahojky, trosku Vám vpadnu do diskuze :) jestli muzu. Chtěla bych se zeptat jestli Vám taky v CARu říkají, ze transfer nedoporučuji.. já dneska komunikovala s doktorkou mého CAR a ta mi více méně řekla ze to nedoporučuji, ale pokud chceme, tak ze to teda udělají s tím ze jim podepíšu nějaký papír o rizicích. Já samozřejmě nechci situaci podceňovat, ale už mě tlačí čas a nechce se mi dal čekat :oops:

Chodíš do Gennetu, viď?
O tom papíru jsem tu dnes již psala. Já to podepíší. Čekat se mi zase nechce. Stejně KET nejdřív v květnu.

• Citovat
  • Upravit
2035
14.4.20 22:40

@kveta112 Ne,já chodím do Sanusu. Já doufám ze to pobolivani co mám je ze se připravuje ovulace, takže u mě KET taky v květnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
14.4.20 22:42

Ale jinak jsem rada ze nejsem jediná která do toho chce jít. Aspoň si nepripadam jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.4.20 22:44

@kveta112 moc dekuji…jeste bude dlouha cesta :srdce: a at to cekani u tebe neni dlouhe.. kveten lasky cas je za dvermi ;) kolikaty to bude KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
14.4.20 23:00
@Kater90 píše:
@kveta112 moc dekuji…jeste bude dlouha cesta :srdce: a at to cekani u tebe neni dlouhe.. kveten lasky cas je za dvermi ;) kolikaty to bude KET?

Vůbec nevím. Zatím čekám na MS a půjdu až v dalším cyklu:(. Mám ale jen 1 embryo, tak věřím, že bude bojovnicek :)

• Citovat
  • Upravit
kveta112
14.4.20 23:02
@Ajkule píše:
Ale jinak jsem rada ze nejsem jediná která do toho chce jít. Aspoň si nepripadam jako blázen

Taky nechci cekat:)Ale trošku se bojím, že tím otevřením škol to v téhle zemi blbě dopadne a bude zase posun na neurčito :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex