Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dysis1 děkuji moc, jsem v tom nováček, ale doufám, že vše klapne jak má.
@Rachel_cz pro me to bylo. nejhorší z celého ivf
to jsem si myslela, že to budou injekce, ale to proti tomu čekání jak to dopadne bylo nic
ale z toho počtu určitě budou bojovnicci mas o jednoho vice nez ja zatim
budou ti volat kazdy den nebo ob den?
@sharkac píše:
Nedělá?pen_mouth: A co tedy dělají se zbylými embryi?
ted nedelaji KETy kvuli koronavieu, jinak samozrejme ano
Me to prave pekne rozhodilo plany, mela jsem na to vybirat starou dovcu, tu ale nemuzu prevest az do kvetna takze nic. Do toho jsem ted take doma, pochybuju ale, ze budu doma i na konci kvetna. Ted jsem doma uz mesic, takze pak si nebudu moci vyskakovat - proste uplne na houby ![]()
pritom jestli po velikonocich zacnou, tam mi to ani odsouvat nemuseli, kdyz mam dlouhy protokol - stimulovat bych stejne zacla az nekdy okolo 20.4
@Toluma píše:
Me to prave pekne rozhodilo plany, mela jsem na to vybirat starou dovcu, tu ale nemuzu prevest az do kvetna takze nic. Do toho jsem ted take doma, pochybuju ale, ze budu doma i na konci kvetna. Ted jsem doma uz mesic, takze pak si nebudu moci vyskakovat - proste uplne na houby
pritom jestli po velikonocich zacnou, tam mi to ani odsouvat nemuseli, kdyz mam dlouhy protokol - stimulovat bych stejne zacla az nekdy okolo 20.4
Doufám, že se Gennet nějak rozjede s Kety
@Dysis1 injekce jsou peklo, ale už jsem si asi trochu zvykla. Dnes mi manžel dával Agolutin od zadku a tekly mu u toho slzy
No přiznám se, že ze všech těch hormonů mám špatný pocit, je to svinstvo pro tělo. Nedokážu si představit tohle všechno bez podpory toho druhého.
Nechci to hrotit, chci to vědět až v ten čtvrtek, jak to dopadlo. Z toho počtu musí pár přežít 🙂
@Rachel_cz píše:
@Dysis1 injekce jsou peklo, ale už jsem si asi trochu zvykla. Dnes mi manžel dával Agolutin od zadku a tekly mu u toho slzyNo přiznám se, že ze všech těch hormonů mám špatný pocit, je to svinstvo pro tělo. Nedokážu si představit tohle všechno bez podpory toho druhého.
Nechci to hrotit, chci to vědět až v ten čtvrtek, jak to dopadlo. Z toho počtu musí pár přežít 🙂
Ty pichas Gonal do prdky? Já pichala do břicha a nic moc efekt.
@kveta112 píše:
Ty pichas Gonal do prdky? Já pichala do břicha a nic moc efekt.
Nene, Gonal byl taky do břicha. Ale píšu o Agolutinu, že do zadku. ![]()
@Toluma ja byla doma od stimulace, ale pochopila jsem, ze v praci to bude asi lepší, že na to nebudu tolik myslet.. takze doufám ze k další stimulaci uz nedojdu ale kdyby ano pujdu do práce.. jen po vložení si vezmu dva dny dovcu a zase hura do blázince ![]()
@Dysis1 nene, skleněné ampulky. Injekce tak trošku větší než Ovitrell, ale zase tak velká není.
Viz foto
@Dysis1
PN sem myslela ve vztahu k tehotenstvi ne stimulaci ![]()
taky to hodne zalezi na tom, kde pracujes.
@Rachel_cz pane jo..
ještě tohle lámat
@Toluma určitě souhlasím záleží jaká práce ![]()
@Dysis1 Láme to chlap, čekám, kdy se pořeže😄, ale už mám těch injekcí po krk. Myslela jsem, že je budu píchat jen při stimulaci.
Ahoj holky, pridavam se
a chci se zeptat, mela z vas nejaka po transferu hyperstimul syndrom? Planujeme ket a kdyz jsem mela syndrom po odberu, tak se ho ted celkem bojim :-/