Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kater90 chodim do heliosu. A chodis do prace (popripade HO)? Vsude ctu, ze lze chodit do prace atd. Ale taky vim, ze spousta holek pak i tyden lezi, jen aby byla co nejvetsi sance.
@kveta112
Ahoj, také si tě pamatuju, měly jsme podobně IVF
tak držím palce, ať se ten tvůj KET uskuteční co nejdříve…
a hlavně úspěšně ![]()
U mě KET v nejlepším případě bude v červnu, v horším až na podzim. Tak uvidíme
Jsem s tím tak nějak už smířená, samozřejmě mě to štve, ale tak můžeme se aspoň snažit doma jako bychom na žádným IVF nebyli
je to zkouška trpělivosti ![]()
@yogina
To bude dobrý, určitě se dostaneš v červnu. Ty jsi měla hodně vajíček že? Já jen ty 2.
Tak doufám, že embryo bude bojovnícek.
@kveta112
Určitě bude
Moc držím palce. Četla jsem tu spoustu příběhů, kdy se z jednoho jediného embrya narodilo miminko ![]()
@TerkaBohl taky chodim do Heliosu, a toto bude 1.KET?
Ja uz mam za sebou jeden bohuzel neuspesny a ted cekam na vysledky 2.KET.. ja chodim do prace, ale ted to mame takove uvolnene..pri 1.KET jsem byla tyden doma..a druhy tyden uz jsem normalne sla.
@kveta112 ano delaji to v gennetu pod narkozou.. napusti delohu nejakym plynem a prohlíží ji kamerou zda tam nejsou nejaky srusty a vse co nejde videt na ultrazvuku.. zakrok cca 10min pokud je vse v poradku pokud ne rovnou to odeberou.. dokonce i odeberou kousek na testy.. ale ja ani nevedela ze mi neco dělali odmitla jsem i ibalgin do kapacky nebylo potreba
@Kater90 myslím ze 9. Den už musí být videt
, určitě se tam už zahnizdila🙂včera mě bolela hlava, zeru co najdu
to nepricitam ket
a dneska mě boli vaječníky a zadá ale teda poradně 8
@TerkaBohl jak tak koukam tak všichni skoro chodime do heliosu
uz jsme tu 4 heliosacky 😁
@Stella15 jsem zvedava, bojim se zklamani ale zaroven nedokazu dele cekat a doufam ze tam ted mame bojovnika
tyhle dny do testovani a primo testovani je fakt ocistec ![]()
Tak ro je super znameni, ze te dnes boli zada a brisko, to uz se zavrtava..to je jasny…vetsinou to byva 1-3.den.
@Kater90 ano ano prvni ket
. Kdyz jsem tam byla na kontrolu tak vim, ze prede mnou holka odchazela a doktor rikal, ze uz vidi srdicko a kdyz jsem se oblekala, tak druhe rikal ze vidi gest vacek. Vim, ze tehdy me to mrzelo, ze uz jsou tak daleko, ale ted to beru tak, ze se to proste tam musi dost darit. Takze 2 ket urcite uz vyjde ![]()
@Stella15 super ![]()