Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stella15 moc dekuji, ale zatim opatrne
jsem 8.den po..delala jsem ho cca pred hodinou, nebyla to prvni ranni..
@Kater90 krásné.. taky jsem takovy mela 8 den po transferu
držím palce at jde vše jako po másle ![]()
@Dysis1 moc dekuji, vim ze je to teprv zacatek…
snad vse bude v poradku
Ahojky, trosku Vám vpadnu do diskuze
jestli muzu. Chtěla bych se zeptat jestli Vám taky v CARu říkají, ze transfer nedoporučuji.. já dneska komunikovala s doktorkou mého CAR a ta mi více méně řekla ze to nedoporučuji, ale pokud chceme, tak ze to teda udělají s tím ze jim podepíšu nějaký papír o rizicích. Já samozřejmě nechci situaci podceňovat, ale už mě tlačí čas a nechce se mi dal čekat ![]()
@Ajkule take budu mluvit s doktorkou pristi tyden a budu si přát co nejdříve.. kdyby jsme otehotneli přirozeně tak co
taky s nama nic neudělají.. takze muj názor jít do toho na co čekat ![]()
@Ajkule
myslim, ze ten papir ted maji vsechny CARy. Ale oni nevedi, nikdo nakazeny v 1 trimestru jeste nerodil. Ale nikde sem necetla, ze by se ted nedoporucovalo netehotnet.
no a ten virus tu s nami bude dlouho, kdovi, jak to bude s pripadnou vakcinou - nebude driv nez za rok.
takze odlozeni o par mesicu stejne nicemu nepomuze
@Dysis1 @Toluma My s manželem prave mame taky ten názor, ze ten blbej virus tady s nama bude ještě dlouho. Já jsem s doktorkou komunikovala přes e-mail a jsem s ni domluvena, ze jak dostanu MS, tak nasadím estrofen a objednam se na 11DC. Akorát s mým cyklem, bůh ví kdy to bude
už jsem 23 DC a ovulace stále nikde
tak snad nebudu čekat dlouho
@Kater90 píše:
Holky asi to tam jei kdyz se bojim uverit…
Wau! Je to tady! Super! Těhotni to tu ve velkem. Tiše závidím. Gratuluji, přeji bezproblémové těhotenství.
@Kater90 píše:
Holky asi to tam jei kdyz se bojim uverit…
Nádherná dálnice.
@Ajkule píše:
Ahojky, trosku Vám vpadnu do diskuzejestli muzu. Chtěla bych se zeptat jestli Vám taky v CARu říkají, ze transfer nedoporučuji.. já dneska komunikovala s doktorkou mého CAR a ta mi více méně řekla ze to nedoporučuji, ale pokud chceme, tak ze to teda udělají s tím ze jim podepíšu nějaký papír o rizicích. Já samozřejmě nechci situaci podceňovat, ale už mě tlačí čas a nechce se mi dal čekat
Chodíš do Gennetu, viď?
O tom papíru jsem tu dnes již psala. Já to podepíší. Čekat se mi zase nechce. Stejně KET nejdřív v květnu.
@kveta112 Ne,já chodím do Sanusu. Já doufám ze to pobolivani co mám je ze se připravuje ovulace, takže u mě KET taky v květnu
Ale jinak jsem rada ze nejsem jediná která do toho chce jít. Aspoň si nepripadam jako blázen
@kveta112 moc dekuji…jeste bude dlouha cesta
a at to cekani u tebe neni dlouhe.. kveten lasky cas je za dvermi
kolikaty to bude KET?
@Ajkule píše:
Ale jinak jsem rada ze nejsem jediná která do toho chce jít. Aspoň si nepripadam jako blázen
Taky nechci cekat:)Ale trošku se bojím, že tím otevřením škol to v téhle zemi blbě dopadne a bude zase posun na neurčito ![]()